Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

alestason 19-06-2009 12:18 PM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

ismira bende kendimi çok iyi hissediyorum bu gün
şimdilik bir iş teklifi falan yok :)
ama her günden daha farklı hissediyorum sanki.

peacemaker 19-06-2009 12:27 PM

Al benden de o kadar.çorbayım :) dün gece filmin etkisinde kalmışım kendimi hapiste gördümr üyamda:)))) ama tabii ki iyilik galip gelecek içimde.birkaç saate kadar keyifler yerine gelicektir ;)

TR-ance 19-06-2009 12:28 PM

Sıfır Sınırının Kokusunu İyicene Alıyorum Bugün.. Çok Güzel Şeyler Yapacağımıza Gönülden İnanıyorum Bu BaşLık Altında.. Hem de Çok Güzel ŞEyLer..

ismira 19-06-2009 12:53 PM

Biz arındıkça mucizeler gelecek, ben de inanıyorum çok güzellikleri yakalayacağız bu başlık altında...

Arındıkça mucizeler hızlanacak...

Arın...Arın...Arın...

tiriniti 19-06-2009 12:54 PM

bende katılıtorum sevgili ismira çok çok teşekkürler
kiss3

ismira 19-06-2009 12:58 PM

Alıntı:

tiriniti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467429)
bende katılıtorum sevgili ismira çok çok teşekkürler
kiss3

Canım, gözlerim seni aradı, telaştan haber veremedim, kusura bakma...

sudem8 19-06-2009 01:19 PM

y789sabaha kadar uyumadım.öğleye doğru kalktım.Hem dua ettim hem arınma tekniği iki nokta hepsini sabaha karşı sessizlikte yaptım.daha etkili olduğuna inanıyorum.arkadaşlar bu iş bana yaradı.s45apkdükkanımı devren kiraya veriyorum şu aralar.fakat adam başka şehirde herzaman gelemeyeceği için kafeye işletmeci olarak benim yapmamı istedi daha doğrusu iş teklifi ettiooo67.ilkönce hayır dedim sonra düşündüm aklıma yattı.Bakalım değerlendirmeyi düşünüyorum.üniversiteli gençler geliyor canlı müzik...çalışanları da var.Hem dükkan sahibi hem işletmecisi olcam.BU ARINMA İŞİNİ DE ÇOK RAHAT SERBEST YAPMAK GEREKYOR AYNI İKİ NOKTA GİBİ...yine yaptığım iki noktayla ilgili yeğenimin eşi iflas etti çelik fabrikaları vardı.fabrika bugün satılacaktı.dün iki nokta yaptım sabaha karşı satış dursun diye...sabah 10 da mesaj attı müjde satış durdu diye çok sevindim..arınmayı da sık sık yapıyorum...O0

saman 19-06-2009 01:39 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467431)
...yine yaptığım iki noktayla ilgili yeğenimin eşi iflas etti çelik fabrikaları vardı.fabrika bugün satılacaktı.dün iki nokta yaptım sabaha karşı satış dursun diye...sabah 10 da mesaj attı müjde satış durdu diye çok sevindim..arınmayı da sık sık yapıyorum...O0

sevgili sudem,
sanki kendiniz yapıyormuş gibi anlatırmısınız şu iki nokta mucizesini, konu ile ilgili biraz fikrim var çok basit deniyor, ancak ben henüz üstesinden gelmiş değilims45apk,,
A dan Z ye bahsedebilirmisiniz biraz,mümkün mü rica etsem.. mesala kızkardeşim içinde yapabilirmisiniz,:), banka krediyi onaylasın inşallah ve evi alabilsinler :)

teşekkür ederim
sam,

saime1 19-06-2009 01:39 PM

teşekkür ederim bu gece saat 10 ile 11 arasında dua edeceğim, eşimin işleri bozuk bunu düzeltmeyi istiyorum , uzun süre önce bu durumun benden kaynaklandığını anladım.Ben benden daha güçlü eşten koruyorudum.Eşimin parasal ve kişisel gücü benden az olmalıydı .Bu düşüncelere sahip olduğumu kendim ile ilğili çalışmalar yaparken tespit ettim.Tabiki şu an ne kişisel nede maddi güçten korkuyorum , tam tersi bu şeylerin hem eşime hemde ailemize faydalı olacağı düşüncesindeyim. Geçmişte duyduğum korkularımdan dolayı özür diliyorum ve kendimi affediyorum.

tiriniti 19-06-2009 02:28 PM

evet sevgili sudemciğim bende istiyorum anlatmanı iki noktayı bende bir türlü oturtamadım canım yaa.. birde hangi şehirde yaşıyorsun eğer izmirde isen toplantılar için senin cafeni kullanabiliriz ... süper olur değilmi?

sevgiler
kiss3

sudem8 19-06-2009 02:43 PM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467435)
sevgili sudem,
sanki kendiniz yapıyormuş gibi anlatırmısınız şu iki nokta mucizesini, konu ile ilgili biraz fikrim var çok basit deniyor, ancak ben henüz üstesinden gelmiş değilims45apk,,
A dan Z ye bahsedebilirmisiniz biraz,mümkün mü rica etsem.. mesala kızkardeşim içinde yapabilirmisiniz,:), banka krediyi onaylasın inşallah ve evi alabilsinler :)

teşekkür ederim
sam,

tamam canm yaparım kardeşinin ismini özelden bildirirsen daha iyi olur.şimdi kardeşin için yaptığımı düşün:bir nokta kardeşin bir nokta o banka...niyet ediyorum.sonra bu iki nokta arasında sanki bir çekim oluyor.o an bende değişiklik oluyor farkına varıyorum.bağlantıya geçtiğimin.o anda zihnimde canlandırıyorum.krediyi alırken imzaladığını,konuşmalar sesler..mesela seni arayıp aldığını söylediğini duy.ayrıntıları hisset.tabi bunu senin veya kendi yapması daha etkili bence çünkü olayın içinde birebir yaşadığını göreceksin.benim yeğenim bana çok yakın,ben büyüttüm şu anda kendi doktor...beni anne gibi bilir herşeyii paylaşır..dediğim gibi uzaktan tanımadan ne derece olur garanti veremem..çünkü bağlantı anında o niyetini olmuş olarak içinde yaşamak gerekiyor..izlemek değil.yani araba almak istiyorsun.almış kullanıyor olarak imgeleme gerekiyor.yeni arabanın kokusu..başkalarına müjdelerken o sevinç çığlıkları çok ayrıntılara da giriyorum..ama yapmaya çalışırım.anlattığım gibi siz yapsanız daha hissedersiniz.biliyorsunuz hislerle zihninde o resmi olmuş olarak bağlantı içinde canlandırmak,kulağında sesler kokular aynı anda olacak...ben öyle yapıyorum...Ben buları özellikle ayrıntılarla yazıyorum.Bazı arkadaşlar bunu yaptığım için övündüğümü sana bilir herkes yapsın diye yazıyorum.yanlış anlaşılmasın...pratik yaptıkça anlaşılıyor..önce basit işlerde denemelisin...şüphe endişe olmadan çokta kasma kendini...benimde bazılar oluyor bazıları olmuyor...kolay gelsin çok zevkli...

sudem8 19-06-2009 02:56 PM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467435)
sevgili sudem,

teşekkür ederim
sam,

sevgili saman, yaparım tabi,az önce nasıl yapıldığını anlattım güzelce tam cevapla butonuna bastım silindi...ama yeni bir konu açacağım bu iki noktayla herkes yapsın diye gerçi bazı arkadaşlar bunu yaptığım için övünüyorum sanabilirler...ben paylaşmaktan yana olduğum için başarılarımı da üzüntüleri mi de yazıyorum..istiyorum ki benim hayatım değişti herkesin değişsin..bu siteyi kuran hayatım değişti de aynı amaçla kurmadı mı?ben böyle iyi niyetli iken en tepedekilerin düşüşü daha kötü olur diye bir söz okudum yardımcı olduğumuz bir arkadaştan.çok üzüldüm amayardımcı olmaya yine devam edeceğim...kuantum düşüncede artık bir kere düğmeye basılınca maalesef düşüş olmuyor..sürekli yükseliş..kendini yenileme mucizeler arka arkaya geliyor...düşecek diye beklemek çok yanlış...nerden aklıma geldiyse içimden çıkmadı bu söz...içimde bir negatif düşünce sebep oldu ALLAH beni affetsin...özelden ismini söylersen daha iyi olur...birde kendin yapmaya çalış..çünkü bağlantı anında hissedeceksin o anı olmuş gibiiçinde yaşayacaksın.sesler sevinç anı izlemek yerine birebir yaşadığını imgeliyorsun...ama yardımcı olurum...y789sevgiyle kal..

