Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

house 13-04-2011 12:38 AM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795918)
insallah houscugum. cunku birlikten guc dogar. bu canlarin yasadiklari yeter artik. Hergun birsuru vahset haberleri aliyoruz. Insanlik nereye gidiyor boyle.:((((

Seni bu konuda duyarlı görmek çok hoş25889daha önce kedi ve köpek katliamına son diye bir konu açmıştım forumda bir göz at istersen, peta ve uygulamaları ile ilgili bilgiler verdim herhangi bir hayvama eziyet videosu gördüğünüz an yada foto varsa elinizde ihbar edebiliyosunuz, onların ağzı dili yok bize muhtaçlar elele verip yardımcı olalım sevgileractionsmile

cernn 15-04-2011 08:28 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795592)
merhaba cernn...
önce dileğini gerçekten isteyip istemediğini düşün...
dileği büyük veya küçük diye sınırlama....evren bu ayrımı yapmaz...
birde dilek oluşurken bekleme süresinde olumsuz düşünme bunun yerine dileğimin bana gelmek üzere yolda olduğunu biliyorum de...bol bonuslu bir hafta sonu diliyorum
y789

Sevgili Sultan,
Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Yaptığım bir hatanın da bir istekten diğerine atlamak olduğunu farkettim :) İsteğimi kesinleştirip dikkatimi toplarsam daha başarılı olurum diye düşünüyorum ve hemen sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum:)

Herkese bütün dileklerin gerçekleşeceği bir haftasonu diliyorums456

cernn 15-04-2011 08:35 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795523)
arkadaşım ha yaşa valla duygularıma tercüman oldun bendede var aynı dert bende güzel haberi alıyorum sonra pat diye bozuluyor sanırım emin olamıyoruz yada gerçekten istemiyoruz bende anlamadım bende çekim yasasını bazen çalıştırıyorum bazen olmuyo...Tuhaf bir denge var tutturamadım gitti ama pes etmek yok..hele bu gece çok ihtiyacım var çekim gücüne ve evrene....sevincli

İstemeye devam f678h

papatyagibiyaşamak 15-04-2011 09:00 PM

Ya arkadaşlar siz hiç olmazsa yinede bazen başarıyorsunuz ama ben bu konuda hep başarısızım, çekemiyorum kendime pek istediğim şeyleri sizin gibi olmak için ne yapmalıyım?..

Nazife_p 16-04-2011 01:33 AM

Bugun Bir arkadasima gittim cok begendigim topraktan yapilmis guzel bir vazosu vardi surahi gibi gozum kalmisti onda :)) ondan istesem nasil olur diye dusunurken arkadasim demez mi eger begeniyorsan onu sana verebilirim :))) ben ne dedim peki;tabii ki alirim seve seve. Sonra yine onda begendigim Hindistanda koylulerden almis cok eski bir bakir caydanlik vardi. Onceden kendisine soylemistim birdahaki sefere gittiginde banada alirmisin diye. Yine demez mi bunu cok begeniyordun onu da verebilirim:))) Yasasin ya ne guzel bir gundu oyle bonusumla bereber cok mutlu oldum.
daba daba duu:))))

Nazife_p 16-04-2011 01:56 AM

Benim o dostlar icin yapamayacagim birsey yoktur. Benim bir oglum vardi kopusum yani 2 haftalikken almistik 16 sene ona evladim gibi baktim ve 3 sene once yasliliktan melek oldu.:((( Yasadigim aciyi ifade etmem mumkun degil ve hastanelik oldum. Hayvan sevgisi bambaska bir birsey yasamak gerekir bu duyguyu. Onun icin o canlara yapilan iskenceleri, tecavuzleri gordukce kalbim duracakmis gibi oluyor. Hele o videolari falan asla seyretmiyorum sonra gunlerce heryerde gozyaslarim dinmek bilmiyor.:(((
Seninde bu konuda duyarli olmana cok sevindim.

evder 20-04-2011 12:20 PM

merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce telkinleri ve bu siteyi keşfettim ve bu süre içerisinde bu kısmı özellikle çok inceledim ve kendimce denemeler yapmaya başladım büttün bugüne kadar olan sayfaları okudum okudukça farkındalığım arttı ve dün çok basit bir istekte bulundum annem eve gittiğimde kocaman bir kase salata yapmış olsun diye(diyetteyim de) ve eve gittiğimde kocaman bir kase salata malzemesi ile karşılaştım
bir arkadaşımı düşündüm arasam iyi olur diyordum ki telefon çaldı tabiki o arkadaşım evrene siparişlerim devam edecek oldukça da buraya yazacağım

esgi 20-04-2011 02:10 PM

Merhabalar,
Ne kadar güzel şeyler yazmışsınız. Çok imrendim doğrusu...
Ben telkinleri dinlemeye başlayalı 1 aydan fazla oldu.
Kişisel gelişim için dinliyorum aslında.
Normalde çok pozitif ve mutluyumdur, ama sorunlarım da yok değil.
Baş ağrısı,mide bulantısı benzeri hiçbirşey yaşamadım.
Sadece son zamanlarda kendimi çok güvende hissediyordum, işe yarıyor galiba diye düşünmeye başlamışken...
2 gün önce çok kötü hissetmeye başladım.
Huzursuz, mutsuz, olumsuz...
Acaba telkinler bende işe yaramıyor mu!!!
Ters etki yaptığını tabi ki düşünmüyorum ama canım sıkıldı!!!
Bir fikri olan var mı ?
Lütfen güzel şeyler söyleyin :)

gülücan 21-04-2011 08:02 PM

merhaba arkadaşlar.ben de bu siteyi bir süredir severek takip ediyorum.telkinleri dinliyor siz değerli arkadaşlarımın yorumlarına göz gezdiriyorum vakit buldukça.yazlnız kafama takılan birşey oldu.yanlış anlaşılmakta istemem ama.bu konunun başlığı çekti ilgimi dileğimi evrene gönderiyorum.yani bizler inaçlı insanlarız.tabi kimse kimsenin inançlarını sorgulayamaz ama..hani bizler bir istekte bulunurken isteğimiz dualarımız allahadır.ondan diler onun adını anarız.gerçi zaten bütün kapılar ona açılırya..ama telkinlerde diğer yazılarda da buna rastlamadım.burdada evrene gönderiyorum şeklinde okuyunca.sizlerinde samimiyetine inanarak bunu paylaşmak istedm..yorumlarınızı yazarsanız beide duymuş olduğum bu şüphe yada rahatsız olma durumundan kurtarmış olursunuz.umarım doğru ifadeler kullanabilmişimdir..doştça kalın dostlar..

yelda_k 21-04-2011 09:28 PM

bu sonuçlarda o semte gitmeyi seçiyorumm .
orda güzel iş yerime yakın bir ev seçiyorum (kirası bana göre küçük ama şirin)
güzel kalpli çalışma arkadaşları seçiyorumm:)
huzur istiyorum .
şans kapımda içeri davet ediyorumm

kahkaha seslerinin yankılandığı hayatımı seçiyorum
ONAYLIORUM
teşekkür ederim evren şükranla sonucu hayrıma bekliorummm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17 PM.