![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ismira bende kendimi çok iyi hissediyorum bu gün şimdilik bir iş teklifi falan yok :) ama her günden daha farklı hissediyorum sanki. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Al benden de o kadar.çorbayım :) dün gece filmin etkisinde kalmışım kendimi hapiste gördümr üyamda:)))) ama tabii ki iyilik galip gelecek içimde.birkaç saate kadar keyifler yerine gelicektir ;) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Sıfır Sınırının Kokusunu İyicene Alıyorum Bugün.. Çok Güzel Şeyler Yapacağımıza Gönülden İnanıyorum Bu BaşLık Altında.. Hem de Çok Güzel ŞEyLer.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Biz arındıkça mucizeler gelecek, ben de inanıyorum çok güzellikleri yakalayacağız bu başlık altında... Arındıkça mucizeler hızlanacak... Arın...Arın...Arın... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bende katılıtorum sevgili ismira çok çok teşekkürler kiss3 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
Canım, gözlerim seni aradı, telaştan haber veremedim, kusura bakma... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI y789sabaha kadar uyumadım.öğleye doğru kalktım.Hem dua ettim hem arınma tekniği iki nokta hepsini sabaha karşı sessizlikte yaptım.daha etkili olduğuna inanıyorum.arkadaşlar bu iş bana yaradı.s45apkdükkanımı devren kiraya veriyorum şu aralar.fakat adam başka şehirde herzaman gelemeyeceği için kafeye işletmeci olarak benim yapmamı istedi daha doğrusu iş teklifi ettiooo67.ilkönce hayır dedim sonra düşündüm aklıma yattı.Bakalım değerlendirmeyi düşünüyorum.üniversiteli gençler geliyor canlı müzik...çalışanları da var.Hem dükkan sahibi hem işletmecisi olcam.BU ARINMA İŞİNİ DE ÇOK RAHAT SERBEST YAPMAK GEREKYOR AYNI İKİ NOKTA GİBİ...yine yaptığım iki noktayla ilgili yeğenimin eşi iflas etti çelik fabrikaları vardı.fabrika bugün satılacaktı.dün iki nokta yaptım sabaha karşı satış dursun diye...sabah 10 da mesaj attı müjde satış durdu diye çok sevindim..arınmayı da sık sık yapıyorum...O0 |
sanki kendiniz yapıyormuş gibi anlatırmısınız şu iki nokta mucizesini, konu ile ilgili biraz fikrim var çok basit deniyor, ancak ben henüz üstesinden gelmiş değilims45apk,, A dan Z ye bahsedebilirmisiniz biraz,mümkün mü rica etsem.. mesala kızkardeşim içinde yapabilirmisiniz,:), banka krediyi onaylasın inşallah ve evi alabilsinler :) teşekkür ederim sam, |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI teşekkür ederim bu gece saat 10 ile 11 arasında dua edeceğim, eşimin işleri bozuk bunu düzeltmeyi istiyorum , uzun süre önce bu durumun benden kaynaklandığını anladım.Ben benden daha güçlü eşten koruyorudum.Eşimin parasal ve kişisel gücü benden az olmalıydı .Bu düşüncelere sahip olduğumu kendim ile ilğili çalışmalar yaparken tespit ettim.Tabiki şu an ne kişisel nede maddi güçten korkuyorum , tam tersi bu şeylerin hem eşime hemde ailemize faydalı olacağı düşüncesindeyim. Geçmişte duyduğum korkularımdan dolayı özür diliyorum ve kendimi affediyorum. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI evet sevgili sudemciğim bende istiyorum anlatmanı iki noktayı bende bir türlü oturtamadım canım yaa.. birde hangi şehirde yaşıyorsun eğer izmirde isen toplantılar için senin cafeni kullanabiliriz ... süper olur değilmi? sevgiler kiss3 |
|
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI aa silinmemiş çok sevindim |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI [quote=sudem8;467443]Ben buları özellikle ayrıntılarla yazıyorum.Bazı arkadaşlar bunu yaptığım için övündüğümü sana bilir herkes yapsın diye yazıyorum.yanlış anlaşılmasın...[quote] iyiki öyle yapıyorsunuzsuper hiç aksi düşünmüyorum, tam tersine tüm ayrıntıları ile yazın ki tecrübelerinizden faydalanabilelim,, :) mesela bir ayrıntı sormak istiyorum :) : o iki nokta arasında imgeleme yapıyorsunuz,, sonra nasıl sonlandırıyorsunuz, birden bitirimiveriyorsunuz,,? sevgiler sam; |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Peacemaker valla baya var Egeli ,İzmir'li arkadaşlar :)ben Pamuk arkadaşımı bilmiyordum mesela. İsmira'cım hafifledim ben de.artık aklıma işle ilgili olumsuz bişey getirmiyorum.başvuruları daha bir emin yapıyorum.bu cümleler sihirli gerçekten.söyledikçe hafifliyosun.bir de o paragrafı söylerken gerçekten sorumluluğu öyle bir alıyorsun ki herşey yerine oturuyo zihninde. sevgiler herkese kiss3 |
teşekkür ederim sam; |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI "Dışarıda Kendini Gösteren İŞSİZLİK Sorununun Sebebinin İÇİMDEKİ Devamlı Tekrar Eden Zararlı Hatıraların OLduğunu Bilincindeyim. Bu Hatıraları İçimde Barındırdığım İçin Özür Dilerim.. Lütfen Beni affet.. " bu paragraftan bahsettim sevgili Saman'cım. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI hmm, ben farklı birşeyse atlamıyim dedim s45apk teşekkür ederim sam; |
