![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Saat 22;00'di diye biliyorum. Ben yapti. Olmazsa sonra yine apariz hepbirlikte. Duru79 seni icinde tum kalbimle dua ettim :-)) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI 22 demiştik bizde yaptık ben buradakilere 11 e kadar tahammül edemem girlhaha onları gönderip ben yalnız yaparım artık |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Çok teşekkür ederim çok sağol .Kalbine sağlık:) Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Sanırsam Bir Organizasyon Hatası OLdu.. Olsun İlk Zamanlarda OLur Böyle Şeyler.. :) Diğer Arkadaşlar İçin 11'e Kadar Bekleyeceğim Ben.. Hatta 11'e Kadar Sözcükleri Söylemeye Devam Edeceğim.. Arınınca Rahatlamak Gerçekten Güzel Bir Duygu... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar enerjiyi hissettinizmi?çok güzeldi ...ben çok güzell hissettim.956k |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Süper birşey arkadaşlar,çok büyük farkındalık kazanıyosunuz arınıyosunuz.bir de siz dostlarında aynı anda aynı hislerle yaptığını bilmek ayrı bir haz ve enerji katıyor.ttli3 teşekkürler herkeze.sevgiler. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI saat 10 da diyen bendim cok utandım çünkü bende yetişemedimooo67 11 de katılcam |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
Kesinlikle Güzeldi.. Ve Bu Realiteye de Dönüşecek Eminim Bu Konuda.. Zararlı Hatıraların Kökünü Kurutuyoruz Yavaş Yavaş.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ayşegülcüm olsun canımm sorun değil bende 3 dakika gecikmeli katıldım y78911 de bir kez daha yaparızsmileydance |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI olsun ayşegül.11 de de müsait olan ve isteyenler yapar. O zaman şöyle diyelimmi? hergün saat 22 de müsait olan arkadaşlarımız bu çalışmaya katılalım.ve ilk haftanın konusu işsizlik olsun. hafta içinde sonraki haftanın konusunu belirleyelim... Bende biraz hopponopono yu okuyayım.zamanında bir arkadasım tavsiye etmişti de dinlememiştim:) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI teşekkür ederim arkadaşlar, umarım kardeşimde dualarımızdan nasibini alacak :) Alıntı:
ben katılırım, iyi bir katılımcıyımdırkrzm67 teşekkür ederim sam; |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ben devam ediyorum hala... |
teşekkür ederim sam; |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Arkadaşlar beni görseniz gülmekten bayılırsınız..abdest aldım..başımda namaz örtüsü namazdan kalkıp pc nin başında oğlum olsa çok gülerdi halime...bütün işsizlere dua ettim.kendi iş sorunum yok ama...ayrıca iki noktada yaptım.. |
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... tekrarlamaya devam etmekteyim hala... Muhteşem bir enerjiydi, hala da devam ediyor akmaya...ilk defa bu kadar güçlü hissettim, sıcaklığından avuçlarım yandı neredeyse, sırılsıklam oldum:) Tüm katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Böylelikle tüm sorunların nedenlerine porçöz döküp açacağız kanalları inanıyorum... Herkese devam edebildiğiniz kadar tekrarlamayı öneriyorum. Gece uykuda bile... Taa ki içimizdekileri sıfırlayalım değil mi? |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI utananadamutananadamutananadam Ayıptır söylemesi ben konuyu gördüğümden beri yapıyorum arkadaşlar. Ben öyle çok saat bekleyemem, tanıyanlar bilir sabırsız bir yapım vardır. Zaten her an sihirbazlığım üzerimde, madem konu da belli. Sembollerimi de kullanarak söylüyorum. İlk iş bulana kocaaaaaamaaan bir parti hedayemiz sevincliAmma velakin katılan herkese çay ısmarlasın bence ilk maaşıyla. Yüce yaratıcım ruhuma güvenip beni yarattığın için seni seviyorum, yarattığın kutsal bir varlık olarak içimde farkederek ya da etmeyerek oluşturduğum tüm negatif inançlar için özür dilerim, kabullendiğim tüm inançlarımla başkalarının hayatlarını da etkilediğim için lütfen beni affet, yanımda olduğun ve bütünün hayrına olan her dileğimi kabul ettiğin, her emelimi gerçekleştirmemde yardımcı olduğun için teşekkür ederim. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI 956kçok heyecanlı ve çok güzel bir duygu8977 |
