Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

ışıkk 06-08-2009 10:18 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Sıfır Sınır

sevincli

mlk34 mlk34 mlk34

Teşekkür ederim...
Seni Seviyorum...

Pamukk 06-08-2009 10:42 PM

Huzur Ben'imle başlar

(POI)

Sizleri Seviyorum

( Aloha no wau ia oe )

http://i34.servimg.com/u/f34/11/91/67/19/love10.jpg

Işıldayan Safir 07-08-2009 12:47 AM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473133)
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim benim nefret ettiğim birisi war bu yöntemi intikam almak için kullanabilirmiyimkhkh56
kendimiz iyileştikçe çevremizde düzelir diyoruz ya bu konuyla ilgili ben kötü hiçbi şey yapmamıştım sadece içimden öyle nefret ediyorum kendisinin yaptığı yanlışların farkına varmasını sağlayıp pişman olması söz konusu olabilirmiy789

arkadaşlar yanıt alamadım bu soruma ve gerçekten cevabını çok merak ediyorum yardımcı olabilirmisinizdusun2

ışıkk 07-08-2009 01:01 AM

Wampirella, "intikam almak" ve sevgiyle iyileştirip arınma yaptığımız bu yöntem pek uymuyor sanırım.sence?

Canım, kendimiz iyileştikçe çevremiz düzelir demişsin ve ben birşey yapmadım demişsin.aslında burada farkındalık kazanmışsın zaten.nasıl mı?şimdi iyileşmeye başlıycaksın işte, böylece konunun önemi senin için azalıcak ve intikam hissi sönüp gidicek.ayrıca bu o kişinin ve senin yaşamanız gereken bir tekamül sürecidir. bunu sen bulucaksın.kendi dersini çıkarıp sınırlarını çizmen için bir basamaktı bu.aynı olayları yaşasan nasıl davranırsın?ya da ilişkinin gidişatını nasıl değiştirirdin?

Zaten o kişi seni kırıcak birşey yaptıysa, bil ki evrene şu mesajı verdi "lütfen aynından bende istiyorum" girlhaha

ve bunun için enerji harcama canımcım, düşünceni huzura doğru yönelt,frekansınıda sevgiye doğru ayarla.gerisini Tanrı'ya bırak.o en güzel huzuru ve cevabı senin kalbine koyucaktır.bolbol arınma çalışması ve eft tavsiye ediyorum.

Bir söz var "intikam kendi kendini alan bişeydir. boşuna uğraşıp, enerji harcamayınız."y789

Işıldayan Safir 07-08-2009 01:10 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473647)
Wampirella, "intikam almak" ve sevgiyle iyileştirip arınma yaptığımız bu yöntem pek uymuyor sanırım.sence?

Canım, kendimiz iyileştikçe çevremiz düzelir demişsin ve ben birşey yapmadım demişsin.aslında burada farkındalık kazanmışsın zaten.nasıl mı?şimdi iyileşmeye başlıycaksın işte, böylece konunun önemi senin için azalıcak ve intikam hissi sönüp gidicek.ayrıca bu o kişinin ve senin yaşamanız gereken bir tekamül sürecidir. bunu sen bulucaksın.kendi dersini çıkarıp sınırlarını çizmen için bir basamaktı bu.aynı olayları yaşasan nasıl davranırsın?ya da ilişkinin gidişatını nasıl değiştirirdin?

Zaten o kişi seni kırıcak birşey yaptıysa, bil ki evrene şu mesajı verdi "lütfen aynından bende istiyorum" girlhaha

ve bunun için enerji harcama canımcım, düşünceni huzura doğru yönelt,frekansınıda sevgiye doğru ayarla.gerisini Tanrı'ya bırak.o en güzel huzuru ve cevabı senin kalbine koyucaktır.bolbol arınma çalışması ve eft tavsiye ediyorum.

Bir söz var "intikam kendi kendini alan bişeydir. boşuna uğraşıp, enerji harcamayınız."y789

en iyisi ben bu yöntemi başkaları için uygulayayım çünkü kafam karıştı bi kelime bile söylememiş olmamın acısını yaşıyorum heralde konuşmuş olsam konunun önemi azalırdı sanırım şuanda bunu yapabileceğimi sanmıyorum hüff ağla2

MuminOKAN 07-08-2009 09:35 AM

Alıntı:

abcçde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473606)
merhabalar,bu sihirli cümleler çok hoşuma gitti=) bende katılmak istiyorum ama çalışmaların ne zaman ve tam olarak nasıl yapıldığını pek anlayamadım?yardmcı olursanız sevinirim,teşekkürler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post467096

TR-ance 07-08-2009 11:02 AM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473619)
O kocaman ve güzel yüreğinin sevgisinin bir gecelik olmadığını elbette biliyorum, kat kat arttığı kesinlikle doğru olan sözlerini sonuna kadar desteklediğimi ifade etmek istemiştim.. hislerimi yanlış aktardıysam ve yanlış anlamana sebep olduysam gerçekten özür dilerim lütfen affet beni..

rt67

Yazılı İletişimin Bir Daha Yarım Bir İletişim Olduğu Burada Anlaşıldı.. :) Aslında Aynı Frekanstayız Ama Farklı Anlaşıldı.. OLsun Bence Burda Kesinlikle Özür Dilenecek Birşey Yok.. Hatta Kendi Duygu Ve Düşüncelerinizi Belirttiğiniz İçin Çok Teşekkür Ederim.. :) Düşüncelerimiz Farklı Bile Olsaydı Birbirimize OLan Saygının Asla Kaybolmayacağına Eminim ..

SevgiLer..

Pamukk 09-08-2009 02:06 PM

Bana Arkadaşını Söyle...

“Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim”.
Hayatımıza dokunan her şey ve her kişi, bizden aldıkları enerjiyi, bize yansıtmak için hayatımıza girerler. Bize, bizi anlatan ipuçlarıdır.
Kendimizde karşılığı olmayan bir enerjiyi hissetmeyiz, fark etmeyiz, o enerjiyi tanımadığımızdan çevremizden de göremeyiz.

Çevremizdeki olaylardan ve kişilerden etkilenme nedenimiz budur.
Kendimizden bile sakladığımız yönlerimiz, korkularımız, kotu huylarımız bize, birer mesaj veriyordur aslında.

Hep aynı olaylar, hep aynı konular, her aynı tarz sorunları olan kişiler ve birçok HEP’ler girmiştir hayatımıza ve girmeye devam edecektir.
Ta ki biz arınmaya niyet edene kadar.

Hawaii iyileşme ve arınma tekniği olan Ho’oponopono’ya göre,
hayatımıza dokunan her kişi ve olay bizim arınmamız için bizlere sunulmuş bir fırsattır.

Her kişi, kendi evreninden sorumludur. Etrafında gördüğü her durum ve özellik kendisinden kaynaklanır.

Ho’oponopono direkt olarak “revize etmek, edite etmek, düzenlemek veya doğru hale getirmek” anlamına gelir. Ho’oponopono şifacıları, herhangi bir durumu iyileştirmek için, kişinin önce kendisini durumun içinde yansıtılan ne ise ondan iyileştirmesi gerektiğini anlar. Böylece kendini iyileştirdikçe, çevresinde kendisinden kaynaklanan
durum ve kişiler şifalanacaktır.

Etrafımızdaki her şey, bizim birer görüntümüzdür. Ne görüyorsak biz o’yuz.
Ektiklerimizi biçerek karmalarımızı tamamlıyoruz. Karmalarımız, aslında henüz biçmediğimiz kendi ektiklerimizdir. Ektiğimizi biçeriz ve döngü tamamlanır.
O halde, karma dediğimiz, yaşadığımız ve yaşayacaklarımızın bütünü, yani kapatmamız gereken halkalarımızdır.
Ama biçmeden, farkındalığımızı kullanarak ektiklerimizden arınabiliriz.

Ho’oponopono’ya göre bu arınma çok basittir.
Fark ettiğimiz ve arınmak istediğimiz durum için;

s Fark etmemize yardım ettiği için teşekkür etmek

s Bu durumu yarattığımız için özür dilemek

s Tanrı’dan, oluşturduğumuz bu durum yüzünden, kendimizi affetmemiz için bize yardım etmesini istemek

s Bu durum ve özelliğin kendimize ait olduğunu kabul edip, kendimizi sevdiğimizi söylemek.

Hayatımızın gidişatını etkileyen korkularımız o nedenle var, aslında bize fark etmemiz için sinyal veriyorlar. Biz korkularımızı, aklımıza düşen bir fikirden, birinin bize anlattığı konularla oluşturuyoruz ya da rüyamızda görüyoruz.

Tanrı aslında bize diyor ki " Sen bunu ektin ve biçeceksin, farkında ol ve mesajımı al, biçmeden, arındır kendini."

Fakat farkındalığımız yeterli değilse, fark etmiyoruz. Bu mesajı birinden duyuyoruz, biri bize anlatıyor, karşımıza gelen bir tabela bunu anlatıyor, ya da rüyamızda görüyoruz vs. Bir sekil ve yol bularak Tanrı’nın mesajı bize ulaşıyor. Ama hiçbirini fark etmezsek, iste o zaman biçiyoruz.

