![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben 10.30 da bitirdim çok ağladım çoooookkkkkk.... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bazen bendede çok şiddetli bir ağlama oluyo. Ama arınma veya eft yaparken ağladıktan sonra garip bi şekilde rahatlama o anki düşüncemin tam tersi hisler duymaya başlıyorum. Sanki arınma yaparken veya eft yaparken o insan ben değilim. başka biri var sanki içimde. gözyaşlarımla birlikte içimdeki sıkıntımılarım süzülüp gidiyor sanki. son zamanlarda daha fazla olmaya başladı. meğer ne çok ihtiyacım varmış arınmaya. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar yakında ben de aranıza katılmak istiyorum..Bu ara evimde yoğunum,annem ve babam bir süredir yanımdalar..Onlarla ilgilendiğim için,bu çalışmaya ara vermeden devam etmek istedim..İnşaallah daha da kalabalık oluruz..Azminiz ve değişimleriniz için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum..Devam edin..super |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bugünkü Katılımları İçin Herkese Çok Teşekkürler.. Gerçekten Çok İyi Bir Katarsis Halini Alıyor Bu Arınmalar.. SevgiyLe KaLın.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben de de agirlik hissi ve uyk u hali oldu. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende gün içinde bir öfke ve gerginlik hisseder oldum bol su içiyorum..Ama gecmedi.tr_ance da bi ara aynı belirtilerden bahsetmişti.hatırlıyorum sanki. acaba bu işe yaradığının gostergelerindenmi? sevgiler.. |
Merhaba.. ULaşacağınız Huzur Ve Mutluluk Tam da O Duyguların Arkasına Gizlenmiş Durumda.. O Duygulardan da Arınırsanız Hiçbir Sorun kalmaz.. Arada Öyle Davetsiz Misafirler Çıkabiliyor.. Merak Etmeyin .. ;) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben de çoğunlukla çok hüzünleniyorum bu çalışmada ve birkaç kere çok şiddetli ağladım ,ve her çalışma sonrasında uyuyakalıyorum |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben geldiiim ,yerimi aldım sevincli 956k |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende burdayim |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende sizlerleyim :) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende burdayım ve başladım. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ohh maşallah bizim takım toplanıyory789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar ben başladım biley789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Herkese Merhabalar.. Bir Önerim Var Arkadaşlar.. Şimdi Bolluk Ve Bereket Üzerine Çalışıyoruz Bildiğiniz Gibi.. Bu Çalışma Sona Erdiği Zaman da Sağlık Sorunları İçin Çalışalım Diyorum.. Çünkü Sağlığı OLmayan Bir İnsan Maalesef Bolluğun Ve Bereketin Bilincini Tam Yaşayamıyor Ve Bu Sebeple Bu Bolluk Ve Bereket OLamıyor Kişinin Hayatında.. Tabi ki Sonuç OLarak Kararı Beraber Alacağız Benimki Yalnızca Bir Öneri.. SevgiLer.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Haklısın Tr-Ance bana uyar Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben katılıyorum sağlıklı olmak işin başı teşekkürler |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI kimseler yokmuuu..... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI yok güzelim kaç gündür ben yalnız kaldımy789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende burdayım hemde hergün arınmayı hiç aksatmıyorum gün boyu aklıma geldikçede yapıyorum ama akşam arınma saatimizide sabırsızlıkla bekliyorum :) |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Canım Cibelce'cim, bende bikaç gündür teknolojiden uzak durmak istedim.aynı saatte çalışmaya devam ettim.çok öpüyorum kiss3 sevgiler canım |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben de başlığı okuyup katılacağım |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgili arkadaşlarım, bir süredir taşınma telaşımdan dolayı aktif katılamıyorum buradaki çalışmaya. Arkadaşlarım ne yapmışlar ben yokken diye bir bakayım dedim... ooo67 Görüyorum ki kaç gündür saha terkedilmiş durumda. Doğrusu merak ettim toplu arınma çalışması bırakıldı mı? Yoksa herkes bireysel mi takılıyor? Bu başlık bunun için değil miydi?... Toplu arınma... ? ? ? ? |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben bireysel devam ettim itiraf ediyorumy789 hoşgeldin ismiracım yoklugun cok belli oldu valla |