Harikasın redflowers, ilk iş bulanla ilgili fikir de yazdığın dua da çok güzel, her ikisine de varım. Bu arada, yurdahalın çalışması saat 12 de. Ben derim ki biz 11 de çalışalım. Hazır enerji yükselmişken ve kanallar açılmışken de isteyenler yurdahalla çalışır. Peş peşe, bizimki ön hazırlık gibi olur. Ne dersiniz? Saat 11' e tamam mı? |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Ben 11 e varım Redflowers canım benim zaten ben iş bulunca seninle yapıcaklarımızı unutmadım merak etme sevincli Kim önce bulursa hep beraber ıslatırız y789 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Arkadaşlar çok güzel bir paylaşım bu,tüylerim diken diken oluyor mesajları okudukça herkeze ayrı ayrı teşekkürler,sevincli iyi ki varsınız.tender45sabahtan bu konuyu okuyana kadar olan sürede nasıl bir moral bozukluğundaydım bu konuyla alakalı.ama destekleriniz ve dualarınızla şuan o kadar moralim yüksek ki kesinlikle işe yaradı bile.smileydancemüthiş hissediyorum inanın.neşem yerine geldi adeta.hala içimden tekrar ediyorum. sevgiler hepinize. |
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI evet Sudemcim ama bu yöntemle aşıyorum şuan kanımca girlhaha |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI merhaba bende katıldım.saat:23 te haberim oldu yani toplu dua buluşma vaktinden bir saat sonra.şimdiye(22:00), bir saat ara ile hizalanabildim.duamı gerçekleştirdim.yerine vardığına inanıyorum.tüm arkadaşlarımı selamlıyorum.burası harika oldu.emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.sevgiyle... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Arkadaşlar Şimdi Belki Erken Bir Öneri Ama Haftaya Sosyal Fobili Arkadaşlar İçin ÇaLışmamız Gerektiğini Düşünüyorum.. Ben Mesela Çok Çekmiştim Bu Konudan.. Kurtulunca İse Sanki Zincirlerim Kırılmış Gibi Özgür Hissetmiştim Kendimi.. Ve Kendimi Bu Sayede Geliştirebildim.. Eminim ki Çoğu Kişi Bu Dertten Muzdarip.. Tabi ki Sizlerin Önerilerinede Açığım.. :) SevgiyLe KaLın.. |
|
Benim önerim, öncelikle bolluk bereket konusunda çalışmak. Hayati bir konu şu aralar ülkemiz ve insanlarımız için. Çünkü ho'oponopono nun para ya da bolluk konusunda yapılıp yapılamayacağı konusu çok soruldu bana. Ben de evrenin özünün bolluk bereket olduğu düşünüldüğünde, engelleri kaldırdığımızda bolluk bereketin doğallıkla yaşamlarımıza akacağına inanıyorum. Yine ikili dua şeklinde çalışabiliriz. Biri genel refah ve bolluk için, diğeri bireysel. Böylelikle bu haftanın konusunu da entegre etmiş oluruz... Görüşlerimizi paylaşalım... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Selam ne güzel bi paylaşım olmuş.Ama ben kacırmışım.Bi dahaki sefere bende varımmm |
11 güzel ben sevdim ama benim biraz çalışmam, sürekli deneyimlemem lazım enerjileri sizin gibi hissedebilmek için sanırım,,bisiklet ben duru79 ve genel işsizlik için çalışma yaptım dün akşam, ama daha çok zihnimde kardeşim canlandı ...,, onada faydası olacak diğilmi, gerçi o da katıldı çalışmamıza, alez nickli.. onun içinde dua edebilirmiyiz birdahaki çalışmada, psikolojik olarak kendi adının geçmesi belki onuda daha olumlu etkiler :) bilmiyorum işte..fikir.. redflowers harika duaların için teşekkür ederim, yakında günlüğüme redflowers dua köşesi yapıcamy789 teşekkür ederim sam; |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar biz naaptık sabah 8 de işe gittim 9 da döndüm çünkü İŞTEN KOVULDUUUUMMMağla2ağla2agl34agl344897şaşkınşaşkıns ad456sad456terli34588a88a |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI canım benim hayatına daha iyisini çekmek için belkide o işten ayrılman gerekiyordu.herşeyde bir hayır vardır |
İlk Etapta Göremeyebilirsiniz Ama Hayatınızdaki Toksit Atıklar Temizlenmeye Başladı.. İlerde Nerede OLacağınızı Bilemiyorum Ancak Bu Konumdan Kat Kat İleri OLacaksınız Onu Garanti Edebilirim.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bende bende varım ne zaman başlıyoruz ne yapıyorummmm yardım yardım........ |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Biz şimdi nedersek diyelim boşuna.Çok üzgünsün herhalde ama demek ki karşına daha iyi daha hayırlı bir iş imkanı çıkacak.Lütfen kendini üzme. Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI dün akşam yanınızda olamadım...çok üzgünüm...ama bendende tam destek arkadaşlarım...bütünümüze faydalı olması için elimden geldiğince yanınızda olucam... aslında hepinize teşekkür etmek istiyorum...daha öncede forum içinde defalarca yayınlanmış bu tekniğe böyle bir çalışma başlatarak dikkatimi çekmiş olduğunuz için... dün bu konuda biraz araştırma yaptım bu sayede...ve tabi yazdıklarınızı okudum...hepiniz müthişsiniz...saat konusunda 11.00'da bende her gece dualarımla sizlerleyim..actionsmile hayat kadere inat'cım...belki daha güzel kapıların açılacağını düşünürsek böyle olması hayırlı olmuştur...lütfen üzülme... dualarımız sizlerle...super özür dilerim...lütfen beni affet...seni seviyorum...teşekkür ederim... |
önündeki taşları temizliyorsun, kat kat daha güzel bir işe sahip olacaksın; içini ferah tut,, özür dilerim..lütfen beni affet..seni seviyorum..teşekkür ederim. sam; |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bence de taşlar temizleniyor sevgili hayatkadereinat arkadaşım.. daha iyisi için sana zemin hazırlanıyor..bir düşün bakalım bu işte mutlumıuydun, iş senin için doyurucumuydu yoksa hayalindeki gerçek işin nasıl tasavur ediyordun.. bunları düşün ve gerçek cevabı sen de göreceksin.. bir yerde okumuştum bu çalışmalarla taşlar temizlenir hayatınızda bazı şeyler kişiler gider bunlar ilk başta kötü gibidir ama aslında bunlar size zarar verenlerdir ve daha iyisi için olması gereken budur diye.. biraz sabır ve güven lütfen .....hayat sana daha iyisini vermek için harekete geçmiş bile.... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bencede,, dün akşam tam olarak nasıl dua ettin.. bir düşün belki cevabını orada bulabilirsin:) yapabileceğimiz birşey olabilirmi, ben izmirdeyim.. sevgiler, sam |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Ne kadar hoş paylaşımlar bunlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Sizleri çok seviyorum... |
Canım, olumsuz bir durum yaşıyorsun ve üzgünsün, seni anlıyorum. Seni seviyorum. Biliyorum ki bu duruma yol açan benim içimde bir şeyler var. Belki de 'işsizlik' konusunda arınmaya çalışırken, zihinde 'işsizlik' programını tetikleyen bir şeyler oldu. Bu ve bunun dışında, benim içimde, 'senin ve hepimizin tam kendine uygun, yetenek ve yaratıcılığını maksimum şekilde sergileyip , maddi manevi karşılıklarını mükemmel şekilde aldığı, doyumlu işinin olması'nı engelleyen hatıralarımın varlığını kabul ediyorum.İçimdeki tüm engelleyici hafıza kayıtlarından ve programlardan dolayı lütfen beni affet. Bu farkındalığı sunduğun ve arınma gerçekleştiği için teşekkür ederim. Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:34 PM. |