Korktuğumuz şeyler, potansiyel yaşayacaklarımızdır. Fakat tüm mesajlara rağmen arınmıyorsak, işte o zaman “Korktuğumuz başımıza geliyor”.

Eğer arınmak için niyet ettiysek, o zaman her türlü kişi ve olayı çekeriz kendimize. Çünkü niyet etmişizdir bir kere, arınma fırsatları önümüze gelecektir.

Üzerimize karma çekmek aslında bir fırsattır. Çevremizdeki kişilerden karmalar alırız. Farkındalık ile ve üzerine düşünerek, bu fırsatları degerlendirebiliriz, kendimizi ve çevremizi şifalandırabiliriz.
Örneğin hediye aldığımızda teşekkür etmemiz ve sevgiyle kabul etmemiz söylenir. Çünkü hediye kabul ettiğimizde, karma alırız. Hediye alırken, sevgi ile kabul eder ve teşekkür edersek, karmamızı yakabiliriz. Yine arınmamız için sunulan bir fırsatı değerlendirmiş oluruz. Çünkü sevgi niyetiyle, teşekkür ve şükranla biz karmalarımızı yakıyoruz.

Hayatımıza giren her kişi ve olay bizim hayrımızadır. Fark ederiz, üzerinde düşünürüz, kabul ederiz ve kendimizi arındırırız. Arınma, kendimiz ve çevremizi şifalandıracaktır.

Tekamül amacımız, kendi özümüzü keşfetmek ve özümüze dönmekse, bizlere sunulan fırsatları değerlendirerek yolculuğumuza devam etmek hepimizin hayrınadır.

Yazımı okuyarak, bana arınmak için verdiğiniz fırsat için herkese sonsuz teşekkürler.

(Bir arkadaşın maili-yazı bana ait değildir:)

ışıkk 09-08-2009 02:58 PM

Çok güzel bir paylaşım Pamukçum.İşte herşeyin özeti, aslı, astarı bu yazıdadır.müthiş bir kaynak daha...Teşekkürler Pamukçum.

serpil22 09-08-2009 03:53 PM

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473836)
Bana Arkadaşını Söyle...

“Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim”.
Hayatımıza dokunan her şey ve her kişi, bizden aldıkları enerjiyi, bize yansıtmak için hayatımıza girerler. Bize, bizi anlatan ipuçlarıdır.
Kendimizde karşılığı olmayan bir enerjiyi hissetmeyiz, fark etmeyiz, o enerjiyi tanımadığımızdan çevremizden de göremeyiz.

Çevremizdeki olaylardan ve kişilerden etkilenme nedenimiz budur.
Kendimizden bile sakladığımız yönlerimiz, korkularımız, kotu huylarımız bize, birer mesaj veriyordur aslında.

Hep aynı olaylar, hep aynı konular, her aynı tarz sorunları olan kişiler ve birçok HEP’ler girmiştir hayatımıza ve girmeye devam edecektir.
Ta ki biz arınmaya niyet edene kadar.

Hawaii iyileşme ve arınma tekniği olan Ho’oponopono’ya göre,
hayatımıza dokunan her kişi ve olay bizim arınmamız için bizlere sunulmuş bir fırsattır.

Her kişi, kendi evreninden sorumludur. Etrafında gördüğü her durum ve özellik kendisinden kaynaklanır.

Ho’oponopono direkt olarak “revize etmek, edite etmek, düzenlemek veya doğru hale getirmek” anlamına gelir. Ho’oponopono şifacıları, herhangi bir durumu iyileştirmek için, kişinin önce kendisini durumun içinde yansıtılan ne ise ondan iyileştirmesi gerektiğini anlar. Böylece kendini iyileştirdikçe, çevresinde kendisinden kaynaklanan
durum ve kişiler şifalanacaktır.

Etrafımızdaki her şey, bizim birer görüntümüzdür. Ne görüyorsak biz o’yuz.
Ektiklerimizi biçerek karmalarımızı tamamlıyoruz. Karmalarımız, aslında henüz biçmediğimiz kendi ektiklerimizdir. Ektiğimizi biçeriz ve döngü tamamlanır.
O halde, karma dediğimiz, yaşadığımız ve yaşayacaklarımızın bütünü, yani kapatmamız gereken halkalarımızdır.
Ama biçmeden, farkındalığımızı kullanarak ektiklerimizden arınabiliriz.

s Tanrı’dan, oluşturduğumuz bu durum yüzünden, kendimizi affetmemiz için bize yardım etmesini istemek

s Bu durum ve özelliğin kendimize ait olduğunu kabul edip, kendimizi sevdiğimizi söylemek.

Hayatımızın gidişatını etkileyen korkularımız o nedenle var, aslında bize fark etmemiz için sinyal veriyorlar. Biz korkularımızı, aklımıza düşen bir fikirden, birinin bize anlattığı konularla oluşturuyoruz ya da rüyamızda görüyoruz.

Tanrı aslında bize diyor ki " Sen bunu ektin ve biçeceksin, farkında ol ve mesajımı al, biçmeden, arındır kendini."

Fakat farkındalığımız yeterli değilse, fark etmiyoruz. Bu mesajı birinden duyuyoruz, biri bize anlatıyor, karşımıza gelen bir tabela bunu anlatıyor, ya da rüyamızda görüyoruz vs. Bir sekil ve yol bularak Tanrı’nın mesajı bize ulaşıyor. Ama hiçbirini fark etmezsek, iste o zaman biçiyoruz.

Korktuğumuz şeyler, potansiyel yaşayacaklarımızdır. Fakat tüm mesajlara rağmen arınmıyorsak, işte o zaman “Korktuğumuz başımıza geliyor”.

Eğer arınmak için niyet ettiysek, o zaman her türlü kişi ve olayı çekeriz kendimize. Çünkü niyet etmişizdir bir kere, arınma fırsatları önümüze gelecektir.

Üzerimize karma çekmek aslında bir fırsattır. Çevremizdeki kişilerden karmalar alırız. Farkındalık ile ve üzerine düşünerek, bu fırsatları degerlendirebiliriz, kendimizi ve çevremizi şifalandırabiliriz.
Örneğin hediye aldığımızda teşekkür etmemiz ve sevgiyle kabul etmemiz söylenir. Çünkü hediye kabul ettiğimizde, karma alırız. Hediye alırken, sevgi ile kabul eder ve teşekkür edersek, karmamızı yakabiliriz. Yine arınmamız için sunulan bir fırsatı değerlendirmiş oluruz. Çünkü sevgi niyetiyle, teşekkür ve şükranla biz karmalarımızı yakıyoruz.

Hayatımıza giren her kişi ve olay bizim hayrımızadır. Fark ederiz, üzerinde düşünürüz, kabul ederiz ve kendimizi arındırırız. Arınma, kendimiz ve çevremizi şifalandıracaktır.

Tekamül amacımız, kendi özümüzü keşfetmek ve özümüze dönmekse, bizlere sunulan fırsatları değerlendirerek yolculuğumuza devam etmek hepimizin hayrınadır.

Yazımı okuyarak, bana arınmak için verdiğiniz fırsat için herkese sonsuz teşekkürler.

(Bir arkadaşın maili-yazı bana ait değildir:)

Canım pamuğum ellerine yüreğine sağlık...Çok teşekkür ederim.. Almam gereken mesaj bana senin eklediğin bu yazıyla geldii..akşam yatarken içinde bulunduğum bir durumdan ne mesaj almam gerektiğini öğrenmek istedim rehber ve meleklerimden ...senin eklediğin harika paylaşımla ben mesajımı aldım...Sana rehber ve meleklerime evrene çok teşekkür edrimmsevinclisevinclisevinclismileydance

Pamukk 09-08-2009 07:47 PM

Sizleri , o güzel kalplerinizi çok seviyorum ışıkcığım ve canım ablam benim

Ve mesajı iletebildiysem ne mutlu bana ,ne büyük gurur !!

http://img230.imageshack.us/img230/6060/hart54cb.gif

Hepimizi çok seviyorum ( Kendimi de kattım ) girlhaha

Pamukk 09-08-2009 08:08 PM

Arkadaşlar bir de Tr-ance in paylaştıgı çok açıklayıcı ve güzel bir makale daha var onun da linkini bir kere de burada vermek istiyorum :)

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ir-makale.html

abcçde 14-08-2009 03:38 PM

Arkadaşlar sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum ,üstüne gittikçe daha çok bilinçaltıma girdi gibi geliyo,ben bi keresinde yolda giderken bacaklarını kaybetmiş köprü kenarında para isteyen bi insana rastgelmiştim nedense o günden sonra bende uzuvlarımı kaybetme korkusu başladı bu anı düşünüyorum sonrada o 4 cümleyi söylüyorum ama iyicene saçmalamaya başladım aklımdan çıkmamaya başladı yazarken bile kötü oldum,yardım lüfen:(

hayathan 14-08-2009 05:58 PM

Alıntı:

abcçde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474383)
Arkadaşlar sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum ,üstüne gittikçe daha çok bilinçaltıma girdi gibi geliyo,ben bi keresinde yolda giderken bacaklarını kaybetmiş köprü kenarında para isteyen bi insana rastgelmiştim nedense o günden sonra bende uzuvlarımı kaybetme korkusu başladı bu anı düşünüyorum sonrada o 4 cümleyi söylüyorum ama iyicene saçmalamaya başladım aklımdan çıkmamaya başladı yazarken bile kötü oldum,yardım lüfen:(