Öyle sanıyorum ki diğer arkadaşların cevapları da bu şekilde olacak. Eee, o zaman bu arınma hattı ne işe yarayacak? Kapatalım gitsin mi o zaman?n9598 khkh56khkh56khkh56 Sevgili Tanrım! Hoop-arın dayanışma hattındaki terkedilmişlik halinin nedenleri olan kendi içimdeki hatıraların sorumluluğunu kabul ediyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tamamı ŞİMDİ sıfırlansın. Teşekkür ederim. Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim...y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bence kapatmayalım, tekrar canlandıralım İsmiracim. Her ne kadar burda yazan arkadaşlarımız olmasada alışkanlık haline geldiği için her akşam aynı saatte devam eden birileri vardır düşüncesiyle bende devam ettim. Sevgiler |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Meraba arkadaşlar bir aydır tatilde olduğum için toplu çalışmaya katılamadım bu hattı da yokluğumda kurmuşsunuz çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim 79 sayfayı baştan sona kadar okudum kitabıda tatilde bitirdim ve bireysel olarak her an arınma halindeyim Ayrıca MuminOkan'a ayrıca çok teşekkür ederim bize gerçekten çok kolay ve çok etkili bu yöntemi tanıttığı için. Sayfaları okurken sonlara yaklaştığımda iş ve maddi konulardan sonra size sağlık konusunu önerecektim ve son sayfada bunu kararlaştırdığınızı görünce çok mutlu oldum kalp ve enerjiler birmiş. Eğer izniniz olusa bugün ve her akşam aranızda olmak isterim tEŞEKKÜR EDERİM... SİZİ SEVİYORUM... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Hoşgeldin arca. Aramızdan olmandan mutluluk duyarız. Tabiki devam kararı alınırsa |
Ben bir süre daha uzak kalabilirim. Bu arada nasıl yardımcı olabilirim?dusun2 Alıntı:
http://farm1.static.flickr.com/203/4...45b8fb.jpg?v=0 |
Canım benim "hattı kapatalım gitsin mi" derken şaka yapmıştım. Hiç olur mu bu kadar güzel başlığı ve çalışmayı kapatmak? y789 |
çok güzel gidiyoduk ama nolduysa herkez suspus oldu. rt67 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Evet kimseden ses seda çıkmazsa toplu çalışma dağılıp gider. O yüzden buradan aktif iletişim önemli. Benim ricam arkadaşların bireysel çalışmayla yetinmeyip burada iletişime geçmeleri ve ortak zamanlamayla sinerjinin artması. Bunun için istekli olan herkesin, kimsenin eksikliğini düşünmeksizin burada buluşması yeterli bence. Esasen bir çok yeni katılım olmakta. Fakat buluşmayı buradan belli edelim ki motivasyonumuz artarak sürsün. Üzgünüm bu arada düzenli olarak katılamayacağım için. Sağlık konusunda çalışma önerisi benim için de uygun. Zaten daha önceden de kanserle ilgili arınmaya çalışmaktaydım, bu ara kesintiye uğramıştı. Sağlık konusunun bir alt başlığı olarak devam ederim. Fırsat oldukça da buradan katılırım. Katılan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. (Haydi gösterin kendinizi!.. Burada kimsenin çobana ihtiyacı olduğunu sanmıyorumgirlhaha) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Çok teşekkür ederim cibelce ve ismira. Yoo hattı kapatmayalım da bu sitenin boşlukta olması görüntüsü (aslında bence öyle birşey yok birçoğu benim gibi takipte okuduklarımdan anladım her akşam sizinleler) sanırım sizin ve benim sorumluluğumuzda. Arkadaşlara o kadar çok sorumluluk ve yoğunluluk yüklemişizki başlarını kaşıyacak zamanları yok. Özellikle Muminokan ve diğerleri... Size bu kadar yüklenmek için içimde olan ne varsa zararlı hatıralar olarak bunların hepsini kabul ediyorum, özür dilerim, lütfen beni bağışlayın burda olmasanızda içinizin bizimle olduğunu biliyorum. Bunun için size çok teşekkür ederim Sizleri bütün olarak çok seviyorum |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI burada tekrar sizleri görmek ne kadar güzel. |
art56art56 alk78alk78 |
Herkese mutlu arınmalar. |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Oh beee...Eski yeni tüm arkadaşları burada görmek ne güzel!uy897k8908derty Çok heyecanlandım şimdi!sevincli Taze kan böyle olsa gerek... Sizi seviyorum. Akşam aranızda olamayacağım için üzgünüm. Ancak sağlık konusunda toplu arınma çalışmasını güçlü bir şekilde gerçekleştireceğinize inanıyorum. Evrene ve bana katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 PM. |