sudem8 19-06-2009 02:57 PM

aa silinmemiş çok sevindim

saman 19-06-2009 03:00 PM

[quote=sudem8;467443]Ben buları özellikle ayrıntılarla yazıyorum.Bazı arkadaşlar bunu yaptığım için övündüğümü sana bilir herkes yapsın diye yazıyorum.yanlış anlaşılmasın...[quote]

iyiki öyle yapıyorsunuzsuper hiç aksi düşünmüyorum, tam tersine tüm ayrıntıları ile yazın ki tecrübelerinizden faydalanabilelim,, :)
mesela bir ayrıntı sormak istiyorum :) :
o iki nokta arasında imgeleme yapıyorsunuz,, sonra nasıl sonlandırıyorsunuz, birden bitirimiveriyorsunuz,,?

sevgiler
sam;

ışıkk 19-06-2009 03:17 PM

Peacemaker valla baya var Egeli ,İzmir'li arkadaşlar :)ben Pamuk arkadaşımı bilmiyordum mesela.
İsmira'cım hafifledim ben de.artık aklıma işle ilgili olumsuz bişey getirmiyorum.başvuruları daha bir emin yapıyorum.bu cümleler sihirli gerçekten.söyledikçe hafifliyosun.bir de o paragrafı söylerken gerçekten sorumluluğu öyle bir alıyorsun ki herşey yerine oturuyo zihninde.
sevgiler herkese kiss3

saman 19-06-2009 03:25 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467450)
.bir de o paragrafı söylerken gerçekten sorumluluğu öyle bir alıyorsun ki herşey yerine oturuyo zihninde.
sevgiler herkese kiss3

hangi paragrafı ooo67 :)
teşekkür ederim
sam;

ışıkk 19-06-2009 04:15 PM

"Dışarıda Kendini Gösteren İŞSİZLİK Sorununun Sebebinin İÇİMDEKİ Devamlı Tekrar Eden Zararlı Hatıraların OLduğunu Bilincindeyim. Bu Hatıraları İçimde Barındırdığım İçin Özür Dilerim.. Lütfen Beni affet.. "

bu paragraftan bahsettim sevgili Saman'cım.

saman 19-06-2009 04:19 PM

hmm, ben farklı birşeyse atlamıyim dedim s45apk

teşekkür ederim
sam;

sudem8 19-06-2009 08:05 PM

Alıntı:

tiriniti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467441)
evet sevgili sudemciğim bende istiyorum anlatmanı iki noktayı bende bir türlü oturtamadım canım yaa.. birde hangi şehirde yaşıyorsun eğer izmirde isen toplantılar için senin cafeni kullanabiliriz ... süper olur değilmi?

sevgiler
kiss3

evet iyi olurdu.ama eşimin ablası izmirde...yinede geldiğimde buluşuruzs45apk

Siyahça 19-06-2009 09:10 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467445)
ben böyle iyi niyetli iken en tepedekilerin düşüşü daha kötü olur diye bir söz okudum yardımcı olduğumuz bir arkadaştan.çok üzüldüm amayardımcı olmaya yine devam edeceğim...kuantum düşüncede artık bir kere düğmeye basılınca maalesef düşüş olmuyor..sürekli yükseliş..kendini yenileme mucizeler arka arkaya geliyor...düşecek diye beklemek çok yanlış...nerden aklıma geldiyse içimden çıkmadı bu söz...içimde bir negatif düşünce sebep oldu ALLAH beni affetsin...y789sevgiyle kal..

ben onca kırılmışken çenemi tutayım kimseyi incitmeyeyim diye uğraşıyorum bir bakıyorum dedikodular, iğnelemeler devam...
kimseyi düşecek diye beklemem, bunu nerenizden çıkardınız sayın sudem? ben de kendim için üzülürdüm acaba ben fesat mıyım diye??!!!

bu arada, yardımcı olduğumuz deme istersen, iyi niyetimizle psikolojisini çökerttiğimiz daha uygun olur! ben nankör değilim, ama pardon da yardımcı olabildiğinize nereden kanaat getirdiniz? yardımcı olmaya çalıştığımız desen hadi bir nebze! sen yardımcı oldun ben almayı beceremedim bu mu demek istediğin??

tepedekilerin düşüşü lafından niye kendine pay çıkardın ki arkadaşım? çok mu tepedesin, böyle mi hissediyorsun kendini? bence arada bir egondan ziyade kalbinin de söz söylemesine izin ver...izin ver ki lafının ayarını bilemeyip bu şekilde insanları rencide etme!

