Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

tiriniti 20-07-2009 11:02 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

ben 10.30 da bitirdim çok ağladım çoooookkkkkk....

cibelce 20-07-2009 11:12 PM

bazen bendede çok şiddetli bir ağlama oluyo. Ama arınma veya eft yaparken ağladıktan sonra garip bi şekilde rahatlama o anki düşüncemin tam tersi hisler duymaya başlıyorum. Sanki arınma yaparken veya eft yaparken o insan ben değilim. başka biri var sanki içimde. gözyaşlarımla birlikte içimdeki sıkıntımılarım süzülüp gidiyor sanki. son zamanlarda daha fazla olmaya başladı. meğer ne çok ihtiyacım varmış arınmaya.

yeni bir hayat 20-07-2009 11:13 PM

Arkadaşlar yakında ben de aranıza katılmak istiyorum..Bu ara evimde yoğunum,annem ve babam bir süredir yanımdalar..Onlarla ilgilendiğim için,bu çalışmaya ara vermeden devam etmek istedim..İnşaallah daha da kalabalık oluruz..Azminiz ve değişimleriniz için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum..Devam edin..super

TR-ance 20-07-2009 11:17 PM

Bugünkü Katılımları İçin Herkese Çok Teşekkürler.. Gerçekten Çok İyi Bir Katarsis Halini Alıyor Bu Arınmalar..

SevgiyLe KaLın..

ışıkk 20-07-2009 11:23 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471840)
Arkadaşlar yakında ben de aranıza katılmak istiyorum..Bu ara evimde yoğunum,annem ve babam bir süredir yanımdalar..Onlarla ilgilendiğim için,bu çalışmaya ara vermeden devam etmek istedim..İnşaallah daha da kalabalık oluruz..Azminiz ve değişimleriniz için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum..Devam edin..super

Çok sevindim çok çok sevincli:zpzp:

gnm77 20-07-2009 11:24 PM

ben de de agirlik hissi ve uyk u hali oldu.

jaunty 20-07-2009 11:44 PM

bende gün içinde bir öfke ve gerginlik hisseder oldum bol su içiyorum..Ama gecmedi.tr_ance da bi ara aynı belirtilerden bahsetmişti.hatırlıyorum sanki. acaba bu işe yaradığının gostergelerindenmi?
sevgiler..

TR-ance 21-07-2009 10:34 AM

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471850)
bende gün içinde bir öfke ve gerginlik hisseder oldum bol su içiyorum..Ama gecmedi.tr_ance da bi ara aynı belirtilerden bahsetmişti.hatırlıyorum sanki. acaba bu işe yaradığının gostergelerindenmi?
sevgiler..

Merhaba..

ULaşacağınız Huzur Ve Mutluluk Tam da O Duyguların Arkasına Gizlenmiş Durumda.. O Duygulardan da Arınırsanız Hiçbir Sorun kalmaz.. Arada Öyle Davetsiz Misafirler Çıkabiliyor.. Merak Etmeyin .. ;)

Pamukk 21-07-2009 10:54 AM

Ben de çoğunlukla çok hüzünleniyorum bu çalışmada ve birkaç kere çok şiddetli ağladım ,ve her çalışma sonrasında uyuyakalıyorum

ışıkk 21-07-2009 09:54 PM

Ben geldiiim ,yerimi aldım sevincli 956k

gnm77 21-07-2009 09:57 PM

bende burdayim

alestason 21-07-2009 10:00 PM

bende sizlerleyim :)

cibelce 21-07-2009 10:04 PM

bende burdayım ve başladım.

sudem8 21-07-2009 10:16 PM

Ohh maşallah bizim takım toplanıyory789

sudem8 22-07-2009 10:02 PM

arkadaşlar ben başladım biley789

TR-ance 23-07-2009 03:17 PM

Herkese Merhabalar..

Bir Önerim Var Arkadaşlar.. Şimdi Bolluk Ve Bereket Üzerine Çalışıyoruz Bildiğiniz Gibi.. Bu Çalışma Sona Erdiği Zaman da Sağlık Sorunları İçin Çalışalım Diyorum.. Çünkü Sağlığı OLmayan Bir İnsan Maalesef Bolluğun Ve Bereketin Bilincini Tam Yaşayamıyor Ve Bu Sebeple Bu Bolluk Ve Bereket OLamıyor Kişinin Hayatında.. Tabi ki Sonuç OLarak Kararı Beraber Alacağız Benimki Yalnızca Bir Öneri..

SevgiLer..

duru79 23-07-2009 04:01 PM

Haklısın Tr-Ance bana uyar

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472242)
Herkese Merhabalar..

Bir Önerim Var Arkadaşlar.. Şimdi Bolluk Ve Bereket Üzerine Çalışıyoruz Bildiğiniz Gibi.. Bu Çalışma Sona Erdiği Zaman da Sağlık Sorunları İçin Çalışalım Diyorum.. Çünkü Sağlığı OLmayan Bir İnsan Maalesef Bolluğun Ve Bereketin Bilincini Tam Yaşayamıyor Ve Bu Sebeple Bu Bolluk Ve Bereket OLamıyor Kişinin Hayatında.. Tabi ki Sonuç OLarak Kararı Beraber Alacağız Benimki Yalnızca Bir Öneri..

SevgiLer..

saime1 23-07-2009 04:01 PM

ben katılıyorum sağlıklı olmak işin başı teşekkürler

ışıkk 24-07-2009 10:38 PM

kimseler yokmuuu.....

sudem8 24-07-2009 10:40 PM

yok güzelim kaç gündür ben yalnız kaldımy789

alestason 24-07-2009 10:53 PM

bende burdayım hemde hergün
arınmayı hiç aksatmıyorum gün boyu aklıma geldikçede yapıyorum
ama akşam arınma saatimizide sabırsızlıkla bekliyorum :)

cibelce 25-07-2009 12:45 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472423)
kimseler yokmuuu.....

ben hep burdaydım ışıkcım. Kimse yazmayınca bende yazmadım. ama arınmaya her zamanki saatte devam ettim.

ışıkk 25-07-2009 12:59 AM

Canım Cibelce'cim, bende bikaç gündür teknolojiden uzak durmak istedim.aynı saatte çalışmaya devam ettim.çok öpüyorum kiss3

sevgiler canım

studiofix 27-07-2009 12:57 AM

ben de başlığı okuyup katılacağım

ismira 30-07-2009 09:22 AM

Sevgili arkadaşlarım, bir süredir taşınma telaşımdan dolayı aktif katılamıyorum buradaki çalışmaya.

Arkadaşlarım ne yapmışlar ben yokken diye bir bakayım dedim... ooo67

Görüyorum ki kaç gündür saha terkedilmiş durumda.

Doğrusu merak ettim toplu arınma çalışması bırakıldı mı?
Yoksa herkes bireysel mi takılıyor?

Bu başlık bunun için değil miydi?...

Toplu arınma...

?
?
?
?

aysegul_tirtil 30-07-2009 09:24 AM

ben bireysel devam ettim itiraf ediyorumy789 hoşgeldin ismiracım yoklugun cok belli oldu valla

ismira 30-07-2009 09:45 AM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472843)
ben bireysel devam ettim itiraf ediyorumy789 hoşgeldin ismiracım yoklugun cok belli oldu valla

Öyle sanıyorum ki diğer arkadaşların cevapları da bu şekilde olacak.

Eee, o zaman bu arınma hattı ne işe yarayacak?

Kapatalım gitsin mi o zaman?n9598

khkh56khkh56khkh56

Sevgili Tanrım! Hoop-arın dayanışma hattındaki terkedilmişlik halinin nedenleri olan kendi içimdeki hatıraların sorumluluğunu kabul ediyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tamamı ŞİMDİ sıfırlansın. Teşekkür ederim.
Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim...y789

cibelce 30-07-2009 05:33 PM

Bence kapatmayalım, tekrar canlandıralım İsmiracim. Her ne kadar burda yazan arkadaşlarımız olmasada alışkanlık haline geldiği için her akşam aynı saatte devam eden birileri vardır düşüncesiyle bende devam ettim.

