Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

Berilce 30-06-2011 11:01 AM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Ben arabada mutlaka Radyo dinlerim bazen evde de, severim Radyoyu,
geçenlerde bir Radyo yayınından sözederken, Radyoyu sevdiğimi söyledim.
Bir kaç gün sonra bir arkadaşım bana şık bir radyo hediye etti, tam bir çekim oldu yani...

prenses1 30-06-2011 11:19 AM

Alıntı:

papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801737)
Merhaba prenses1 merhaba arkadşlar, evrenden nasıl torpiili olunur peki?.. Bende senin gibi olmak isityorum prenses1, bu sırrı benimle paylaşmak isteyen biri var mı acaba?..

sultandan öğrendiğim kadarıyla her dileginizi sahip olduğunuzda nasıl hissederseniz o duygu durumuna girerek isteyin.o mutlu ruh haliyle istediğiniz her şey gerçekleşiyor.
sevgi ve ışıkla kalınsmil56

MarEspEraNZa 30-06-2011 11:34 AM

bunu bende yapabilirim evet denemek istiyorummmmmmm

senarist 30-06-2011 11:54 AM

Ben denemek istediğimde beceremiyorum bu dilekleri çekme işini.Aklımdan çıkıyor sonra tamamen çaba harcamadığım zaman çekebiliyorum..ne yapıcam,bilmiyorum.

prenses1 30-06-2011 11:57 AM

Alıntı:

senarist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801768)
Ben denemek istediğimde beceremiyorum bu dilekleri çekme işini.Aklımdan çıkıyor sonra tamamen çaba harcamadığım zaman çekebiliyorum..ne yapıcam,bilmiyorum.

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773139)
canım benim dileğimi gönderiyorum adrese teslim geliyor.ben dileğimi isterken sanki olmuş,sanki gerçekleşmiş her kesin harika süpersin dediklerini duyuyorum.hani insanlar istedikleri olunca ayaklarım yerden kesildi der ya aynen öyle o zaman dileğimi enerjiyle doldurup gönderiyorum adrese teslim bonusuyla geliyor.yalnız ben dileğimi gönderdikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum.iyi ki varsınız bol bonuslu bir gün olsuny789

ben sultan gibi istiyorummmpartysmiley

MarEspEraNZa 30-06-2011 12:08 PM

bir araba istiyorum ve bir anahtarlık alarak işe başlamak iyi fikir olabilir
ya da daha iyi bir iş

takıldığım yerde yardım isterim sizden :)

gülücan 30-06-2011 02:34 PM

merhaba arkadaşlar ..bende biriki bişey yazayım..konuştuğunuz cümlelere kelimelere dikkat ediniz ..çünkü söylediğiniz her cümle dua niteliği taşır deniliyor..gerçekten öyle..her konuştuğumuz biz farkında olalaım yada olmayalım kayıt altına alınıyor..bilinçsiz söylediğimiz öfke anında öylesine ağzımızdan çkan sözcükler bile değerlendirmeye alınıyor ve zamanı geldiğinde karşışığını buluyor..ne kadar kıymetliyiz ne kadar önemliyiz ki düşünün asla hiçbir sözümüz karşışıksız bırakılmıyor..bu benim için çok etkileyici..dileklerimizi dileyip olmasını bekliyoruzya ben de yaşadığım bir olaydan yola çıkarak şunu söyleyebilirimki sanırım dileği diledikten sonra gerçekleşeceğine inanarak özgür bırakmak lazım..8 yıl önce dilemiş olduğumuz dileğimiz bir süre önce kendini gerçekleştirdi..mucize yanii.ben artık düşünmüyorken onun zamanı gemişyi ve gerçekleştiii..iş tevekkülde allaha teslimiyette yanii..ona inanaıp güvenelim..bizim için en iyi zamanı o taktir eder..herşeyin başı inanç arkadaşlar..tecrübeyle sabittir..güzel günler diliyorumm..

oOo_papatya 30-06-2011 10:03 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801717)
harikasın bu bölümün aktif olmasını çok istiyorum.dileği gerçekleşenler paylaşsın bizimde bu konuyla ilgili farkındalığımız artsın. herkese bol bonuslu günler diliyorumactionsmile

evet prenses1 =) bende bu bölümün aktif kalmasindan yanayim dogrusu :) okumasi cok ayri bir keyif smileydance

badee 01-07-2011 12:50 AM

selamlar uzun aradan sonra tekrar fırsat bulup girdim veee buranın bana iyi geldiğini anladımm:)) bu süreçte dilediğim ne varsa ufak şeylerin hepsi gerçekleştii süper bişeydii şükürler olsun ki evrennimm işliyor;)bu aralar çok istediğim bişe var kağıdada yazdım kaldırdım arada hayalde kuruyorum ki evreni ne kadar sevdiğimi anlasın:))şaka bir tarafaa istediğim güzel hayırlı dileğimi düşününce içim kıpır kıpır oluyor bi tuhaf oluyo heycanlanıyor dahada çabuk olsun istiyorum sanırım nedeni nedir sizcee?? evren işliyor yakın zamanda sunar istediğimii:)şükranlarımı iletiyorum ki iyiki güzel şeyler yaşıyoruz yaşatabiliyoruzz...

Pappatya 01-07-2011 04:12 PM

Geçen gün tv izlerken aklıma bir şarkı takılmıştı (Nil Karaibrahimgil- Hakkında her şeyi duymak istiyorum), şimdi çıksa da dinlesem diyordum. Sonra aklıma geldi hadi bi imgeleyeyim dedim girlhaha Düşündüm işte kanalı değiştiriyormuşum karşıma çıkıyormuş falan, şarkıyı duydum hayalimde y789 Sonra bir tuşa bastım ve tataaaaaaam 956k şarkımı da dinlemiş oldum y789

Bir de geçen gün küçük kuzenimle konuşuyordum 7 yaşında :) "Biz abimle kağıda bisiklet, bilgisayar, scooter çizmiştik, sonra bi köprüden geçerken onları suya attık şimdi hepsi de bizim oldu" dedi gerçekten de son zamanlarda almışlardı hepsini 956k Sonra öğrendim ki hani hıdırellezde yazıp,çizip gül dalına bağlanır, gömülür vs. ya, teyzemler de suya atmış :) ve teyzemin dediğine göre her yıl çizdikleri sonradan gerçek oluyormuş, hatta teyzem de çiziyormuş ve hepsinin çizdikleri birkaç ay içinde ellerindeee 956k
Duyunca çok şaşırdım, yazmanın, çizmenin de nasıl etkili olduğunu bizzat görmüş oldum dostlar smil56

Sevgiyle kalın, bol bonuslu günlerrr blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:35 AM.