YETER ARTIK KIRDIĞINIZ İNCİTTİĞİNİZ! KAPANSIN ŞU KONU!

Pamukk 19-06-2009 10:14 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467450)
Peacemaker valla baya var Egeli ,İzmir'li arkadaşlar :)ben Pamuk arkadaşımı bilmiyordum mesela.
İsmira'cım hafifledim ben de.artık aklıma işle ilgili olumsuz bişey getirmiyorum.başvuruları daha bir emin yapıyorum.bu cümleler sihirli gerçekten.söyledikçe hafifliyosun.bir de o paragrafı söylerken gerçekten sorumluluğu öyle bir alıyorsun ki herşey yerine oturuyo zihninde.
sevgiler herkese kiss3

Canım anne tarafım manisa ,babam da çanakkale ben egeli sayıyorum kendimi naçizane :)))

ışıkk 19-06-2009 11:46 PM

kimsecikler yok mu ki bu gece hy789 k8908. ben çok iyi hissediyorum arkadaşlar.sevgiler.

sudem8 19-06-2009 11:53 PM

var güzelim var hepimiz iyi niyetlerle yardımcı olmak için burdayız...

gülpor 19-06-2009 11:58 PM

Bende burdayımm...kahvesmiley...

melodiss 20-06-2009 12:04 AM

sanırım biraz geç kaldımdunk56http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...vvaqyczwmb.jpg
-Özür Dilerim
-Lütfen Beni affet
-Teşekkür Ederim
-Seni Seviyorum

bende varımmmm
http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...r0pahgj7vq.gif

sudem8 20-06-2009 12:17 AM

ısmira yok mu?blissy

ESOS 20-06-2009 12:22 AM

ismira ne olduğunu anlamadım ama muhakkak süper bişey bende varım

ışıkk 20-06-2009 12:28 AM

Melodiss ne güzel renklendirmişsin burayı.ben de bişeyler koyayım.sevinclisevincli

melodiss 20-06-2009 12:45 AM

sudem8 20-06-2009 01:04 AM

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467437)
teşekkür ederim bu gece saat 10 ile 11 arasında dua edeceğim, eşimin işleri bozuk bunu düzeltmeyi istiyorum , uzun süre önce bu durumun benden kaynaklandığını anladım.Ben benden daha güçlü eşten koruyorudum.Eşimin parasal ve kişisel gücü benden az olmalıydı .Bu düşüncelere sahip olduğumu kendim ile ilğili çalışmalar yaparken tespit ettim.Tabiki şu an ne kişisel nede maddi güçten korkuyorum , tam tersi bu şeylerin hem eşime hemde ailemize faydalı olacağı düşüncesindeyim. Geçmişte duyduğum korkularımdan dolayı özür diliyorum ve kendimi affediyorum.

kendini suçlu hissetme, bunların farkına varman güzel, arınma çalışmaları çok güzel çok sık yapmaya gayret et illaki belli saatte yapacaksın diye birşey yok...

ismira 20-06-2009 09:37 AM

Canlarım, dün öğleden sonrasından itibaren internete giremedim, ailevi toplantılar nedeniyle. Ama ben saat 22 suları ettim duamı tekrar ve arınmaya devam ettim, gece yatarken bile tekrarlıyorum...

Her gün biraz daha hafiflediğimi hissediyorum.

Bu akşam da düğüne davetliyiz. ama emin olun ben bir şekilde katılımı gerçekleştiririm. Niyetimiz ve dua kalıbımız belli...Lütfen müsait olanlar buradan iletişim halinde olsunlar. Bu hepimizin motivasyonu için çok iyi oluyor...

Sizi seviyorum...

Belgin ∞ 20-06-2009 11:18 AM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467296)
arkadaşlar biz naaptık sabah 8 de işe gittim 9 da döndüm çünkü

İŞTEN KOVULDUUUUMMMağla2ağla2agl34agl344897şaşkınşaşkıns ad456sad456terli34588a88a

Onun artık bir işi var arkadaşlar sevincli Kendisiyle konuştum ve işe geri çağırıldığı haberini aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Geldiği zaman yazacaktı ama ben dayanamadım :) Affet canım beni.