Sevgiler

arca 30-07-2009 06:04 PM

Meraba arkadaşlar bir aydır tatilde olduğum için toplu çalışmaya katılamadım bu hattı da yokluğumda kurmuşsunuz çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim 79 sayfayı baştan sona kadar okudum kitabıda tatilde bitirdim ve bireysel olarak her an arınma halindeyim Ayrıca MuminOkan'a ayrıca çok teşekkür ederim bize gerçekten çok kolay ve çok etkili bu yöntemi tanıttığı için.
Sayfaları okurken sonlara yaklaştığımda iş ve maddi konulardan sonra size sağlık konusunu önerecektim ve son sayfada bunu kararlaştırdığınızı görünce çok mutlu oldum kalp ve enerjiler birmiş. Eğer izniniz olusa bugün ve her akşam aranızda olmak isterim tEŞEKKÜR EDERİM... SİZİ SEVİYORUM...

cibelce 30-07-2009 06:23 PM

Hoşgeldin arca. Aramızdan olmandan mutluluk duyarız. Tabiki devam kararı alınırsa

ismira 30-07-2009 06:31 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472884)
Bence kapatmayalım, tekrar canlandıralım İsmiracim. Her ne kadar burda yazan arkadaşlarımız olmasada alışkanlık haline geldiği için her akşam aynı saatte devam eden birileri vardır düşüncesiyle bende devam ettim.

Sevgiler

Tamam canlandıralım. Bunun için neye ihtiyacımız var?

Ben bir süre daha uzak kalabilirim. Bu arada nasıl yardımcı olabilirim?dusun2

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472888)
Meraba arkadaşlar bir aydır tatilde olduğum için toplu çalışmaya katılamadım bu hattı da yokluğumda kurmuşsunuz çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim 79 sayfayı baştan sona kadar okudum kitabıda tatilde bitirdim ve bireysel olarak her an arınma halindeyim Ayrıca MuminOkan'a ayrıca çok teşekkür ederim bize gerçekten çok kolay ve çok etkili bu yöntemi tanıttığı için.
Sayfaları okurken sonlara yaklaştığımda iş ve maddi konulardan sonra size sağlık konusunu önerecektim ve son sayfada bunu kararlaştırdığınızı görünce çok mutlu oldum kalp ve enerjiler birmiş. Eğer izniniz olusa bugün ve her akşam aranızda olmak isterim tEŞEKKÜR EDERİM... SİZİ SEVİYORUM...

Hoş geldin sevgili arca. Bu hepimiz için...

http://farm1.static.flickr.com/203/4...45b8fb.jpg?v=0

ismira 30-07-2009 06:34 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472889)
Hoşgeldin arca. Aramızdan olmandan mutluluk duyarız. Tabiki devam kararı alınırsa

Canım benim "hattı kapatalım gitsin mi" derken şaka yapmıştım. Hiç olur mu bu kadar güzel başlığı ve çalışmayı kapatmak? y789

cibelce 30-07-2009 06:40 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472891)
Canım benim "hattı kapatalım gitsin mi" derken şaka yapmıştım. Hiç olur mu bu kadar güzel başlığı ve çalışmayı kapatmak? y789

Senin şaka yaptığının farkındayımda canım. Şuanda aktif olmaması benide üzdü açıkçası agl34
çok güzel gidiyoduk ama nolduysa herkez suspus oldu. rt67

ismira 30-07-2009 06:58 PM

Evet kimseden ses seda çıkmazsa toplu çalışma dağılıp gider.

O yüzden buradan aktif iletişim önemli. Benim ricam arkadaşların bireysel çalışmayla yetinmeyip burada iletişime geçmeleri ve ortak zamanlamayla sinerjinin artması. Bunun için istekli olan herkesin, kimsenin eksikliğini düşünmeksizin burada buluşması yeterli bence. Esasen bir çok yeni katılım olmakta. Fakat buluşmayı buradan belli edelim ki motivasyonumuz artarak sürsün.

Üzgünüm bu arada düzenli olarak katılamayacağım için.

Sağlık konusunda çalışma önerisi benim için de uygun. Zaten daha önceden de kanserle ilgili arınmaya çalışmaktaydım, bu ara kesintiye uğramıştı.

