![]() |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı:
Sevgiler... actionsmile |
Es'inle ve Bebeginle saglikli ve mutlu günler diliyorum, ayrica hamileliginin coook Mutlu gecmesini diliyorum =) Mutlu bir Bebegin dünyaya gelmesini diliyorum :) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım öle korkular oluştuki içimde öle bir sıkıntı sanki ruhumuu bağlayı içimden çekiolar gibi.çokk korkuyorum korkularımı bastıramıyorum .korkularımı bastırmama yardım ettt . korktugum yere çalışmaya göndermesinler.bunun stresine kapıldım .olumsuzz enerji yaymak istemiyorum.neolur rabbim bana bu konuda yardım et onayla istediklerimi hayatıma nasip eylee. enm kısa sürede bu evden kurtulup yeni ev arkadaşı nasip eyleeeeeeeee aciz kulun :( |
Sen icini ferah tut ve önce Allah'a güven sonra icindeki sese ;) Dileginin oldugunda nasil hissedecegini düsün ve gülümse, gözlerini kapat ve hayal et gercekten o ani yasiyormussun gibi... Eminim sende biliyorsunki olumsuzluga kapilmamak gerekiyor ama insaniz ve korkularimizdan dolayi olumsuzluga kolayca kapilabiliyoruz buda bizim en zayif noktamiz oluyor burada... Seytana sans vermemelisin ;) Rahatlamayi basaracagina eminim sende dileginin en güzel sekilde gerceklesecegine emin ol O0 Istersen önce korkutugun seyleri bir kagida yazip sonrada dilegini ayrintilariyla yaz ve dilek kagidini uyumadan önce defalarca oku, umarim yardimci olur ;) Mutlulukla kal |
|
elimden gelmior maleseff.yarın işe gidicem ve uyumak istemiorum .düşünmekten yoruldum . 3 haftam zehir olcakk offf . teşekkürler desteğin içi.n kibb |
Rica ederim, birazda olsa yardimci olabildiysem ne mutluO0 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Sanırım bu da çekim yasası, en güzelinden... Teyzemi çok göresim gelmişti, Antalya'da yaşıyor kendisi, bir gün önce telefonla konuştum gelemeyeceğini söyledi, biraz da hasta gibiydi, üzüldüm. Akşam bir kaç saat sonra teyzemin kızı ona bir sürpriz yaparak uçak bileti almış, bu gün akşama geliyor, çok güzel bir her oldu bu benim için, galiba isteyip sonra kabule ve fazlaca da ısrar etmeyerek bekleme modunda kalmamız gerekiyor...O0 |
|
sevgi ve ışıkla kalın:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:46 AM. |