Sevgiler kiss3

sudem8 20-06-2009 12:04 PM

çok sevindim Redflowers iyi ki haber verdin kaç gündür hepimiz dua ettik arkadaşımıza...darısı diğer arkadaşların başına...sapkal89

sudem8 20-06-2009 12:05 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467528)
Canlarım, dün öğleden sonrasından itibaren internete giremedim, ailevi toplantılar nedeniyle. Ama ben saat 22 suları ettim duamı tekrar ve arınmaya devam ettim, gece yatarken bile tekrarlıyorum...

Her gün biraz daha hafiflediğimi hissediyorum.

Bu akşam da düğüne davetliyiz. ama emin olun ben bir şekilde katılımı gerçekleştiririm. Niyetimiz ve dua kalıbımız belli...Lütfen müsait olanlar buradan iletişim halinde olsunlar. Bu hepimizin motivasyonu için çok iyi oluyor...

Sizi seviyorum...

y789ismiracım sensiz olmuyor...

ismira 20-06-2009 04:16 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467534)
Onun artık bir işi var arkadaşlar sevincli Kendisiyle konuştum ve işe geri çağırıldığı haberini aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Geldiği zaman yazacaktı ama ben dayanamadım :) Affet canım beni.

Sevgiler kiss3

ooo67sevincligulensmileysevinclisevinclisevinclise vincligulensmiley

Canlarııımmm!!... İnanın ağlıyorum şimdi!.. Sevinçten!..

Bu haberi bekliyordum! İnanın!

Haberi okuduğumdan beri hayatkadereinat için bu seçeneğin de olabileceğini düşünmüştüm ve sürekli arındım, kovulma sorunundan...

İnanıyorum ki çoğu arkadaşım da çalıştı bununla ilgili...

TR-ance, dediklerimiz çıkmaya başladı diyebilir miyiz?...blissyblissy

TR-ance 20-06-2009 04:30 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467571)
ooo67sevincligulensmileysevinclisevinclisevinclise vincligulensmiley

Canlarııımmm!!... İnanın ağlıyorum şimdi!.. Sevinçten!..

Bu haberi bekliyordum! İnanın!

Haberi okuduğumdan beri hayatkadereinat için bu seçeneğin de olabileceğini düşünmüştüm ve sürekli arındım, kovulma sorunundan...

İnanıyorum ki çoğu arkadaşım da çalıştı bununla ilgili...

TR-ance, dediklerimiz çıkmaya başladı diyebilir miyiz?...blissyblissy

Bence Çok Güzel Bir Başlangıç.. %100 Eminim Çok Güzel Değişimler Olacak.. Yeterki Biz Direnmeyelim Hayatın Akışına.. Ve Sürekli Arınalım.. Arınalım.. Arınalım.. Arınalım..

SevgiyLe KaLın..

alestason 20-06-2009 09:16 PM

ben tekrar işe çağrılmasına çok sevindim.
dualarımız kabul oldu.
paylaştığın için teşekkürler redfowers.
darısı benim ve işi olmayan tüm arkadaşlarımın başına :)
hepinizi çok seviyorum.

sudem8 20-06-2009 10:09 PM

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467594)
ben tekrar işe çağrılmasına çok sevindim.
dualarımız kabul oldu.
paylaştığın için teşekkürler redfowers.
darısı benim ve işi olmayan tüm arkadaşlarımın başına :)
hepinizi çok seviyorum.

Ey yüce rabbim dışarıda kendini gösteren Alestason'un iş sorununun, sebebinin içimdeki, devamlı tekrar eden zararlı hatıraların olduğu bilincindeyim.Bu hatıraları içinde barındırdığım için özür dilerim.lütfen beni affet..lütfen ışığınla bana yardım et,hatıralar sıfıra dönüşsün.Böylece herşey en güzel formatında yaşamaya devam etsin.seni seviyorum...

peacemaker 20-06-2009 10:35 PM

arkadaşlar, hergün dualarım sizin sesinizle beraber yükseliyor(dün hariç :) müsait değildim malesef).birşey yazmamama bakmayın.takipteyim ve güzel haberler gerçekten mutluluk verici.Hergün dua etmeye devam :)

alestason 20-06-2009 11:43 PM

çok çok teşekkür ederim sudem harikasın.
sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.
birilerinin benim için dua ettiğini güzel şeyler dilediğini bilmek harika bir duygu.
her gün biraz daha arınmış hissediyorum kendimi.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 AM.