Sağlık konusunun bir alt başlığı olarak devam ederim. Fırsat oldukça da buradan katılırım. Katılan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

(Haydi gösterin kendinizi!.. Burada kimsenin çobana ihtiyacı olduğunu sanmıyorumgirlhaha)

arca 30-07-2009 07:01 PM

Çok teşekkür ederim cibelce ve ismira.
Yoo hattı kapatmayalım da bu sitenin boşlukta olması görüntüsü (aslında bence öyle birşey yok birçoğu benim gibi takipte okuduklarımdan anladım her akşam sizinleler) sanırım sizin ve benim sorumluluğumuzda. Arkadaşlara o kadar çok sorumluluk ve yoğunluluk yüklemişizki başlarını kaşıyacak zamanları yok. Özellikle Muminokan ve diğerleri... Size bu kadar yüklenmek için içimde olan ne varsa zararlı hatıralar olarak bunların hepsini kabul ediyorum, özür dilerim, lütfen beni bağışlayın burda olmasanızda içinizin bizimle olduğunu biliyorum. Bunun için size çok teşekkür ederim Sizleri bütün olarak çok seviyorum

alestason 30-07-2009 07:01 PM

burada tekrar sizleri görmek ne kadar güzel.

ismira 30-07-2009 07:06 PM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472894)
Yoo hattı kapatmayalım da bu sitenin boşlukta olması görüntüsü (aslında bence öyle birşey yok birçoğu benim gibi takipte okuduklarımdan anladım her akşam sizinleler) sanırım sizin ve benim sorumluluğumuzda. Arkadaşlara o kadar çok sorumluluk ve yoğunluluk yüklemişizki başlarını kaşıyacak zamanları yok. Özellikle Muminokan ve diğerleri... Size bu kadar yüklenmek için içimde olan ne varsa zararlı hatıralar olarak bunların hepsini kabul ediyorum, özür dilerim, lütfen beni bağışlayın burda olmasanızda içinizin bizimle olduğunu biliyorum. Bunun için size çok teşekkür ederim Sizleri bütün olarak çok seviyorum

art56art56
alk78alk78

cibelce 30-07-2009 07:13 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472893)
Evet kimseden ses seda çıkmazsa toplu çalışma dağılıp gider.

O yüzden buradan aktif iletişim önemli. Benim ricam arkadaşların bireysel çalışmayla yetinmeyip burada iletişime geçmeleri ve ortak zamanlamayla sinerjinin artması. Bunun için istekli olan herkesin, kimsenin eksikliğini düşünmeksizin burada buluşması yeterli bence. Esasen bir çok yeni katılım olmakta. Fakat buluşmayı buradan belli edelim ki motivasyonumuz artarak sürsün.

Üzgünüm bu arada düzenli olarak katılamayacağım için.

Sağlık konusunda çalışma önerisi benim için de uygun. Zaten daha önceden de kanserle ilgili arınmaya çalışmaktaydım, bu ara kesintiye uğramıştı.

Sağlık konusunun bir alt başlığı olarak devam ederim. Fırsat oldukça da buradan katılırım. Katılan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

(Haydi gösterin kendinizi!.. Burada kimsenin çobana ihtiyacı olduğunu sanmıyorumgirlhaha)

Haklısın ismiracim. Buranın çobana ihtiyacı yok bencede. bugünden itibaren ben bir aksilik çıkmadığı sürece burda olduğumu belirticem. eminimki diğer arkadaşlarda aynısını yapacaklar. Bu geçici bir dönemdi ve artık eski hop arın yeniden yoluna devam ediyor.
Herkese mutlu arınmalar.

cibelce 30-07-2009 07:24 PM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472894)

Bizde sana teşekkür ederiz arcacım art56art56

ismira 30-07-2009 07:28 PM

Oh beee...Eski yeni tüm arkadaşları burada görmek ne güzel!uy897k8908derty

Çok heyecanlandım şimdi!sevincli
Taze kan böyle olsa gerek...

Sizi seviyorum. Akşam aranızda olamayacağım için üzgünüm. Ancak sağlık konusunda toplu arınma çalışmasını güçlü bir şekilde gerçekleştireceğinize inanıyorum. Evrene ve bana katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 PM.