Önce korkunuzu keşfedin..Sanırım bu kaybetme korkusu

Benim kaybetme korkum var.
Ben kaybetme korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ediyorum.
deyin. Korkunuzu üzerinizden bir elbise gibi sıyıdığınızı hayal edin. Pembe sular, çiçekler, tüller ve aklınıza gelebilecek her türlü pembe objeyle süsleyin hayalinizde.
Sonra olumlamaları yapmaya başlayın.

Ben güvendeyim
Ben her halimke değerliyim.
Ben sağlıklı ve mutlu şekilde hayatımı kolaylıkla ve Sevgiyle yaşıyorum..

Bu arada o dilenci hangi düşünceleriniz nedeni ile karşınıza çıktı ve size ne anlatmak istiyor bu rastlantı bunu içinize sorun.

Sanırım halinizden ve haya tınızda sahip olmadığınızı sandığınız şeyler için sürekli şikayet ettiğiniz bir dönemdi.
O anki düşüncelerinizi anımsayabilirseniz o anki korkularınızın ve yerine geçireceğiniz olumlamaların bilincine siz daha iyi varabilirsiniz.
Ben yapılışını örneklemek için bu örnekleri yazdım.

Mesela durumunuzdan memnun olmamışsanız.
Ben bolluk ve bereket içindeyim.
Evrendeki bolluk ve bereketi hayatıma sevgiyle alıyor ve kabul ediyorum.. vb..

abcçde 14-08-2009 06:51 PM

ben başkasına muhtaç olmaktan çok korkarım sanırım o insanda o haliyle başkalarına muhtaçtı..çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bu akşam uygulucam

sudemsu 14-08-2009 10:03 PM

cok aciklayici olmus emegine saglik tsk ederim..

MuminOKAN 26-08-2009 12:06 AM

arkadaşlar ne ses var ne seda. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml

arztrkm 09-09-2009 02:21 PM

sevgili pamukk

yazın için çok teşekkürler..güzel bir paylaşımdı...bende yeni tanışıyorum HO'OP ARINMA ile..Aşağıdaki sizin yazınızdan alıntı yaptım.Bu yöntem ile mi arınma seanslarına başlayabilirim..

desteğiniz için teşekkürler

sevgiler

Pamukk 09-09-2009 09:01 PM

Sevgili arztrkm

burada bu sözleri neden tekrarladıgımızı açıklamak istemiş yani özür dilemenin,seni seviyorum,teşekkür ederim dememizin mantıgını anlatıyor,kitabı eger alırsan cok daha fazla fayda goreceksin ,sonunda Dr. Len gunluk şeklinde metodla nasıl tanıştıgını ve nasıl uyguladıgını,bu sözlerin neden tekrarlandıgını bilincimizin kozmik bilincle bağlantısını anlatıyor ...

şimdi sen arınmak istediğin bir konu için Joe Vitale nin de dediği gibi basit bir arınma şekli olarak ;o konuyu dusunerek "özür dilerim-lütfen beni affet-teşekkür ederim-seni seviyorum"sözlerini tekrarlayabilirsin veya detaylı olarak bu konunun başında arkadaslarımızın uyguladıgı dua formatına kendi arınma konunu yazarak bunu okuyabilirsin

Sevgiler canım

Pamukk 09-09-2009 09:03 PM

Tr-Ance den alıntı :

Ey Büyük Yaratıcı..(İsterseniz Allah , Tanrı , Tao , Sevgi vs.. Kendinize göre Kullanabilirsiniz Çünkü O TEKTİR.. )

Dışarıda Kendini Gösteren ........ ( Buraya Sorunun Adı Gelecek.. ) Sorununun Sebebinin İÇİMDEKİ(Bu Kısım Çok Önemli .. ) Devamlı Tekrar

Eden Zararlı Hatıraların OLduğunu Bilincindeyim. Bu Hatıraları İçimde Barındırdığım İçin Özür Dilerim.. Lütfen Beni Affet..

Lütfen Işığınla Bana Yardımcı OL Ve Bu Hatıralar Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin..

Seni Seviyorum..

Sevgili arztrkm bu formata kendi arınma konunu koyabilirsin ;)

ismira 09-09-2009 11:01 PM

Sevgili arkadaşlar, merhaba...

Bir süredir aranızda bulunamadım. Geçen sürede bir yandan ho'oponopono ile ilgili gelişmeleri merak ederken, bir yandan da şunu düşündüm:

Ho'oponopono yönteminin çok etkili ve çok basit bir arınma yöntemi olduğu konusunda çoğumuz hemfikiriz sanırım. Ancak bilinçaltımızda ve genetik hafıza kayıtlarımızda o kadar çok arınılması gereken konu var ve de her an yeni konular eklenmekte ki, arınmayı düşünme sistemimizin bir parçası haline getirmek en yararlısı olacaktır sanırım.

Bizler buradaki başlık altında kitlesel olaylarla ilgili olarak toplu arınma çalışması yapmak üzere buluşmayı hedeflemiştik. Her akşam uygun olan kişilerin katılımıyla da çalıştık bir süre. Ancak her akşam katılımın olması pratikte pek mümkün olamayabiliyor haliyle. Öte yandan kitlesel konuların ağırlığı da uzun süreli çalışmayı gerektiriyor ve sonuçları hemen gözlemek mümkün olamayabiliyor. Bu durumda somut sonuç gözlenemediğinde motivasyon kaybı ya da güvensizlik olabiliyor.

Oysa yapılan her çalışma evrende yolculuğuna devam etmekte...

Bu aşamada ben derim ki, öncelikli hedefimiz ho'oponopono yöntemini hayatımıza katalım, hazmedelim, arınalım. Bunun için bireysel uygulamalarımızı yapalım, bizdeki fiziksel ve psikolojik etkilerini gözlemleyelim ve başka bir başlık altında birbirimizle paylaşalım. Bireysel olarak yöntemi içselleştirirken, sorunları bu yöntemle nasıl çözebildiğimizi görelim ve gösterelim ki, bu kadar basit, yalın ve etkili yöntemi uygulamak isteyenler de yararlansın.

Kitlesel arınma çalışmalarımız için de haftada bir gün belirleyelim ve buradaki başlık altında da bunu paylaşalım.

Ne dersiniz?..

arztrkm 09-09-2009 11:05 PM

ilgine , bilgine çok çok teşekkürler sevgili pamukk..

sevgiler

yeni bir hayat 10-09-2009 12:41 AM

Evet ismira,güzel düşünmüşsün..

Bireysel paylaşımlarımızla bu yöntemi içselleştirmek ve konuya yeni vakıf olanlara böylece yardımcı olabilmek daha iyi bir başlangıç olur..

Diğer haftalık çalışma için de bir gün -çarşamba yapılıyordu daha önce,yine öyle olabilir- ve saat belirleriz..11:00 veya 12:30 dan sonra olursa nasıl olur sizce arkadaşlar?..

MuminOKAN 10-09-2009 08:38 AM

arkadaşlar merhaba. geçenlerde bir sitede okudum. her ayın belirlenen bir günü ve saatinde gruptaki herkes çaışmaya katılıyor. böyle birşey de denenebilir mi? kendi çalışmalarımız devam ederken belirlenen gün ve saatte ortak bir çalışma olur? ne dersiniz?

hayathan 10-09-2009 10:57 AM

Olur ben de katılırım ama ben de sorunum için ho'op isterim aslında..

Okuyacağımız kişi ve konu belirtilirse neden olmasın?

disik82 10-09-2009 10:59 AM

merhaba arkadaşlar,uzun süredir nadiren uğruyor pek bir şey yazmıyorum.Bilenler bilir karamsar dünyamı maalesef hala değişmedim.çalışmalarıda düzenli olmasa da yaptım.dileğim olmadı hatta bekldiğimin tam tersi oldu ama olsun hayat diyorum. Ben o kadar karamsarlığıma rağmen bu ho'op olayına inanıyorum ama keşke kendimi bırakmasam ve hep yapsam.

ismira 10-09-2009 11:08 AM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475690)
arkadaşlar merhaba. geçenlerde bir sitede okudum. her ayın belirlenen bir günü ve saatinde gruptaki herkes çaışmaya katılıyor. böyle birşey de denenebilir mi? kendi çalışmalarımız devam ederken belirlenen gün ve saatte ortak bir çalışma olur? ne dersiniz?

O da olabilir, neden olmasın? Yeter ki bireysel sorumluluğumuzun idrakine varalım, arınmayı öğrenelim.

Grup toparlanmaya başlasın yeniden. İlgi duyan herkes katılsın sorusu olan sorsun, bilgisi olan paylaşsın.

