Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

house 11-04-2011 10:17 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Sonunda bende başardım sanırım ama kendim için değil 4 küçük kedi yavrusu buldum sokakta gözleri açılmamış, ayrıntıları atlıyorum onları eve aldım bir gece ertesi gün annelerine kavuşturmak istedim tekrar aldım yere koydum bir kutu yaptım korunaklı gece gündüz gidip biberonla besledim anne 3ünü aldı geriye bi tek yavru kalmıştı onu getirmeme karşı çıktılar annesi gelir diye ama o gece hava soğuktu ve karanlık bi yerde bırakmak zorunda kaldım neyse o gece üzüntüden sabahladım sabaha karşı yürekten dua ettim ve iyi haberlerini aldığımı imgeledim sonra istediğimi aldığıma emin oldum yattım ve sabah annenin onuda aldığını öğrendim bonusuda yerleştikleri bahçe tanıdığımız çıktı ve artık annesi kurumama yiyor sütleride var bol bol bir aileyi yeniden kavuşturmayı başardık.Önce Allah sonra evren sayesinde :))) teşekkür ederim

nlg 11-04-2011 10:44 PM

BENİM DE DİLEYİM VAR ASLINDA ZAMAN ZAMAN BİRCOK DİLEYİM GERCEKLEŞTİ BU DİLEYİMİNDE NASIL ANLATSAM YÜZDE YETMİŞİ GERCEKLEŞTİ GERİYE AZ BİR ŞEY KALDI O DA OLACAK EMİNİM SIPARIŞ VERDİM EVRENE BAKALIM NE OLACAK SİZLERLE PAYLAŞICAM EMİN OLUN :))

nlg 11-04-2011 10:49 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795800)
Sonunda bende başardım sanırım ama kendim için değil 4 küçük kedi yavrusu buldum sokakta gözleri açılmamış, ayrıntıları atlıyorum onları eve aldım bir gece ertesi gün annelerine kavuşturmak istedim tekrar aldım yere koydum bir kutu yaptım korunaklı gece gündüz gidip biberonla besledim anne 3ünü aldı geriye bi tek yavru kalmıştı onu getirmeme karşı çıktılar annesi gelir diye ama o gece hava soğuktu ve karanlık bi yerde bırakmak zorunda kaldım neyse o gece üzüntüden sabahladım sabaha karşı yürekten dua ettim ve iyi haberlerini aldığımı imgeledim sonra istediğimi aldığıma emin oldum yattım ve sabah annenin onuda aldığını öğrendim bonusuda yerleştikleri bahçe tanıdığımız çıktı ve artık annesi kurumama yiyor sütleride var bol bol bir aileyi yeniden kavuşturmayı başardık.Önce Allah sonra evren sayesinde :))) teşekkür ederim

SEVGİLİ ARKADAŞIM HAUSE SENİN YÜREGİNİN GÜZELLİGİ YAVRULARA NE KADAR GÜZEL SAHIP CIKMIŞSIN KUTLUYORUM SENİ DOGAL OLARAK ALLAH EVREN DİLEYİNİ KABÜL ETMİŞ COK GÜZEL BİR OLAYA VESİLE OLMUŞSUN NE MUTLU SANAkiss3kiss3

house 12-04-2011 12:02 AM

Alıntı:

nlg Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795806)
SEVGİLİ ARKADAŞIM HAUSE SENİN YÜREGİNİN GÜZELLİGİ YAVRULARA NE KADAR GÜZEL SAHIP CIKMIŞSIN KUTLUYORUM SENİ DOGAL OLARAK ALLAH EVREN DİLEYİNİ KABÜL ETMİŞ COK GÜZEL BİR OLAYA VESİLE OLMUŞSUN NE MUTLU SANAkiss3kiss3

hehee sağol var ol nlg, birde kendi kişisel dileklerim gerçek olsa ama inanıyorum hepsi olcak...girlhaha

Nazife_p 12-04-2011 01:15 AM

Gecenlerde arkadasimla gezmeye gidiyoruz. Biranda emniyet kemerinin ingilizce adi neydi diye dusunmeye basladim. O anda arkadasim dediki lutfen kemerini takarmisin ( Tabii ingilizce olarak ) :))) hehehehe

Nazife_p 12-04-2011 01:21 AM

Gecen ay ingilizce kursuna giderken otobuste biranda okul giris kartimi evde unuttugumu hatirladim ve geri dondum. Kursa gidip gitmeme konusunda kararsizdim. Ama neyse 1 saat olsun katilmis olurum dedim ve gittim. O gunlerde de spor salonuna gitmek istiyorum ve arastirma yapiyordum. Sinifa girdigim gibi ogretmen demez mi okulumuzda yeni spor salonu acildi ve ogrencilerimize bedava. Yasasin dedim icimden yupiii :)))

Nazife_p 12-04-2011 01:23 AM

insallah hepsi olacak yeterki inancini kaybetme sevgiler

herşeyim çocuklarım 12-04-2011 02:02 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795797)
evet gerçekleşen dilekleri buraya yazmak çekim yasası farkındalığınızı artırır.küçük büyük dilek diye takılmayın.evren küçük büyük diye düşünmez.olur olmaz diye düşünen sadece biziz.hepinize bol bonuslu güzel bir hafta diliyorum
sevgiyle mutlu kalıny789

teşekkürler Sultan bilgiler için..blissy
o zaman ben de küçük ama gerçekleşen bişey anlatayım. bu pazar sabahı benim küçük kuzuyla yatıyordum.gözümü bi açtım canım simit istedi.iimdi kahvaltıda simit olsa da yesek diye içimden geçirdim.o saniyede dışardan simitçiii diye bi ses duydum.hemen yataktan kalkıp sokaktan simitçiyi çağırıp bana gönderilen simidi aldım..küçük ama beni çok mutlu etti..sıra daha büyüklerde ama henüz onları imgelemeyi başaramıyorum nedense:))daha düşünürken kendi kendime set koyuyor gibi oluyorum sanki.denicem ama sürekli mutlaka başarıcam.:zpzp:hele siz olduktan sonra bu olumlamalarla mutlaka bigün buraya daha büyük gerçekleşmiş dileklerimi yazıcamy789O0

frezya 12-04-2011 07:39 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795800)

Bak house demek ki evren seni de seviyorgirlhaha Aynen devam8977

frezya 12-04-2011 07:44 PM

Dün eve gelirken bi apartmanı sarmış olan mosmor akasyaları gördüm,anneme gösterdim ne kadar güzeller di mi diye.(Çok severim çocukluğumu hatırlatıyor bana)Neyse akşam anneannem geldi,bişeyler getirmiş,koliyi bir açtım kiii ne göreyimm.Mis kokulu mor mor akasyalar getirmiş bahçesinden,hem de çocukluğumu en çok hatırlatan yerden! girlhaha smileydance

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM.