Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

Işıldayan Safir 13-07-2011 07:51 PM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:

rieuse Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802603)
Herkese kucak dolusu selam,sevgi,saygı....
O kadar mutluyum ki sizinle paylaşmayı kendime bir borç bildim.Bir ay önce tüp bebek tedavisine gerek kalmadan doğal yolla hamile kalmak istediğimi yazmıştım.Szi de güzel mesajlarınızla bana yol göstermiştiniz.Çekim yasasını sizin yazdıklarınıza göre uygulamayı çok başaramasam da pozitf olmayı,kendimi hamile gibi hissetmeyi denedim.Hatta hamile kadın fotoğraflarına kendi fotomu monte edip günlerce seyrettim.Ve bu beni olağaüstü mutlu etti.Dileğimi yazıya döktüm ve her gün yatmadan önce imgeledim.Ve başardım partysmiley Bugün güzel sonucu aldım; HAMİLEYİM.Oysa ki tüp bebek için 12 temmuza randevu bile almıştık.
Her şey için sonsuz teşekkürler.Şimdi de hamileliğimin sağlıklı devam etmesi için çekim yasasını uygulamaya devam edeceğim.
Önce kendimiz inanmamız gerekiyormuş bu çok doğru.Herkesin hayallerinin bonusuyla gerçekleşmesi dileğiyle...

Hayırlı olsun. Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız dileğiyle.

Sevgiler... actionsmile

oOo_papatya 13-07-2011 09:41 PM

Alıntı:

O kadar mutluyum ki sizinle paylaşmayı kendime bir borç bildim.Bir ay önce tüp bebek tedavisine gerek kalmadan doğal yolla hamile kalmak istediğimi yazmıştım.Szi de güzel mesajlarınızla bana yol göstermiştiniz.Çekim yasasını sizin yazdıklarınıza göre uygulamayı çok başaramasam da pozitf olmayı,kendimi hamile gibi hissetmeyi denedim.Hatta hamile kadın fotoğraflarına kendi fotomu monte edip günlerce seyrettim.Ve bu beni olağaüstü mutlu etti.Dileğimi yazıya döktüm ve her gün yatmadan önce imgeledim.Ve başardım partysmiley Bugün güzel sonucu aldım; HAMİLEYİM.Oysa ki tüp bebek için 12 temmuza randevu bile almıştık.
Her şey için sonsuz teşekkürler.Şimdi de hamileliğimin sağlıklı devam etmesi için çekim yasasını uygulamaya devam edeceğim.
Önce kendimiz inanmamız gerekiyormuş bu çok doğru.Herkesin hayallerinin bonusuyla gerçekleşmesi dileğiyle...

bu güzel mutlu haberi bizimle paylastigin icin tesekkürler :) hayirli olsun, Allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah :)

Es'inle ve Bebeginle saglikli ve mutlu günler diliyorum, ayrica hamileliginin coook Mutlu gecmesini diliyorum =) Mutlu bir Bebegin dünyaya gelmesini diliyorum :)

yelda_k 13-07-2011 11:02 PM

öle korkular oluştuki içimde öle bir sıkıntı sanki ruhumuu bağlayı içimden çekiolar gibi.çokk korkuyorum korkularımı bastıramıyorum .korkularımı bastırmama yardım ettt .

korktugum yere çalışmaya göndermesinler.bunun stresine kapıldım .olumsuzz enerji yaymak istemiyorum.neolur rabbim bana bu konuda yardım et onayla istediklerimi hayatıma nasip eylee.
enm kısa sürede bu evden kurtulup yeni ev arkadaşı nasip eyleeeeeeeee

aciz kulun :(

oOo_papatya 13-07-2011 11:16 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802787)
öle korkular oluştuki içimde öle bir sıkıntı sanki ruhumuu bağlayı içimden çekiolar gibi.çokk korkuyorum korkularımı bastıramıyorum .korkularımı bastırmama yardım ettt .

korktugum yere çalışmaya göndermesinler.bunun stresine kapıldım .olumsuzz enerji yaymak istemiyorum.neolur rabbim bana bu konuda yardım et onayla istediklerimi hayatıma nasip eylee.
enm kısa sürede bu evden kurtulup yeni ev arkadaşı nasip eyleeeeeeeee

aciz kulun :(

yelda_k Allah yardimcin olsun canim, insallah diledigin en güzel sekilde olur...

Sen icini ferah tut ve önce Allah'a güven sonra icindeki sese ;)

Dileginin oldugunda nasil hissedecegini düsün ve gülümse, gözlerini kapat ve hayal et gercekten o ani yasiyormussun gibi... Eminim sende biliyorsunki olumsuzluga kapilmamak gerekiyor ama insaniz ve korkularimizdan dolayi olumsuzluga kolayca kapilabiliyoruz buda bizim en zayif noktamiz oluyor burada... Seytana sans vermemelisin ;)

Rahatlamayi basaracagina eminim sende dileginin en güzel sekilde gerceklesecegine emin ol O0

Istersen önce korkutugun seyleri bir kagida yazip sonrada dilegini ayrintilariyla yaz ve dilek kagidini uyumadan önce defalarca oku, umarim yardimci olur ;)

Mutlulukla kal

prenses1 13-07-2011 11:41 PM

Alıntı:

çok sevindim.isteyim tüm dilekler bonusuyla gerçekleşiyor:))))))))))

yelda_k 13-07-2011 11:48 PM

Alıntı:

oOo_papatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802789)
yelda_k Allah yardimcin olsun canim, insallah diledigin en güzel sekilde olur...

Sen icini ferah tut ve önce Allah'a güven sonra icindeki sese ;)

Dileginin oldugunda nasil hissedecegini düsün ve gülümse, gözlerini kapat ve hayal et gercekten o ani yasiyormussun gibi... Eminim sende biliyorsunki olumsuzluga kapilmamak gerekiyor ama insaniz ve korkularimizdan dolayi olumsuzluga kolayca kapilabiliyoruz buda bizim en zayif noktamiz oluyor burada... Seytana sans vermemelisin ;)

Rahatlamayi basaracagina eminim sende dileginin en güzel sekilde gerceklesecegine emin ol O0

Istersen önce korkutugun seyleri bir kagida yazip sonrada dilegini ayrintilariyla yaz ve dilek kagidini uyumadan önce defalarca oku, umarim yardimci olur ;)

Mutlulukla kal

elimden gelmior maleseff.yarın işe gidicem ve uyumak istemiorum .düşünmekten yoruldum .
3 haftam zehir olcakk offf .
teşekkürler desteğin içi.n kibb

oOo_papatya 14-07-2011 12:25 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802793)
elimden gelmior maleseff.yarın işe gidicem ve uyumak istemiorum .düşünmekten yoruldum .
3 haftam zehir olcakk offf .
teşekkürler desteğin içi.n kibb

Düsünme ozaman sadece en güzelini hayal et, hayalinin korkundan daha büyük oldugunu unutma...

Rica ederim, birazda olsa yardimci olabildiysem ne mutluO0

Berilce 14-07-2011 11:57 AM

Sanırım bu da çekim yasası, en güzelinden... Teyzemi çok göresim gelmişti, Antalya'da
yaşıyor kendisi, bir gün önce telefonla konuştum gelemeyeceğini söyledi, biraz da hasta gibiydi,
üzüldüm. Akşam bir kaç saat sonra teyzemin kızı ona bir sürpriz yaparak uçak bileti almış, bu gün
akşama geliyor, çok güzel bir her oldu bu benim için, galiba isteyip sonra kabule ve fazlaca da ısrar
etmeyerek bekleme modunda kalmamız gerekiyor...O0

bilgendilo 14-07-2011 12:35 PM

Alıntı:

buno çok çok sevindim seni tebrik ediyorum, sağlıklı bi hamilelik geçiriceğene ve ii bi annne olacağına yürekten inanıyorum, ayrıca da başarılarının devamını diliyorum, bu müthiş bişiy sevincli

prenses1 18-07-2011 10:14 AM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801557)
uzun zamandır tatile gitmeyi istiyorum.dinlenmek kendime zaman ayırmak istiyorum.işyerinden izin alamıyorum.işler yoğun.işyerinden izin aldığımı ,harika bir yere tatile gittiğimi,yüzdüğümü dinlendiğimi imgeledim.bu gün arkadaşım senin işlerede ben bakarım sen izin alabilirsin dedi.kuzenimde arayıp tatil için beklediğini söyledi.izin almak süper oldu.kuzenimde bonusu.her kesin dilekleri bonusuyla gerçekleşsin sevgi ve ışıkla kalın

harika bir tatil geçirdim.istediğimiz her şeyin bonusuyla gerçekleşeceğini bilmek çok güzel..bol bonuslu güzel günlere..
sevgi ve ışıkla kalın:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:46 AM.