Sevgiler...

ismira 10-09-2009 11:17 AM

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475697)
merhaba arkadaşlar,uzun süredir nadiren uğruyor pek bir şey yazmıyorum.Bilenler bilir karamsar dünyamı maalesef hala değişmedim.çalışmalarıda düzenli olmasa da yaptım.dileğim olmadı hatta bekldiğimin tam tersi oldu ama olsun hayat diyorum. Ben o kadar karamsarlığıma rağmen bu ho'op olayına inanıyorum ama keşke kendimi bırakmasam ve hep yapsam.

Merhaba disik82,

Umudunu koruman iyidir. Bazı konulardaki arınmamız daha uzun zaman alabilir. En çok zorlandığımız konular değil midir en çok sınırları, engelleyici inançları içeren. Ho'oponopono, her şeyden, her sınırdan ve her beklentiden arındığında mucizelerini gösterir. Bu nedenle dilek ya da beklentiye değil sadece arınmaya odaklandığında ve sıfıra ulaştığında bizim beklentilerimizden ya da dileyebildiğimizden de alası ilahi olandan gelir. Ben de buna inanıyorum ve arınmaya devam ediyorum. Sana da naçizane devam etmeni öneriyorum. Sevgiler...

nahice 10-09-2009 03:51 PM

sevincliarkadaşlar bende şu kenara sığarım 956k956kbende bende çok güzel düşünceler bunlar tüm varlığımla hazırımgirlhahagirlhaha tüm enerjimi birleştiriyorum sizlerle...

disik82 10-09-2009 04:05 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475702)
Merhaba disik82,

Umudunu koruman iyidir. Bazı konulardaki arınmamız daha uzun zaman alabilir. En çok zorlandığımız konular değil midir en çok sınırları, engelleyici inançları içeren. Ho'oponopono, her şeyden, her sınırdan ve her beklentiden arındığında mucizelerini gösterir. Bu nedenle dilek ya da beklentiye değil sadece arınmaya odaklandığında ve sıfıra ulaştığında bizim beklentilerimizden ya da dileyebildiğimizden de alası ilahi olandan gelir. Ben de buna inanıyorum ve arınmaya devam ediyorum. Sana da naçizane devam etmeni öneriyorum. Sevgiler...

Merhaba İsmira,
Bende geri dönüp baktığımda içsel yolculuğumda çok yol katettiğimi söyleyebilirim. Safiyane anlarımda coşkuyla istediğim herşey olmuştur. Doğru söylüyorsun arınmak gerekiyor. Fakat bazı konulardaki önyargılarımı tam yıktığımı sandığım anda hepsinin orda duruyor olduğunu görüyorum. Elbette çok sivri uçları törpülenmiş.Daha kabullenebilir olmuşum.En azından hırslanıp ruhuma zarar vermiyorum artık ama içimdeki o umutsuzluk yinede kökünü söküp atmama izin vermiyor.Bazen kendimi birşey istemeye yorgun hissediyorum.Çünkü,hep deneyip bir konuda hep başarısız olmak beni yordu.Hala yinede bir arayışım var ki burada sizlere içimi dökmüşüm.
sevgilerle...

TR-ance 12-09-2009 07:33 PM

Herkese Merhaba..

Sanırsam Siteden Kaynaklanan Bir Sebep İle Önceki Mesajlarım Silinmiş .. OLsun Ziyanı Yok.. Şimdi Size Ho'oponopono Hakkında Birşey Paylaşmak İstiyorum.. Bildiğiniz Gibi Bizi Bu Yöntemle Tanıştıran Joe Vitale.. Heralde Bu Arınma Konusunda Kafaların Karıştığını Düşünmüş Ve Bir Kitap Daha Yazmış.. Kitap Şu Anda İngilizce Lakin Çevirebilen OLursa Çok Minnettar Kalacağım.. Link Aşağıda..

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

SevgiLer..

TR-ance 13-09-2009 05:10 PM

Alıntı:

Ho'oponopono'yu duydunuz mu? Arınmaya ve 0 noktasına ulaşmaya hazır mısınız? Bu mp3 size hediyemiz. Sadece linke sağ klikleyerek hedefi farklı kaydete basın ve ürünü indirin.
Bu ürünün dinleme sınırı yok. Gün boyu dinleyebilirsiniz. Arınmanın getireceklerine hazır olun. Mp3'ün giriş kısmında sözleri duyacaksınız, devamında da çok kısık, subliminal düzeyde Ho'oponopono'nun sihirli 4 cümlesi size sesleniyor olacak. Sadece dinlemekle kalmayın, siz de sürekli tekrar edin.

Senden özür dilerim.
Beni affet.
Seni seviyorum.
Teşekkür ederim.

Ho'oponopono ile arınmanın felsefesini anlamak için Zero Limit kitabını okuyabilirsiniz. Yazarı The Secret'ta yer alan hocalardan Joe Vitale...

Tüm insanlığın özündeki saf çocuğa ulaşabilmesi dileğiyle...
Hepinizi seviyoruz...

İşte hediye mp3'ün linki:

/transfer/hooponopono.mp3

Sağ klikleyip hedefi farklı kaydete tıklayın.

Şu Anda Bu Mp3'ü Dinlemekteyim Ve Gerçekten Güzel Bir Huzur Dalgası Kapladı Beni.. Güzel Bir Paylaşım OLacağını Düşündüğüm İçin Buraya Koyuyorum.. Böylece Her An Arınabilirsiniz ..
Hem de Türkçe OLması Çok Daha Büyük Bir Avantaj.. Keyifli Dinlemeler Ve İyi Arınmalar.. :)

SevgiLer..

salvadore_xp 13-09-2009 10:05 PM

İçeriğiyle alakalı tedirginlik yaşamıyor musunuz?
Tam anlamıyla içeriğinin ne olduğunu biliyor musunuz?
Bilinçaltı bu şakaya gelmez...

cigdemmm1977 26-09-2009 04:54 AM

Merhaba arkadaşlar,

Ben aranıza forumlarda katılmasamda, belirli bir konu üzerinde olmasada ara ara arınma yaparım. Geçenlerde arınma yaparken (aslında arınma amaçlı değil dua amaçlıydı girişimim) birşeyi farkettim. Her kelimeyi söylerken sanki benden gökyüzüne doğru, benide içine alan bir enerji yükseliyor. Daha sonra ben kelimesini , biz olarak tekrarlamaya başladım. Ve bu enerji alanı çooookkk daha büyüdü. Her biz dediğimde gözümde sankii yüzlerce kişi özür dileriz, lütfen bizi affet, teşekkür ederiz, seni seviyoruz diyormuşta hepimizden pozitif enerji göge yükseliyormuş gibi canlanmaya başladı. Konuyu şimdi tam olarak toparlayamıyorum ama biz demek bana çok daha iyi gelmeye başladı. Birde biz olarak deneyip , yorumlar yaparsanız sevinirim.

İyi geceler...

kurbaga 15-12-2009 01:07 AM

merhaba !
deerli arkadaşlarım,burayı uzun zamandır ziyaret edememiştim.son yazılara bakmak için açtığımda aynı benim gibi diğer arkadaşlarımında eylül ayından bu yana paylaşımda bulunmadıklarını gördüm.hadi tekrardan başlamaya ne dersiniz?
şu anda gündemimdeki sorunum için 2 hafta hooponopono uygulamaya karar verdim.O büyülü cümleleri tekrarlamaya...Desteklerinizi ve tezahüratlarınızı bekliyorum.Teşekkür ediyorum.Ve de saygıyla selamlıyorum....Ss,Öd,Lba,Te
not:bu bir davettir.

demonofhell 17-12-2009 04:44 PM

Herkese merhaba,

Ben bu arınma tekniğini yaklaşık olarak 15 gündür deniyorum (zero limit kitabını okuduktan sonra) işimde yada aile içi ilişkilerimde bizzat yararını hissettim ve gördüm aynı anda yapılmasının büyük bir sinerji yaratacağı kanaatindeyim yani sizinle aynı fikirdeyim.Bundan sonraki belirlenecek zamanlarda elimden geldiğince sizinle birlikte arınmak isterim.

Sevgilerimle.

gunesim 19-12-2009 01:48 PM

comRad3 ün yiğeni emrenin kafasının büyümesine sebep olan geçmiş yaşantılarda ben yada atalarımda bu hastalığa her ne sebepler var ise lütfen beni affet. bu hastalığının düzelmesi emrenin kafasının normal'e dönmesi çin tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. seni seviyorum özürdilerim lütfen beni affet teşekkür ederim.

umelihad 19-12-2009 01:59 PM

ben verdiğiniz linke giremedim hata mesajı veriyor

spestnaz 19-12-2009 02:14 PM

arkadaşlar link koyamadım bende denedim ama gözükmüyor. . google a hooponopono yazın y789 ilk sayfa da üstden 6. linkde var bu müzik. .

derya88 19-12-2009 04:53 PM

linki koydum teşekkürler dinlemeyde başladım sevgiyle kalın....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:39 PM.