|
ben onca kırılmışken çenemi tutayım kimseyi incitmeyeyim diye uğraşıyorum bir bakıyorum dedikodular, iğnelemeler devam... kimseyi düşecek diye beklemem, bunu nerenizden çıkardınız sayın sudem? ben de kendim için üzülürdüm acaba ben fesat mıyım diye??!!! bu arada, yardımcı olduğumuz deme istersen, iyi niyetimizle psikolojisini çökerttiğimiz daha uygun olur! ben nankör değilim, ama pardon da yardımcı olabildiğinize nereden kanaat getirdiniz? yardımcı olmaya çalıştığımız desen hadi bir nebze! sen yardımcı oldun ben almayı beceremedim bu mu demek istediğin?? tepedekilerin düşüşü lafından niye kendine pay çıkardın ki arkadaşım? çok mu tepedesin, böyle mi hissediyorsun kendini? bence arada bir egondan ziyade kalbinin de söz söylemesine izin ver...izin ver ki lafının ayarını bilemeyip bu şekilde insanları rencide etme! YETER ARTIK KIRDIĞINIZ İNCİTTİĞİNİZ! KAPANSIN ŞU KONU! |
Canım anne tarafım manisa ,babam da çanakkale ben egeli sayıyorum kendimi naçizane :))) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI kimsecikler yok mu ki bu gece hy789 k8908. ben çok iyi hissediyorum arkadaşlar.sevgiler. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI var güzelim var hepimiz iyi niyetlerle yardımcı olmak için burdayız... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Bende burdayımm...kahvesmiley... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI sanırım biraz geç kaldımdunk56http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...vvaqyczwmb.jpg -Özür Dilerim -Lütfen Beni affet -Teşekkür Ederim -Seni Seviyorum bende varımmmm http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...r0pahgj7vq.gif |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ısmira yok mu?blissy |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ismira ne olduğunu anlamadım ama muhakkak süper bişey bende varım |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Melodiss ne güzel renklendirmişsin burayı.ben de bişeyler koyayım.sevinclisevincli |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI |
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Canlarım, dün öğleden sonrasından itibaren internete giremedim, ailevi toplantılar nedeniyle. Ama ben saat 22 suları ettim duamı tekrar ve arınmaya devam ettim, gece yatarken bile tekrarlıyorum... Her gün biraz daha hafiflediğimi hissediyorum. Bu akşam da düğüne davetliyiz. ama emin olun ben bir şekilde katılımı gerçekleştiririm. Niyetimiz ve dua kalıbımız belli...Lütfen müsait olanlar buradan iletişim halinde olsunlar. Bu hepimizin motivasyonu için çok iyi oluyor... Sizi seviyorum... |
Onun artık bir işi var arkadaşlar sevincli Kendisiyle konuştum ve işe geri çağırıldığı haberini aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Geldiği zaman yazacaktı ama ben dayanamadım :) Affet canım beni. Sevgiler kiss3 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI çok sevindim Redflowers iyi ki haber verdin kaç gündür hepimiz dua ettik arkadaşımıza...darısı diğer arkadaşların başına...sapkal89 |
|
ooo67sevincligulensmileysevinclisevinclisevinclise vincligulensmiley Canlarııımmm!!... İnanın ağlıyorum şimdi!.. Sevinçten!.. Bu haberi bekliyordum! İnanın! Haberi okuduğumdan beri hayatkadereinat için bu seçeneğin de olabileceğini düşünmüştüm ve sürekli arındım, kovulma sorunundan... İnanıyorum ki çoğu arkadaşım da çalıştı bununla ilgili... TR-ance, dediklerimiz çıkmaya başladı diyebilir miyiz?...blissyblissy |
Bence Çok Güzel Bir Başlangıç.. %100 Eminim Çok Güzel Değişimler Olacak.. Yeterki Biz Direnmeyelim Hayatın Akışına.. Ve Sürekli Arınalım.. Arınalım.. Arınalım.. Arınalım.. SevgiyLe KaLın.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ben tekrar işe çağrılmasına çok sevindim. dualarımız kabul oldu. paylaştığın için teşekkürler redfowers. darısı benim ve işi olmayan tüm arkadaşlarımın başına :) hepinizi çok seviyorum. |
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar, hergün dualarım sizin sesinizle beraber yükseliyor(dün hariç :) müsait değildim malesef).birşey yazmamama bakmayın.takipteyim ve güzel haberler gerçekten mutluluk verici.Hergün dua etmeye devam :) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI çok çok teşekkür ederim sudem harikasın. sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. birilerinin benim için dua ettiğini güzel şeyler dilediğini bilmek harika bir duygu. her gün biraz daha arınmış hissediyorum kendimi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 AM. |