![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
|
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ben birşeyi inanaark isteyince olcagna gerçkten inanıorum. ama şöyleki birşeyi çok isteyince olmuor.önemsemediğim şeler oluor bazende olmaz bu yaa kesin dediğim şeyler oluyor..amma çok istediğim bişi var olacagına gerçekten inanıyorum gerçekten ama olmuoo napcam been:( |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Arkadaslar Samsun da vezirkopru ilcesine bagli bir koyde iki ayakli insan musfettesi kangal kopegini doverek oldurmustur bu goruntuler facebookta bomba gibi gundeme oturdu ve televizyonlara haber olarak ta cikti. . 16 nisan cumartesi gunu Taksimde yuruyus duzenlenmektedir saat 14:00 - 17:00 arasi. tum can dostlarimizi bekliyoruz. Olumlere, tecavuzlere ve isgencelere son. ben yurt disinda oldugum icin katilamiyorum lutfen sessiz kalmiyalim :((( |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi kendinizi hic kasmayin rahat olun bence gonderin mesajlarinizi evrene ve bekleyin. En onemlisi icsel temizliklerinizi yapiyormusunuz. Kin, nefret, kizginliklar affetme calismalari yapilmasi gerekir ki olumlamalara yer acilabilsin.Acizane dusuncem. Sevgiyle kalin. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi gitmeyi seçiyorumm .güzel bir hastane seçiyorumm.vede guzel bir semt. tabiki dönmeyen bir dünya (fazla başım dönuyorda) |
|
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi insallah houscugum. cunku birlikten guc dogar. bu canlarin yasadiklari yeter artik. Hergun birsuru vahset haberleri aliyoruz. Insanlik nereye gidiyor boyle.:(((( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 PM. |