![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi t6781.soru imgelemeyi nasıl yapıyorsunuz.yani olmuş gibi hayal etmek imgelemekmi?2.soru evrene gönderirken sessiz bir ortam mı gerek her an her yerde olabilirmi? 3.soru herhangi bir günde de olabilir dimi?yarddıımlarınızla bende isteğimi kendime çekicem ve bundan sonra olacakları bende size yazıcam sevgiyle kalınt678 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
Merhaba Reyna, 1- Evet imgeleme olmuş gibi hayal etmektir. Yaşamak istediğin anı gözlerinin önüne gertirmek hatta orada olduğunu hissetmektir. 2- Her yerde olabilir, ancak sessiz ortam konsantrasyonumuzu arttırır. Ayrıca uku ile uyanınklık arasındaki dönem bilinç altına çok daha kolay mesaj gönderdiği için daha etkilidir. 3- İstediğin her an olabilir. Sevgiyle... paylaşımlarını bekliyoruz... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi merhaba çoktandır bisiklete binmedim ve çok severim bir hafta önce kendi kendime niye bunu imgelemiyorsun nasılsa sana gelir.sonuç, dün sapancaya gittik yemek yediğimiz restoranın önünde bisikleti gördüm bas gaza aşkım bas gaza:))) seviçten çıldırdım seni seviyorum çekim yasası sevgiler.... |
supersin ozyyygirlhaha |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bu gün özel bir gün.bengü kreşe başlayacak.bengü kreşe gitmek istemiyor.babaannem bana bakar diye israr ediyor.kreşleri gezdirdik seversem giderim dedi diye.ben bengünün kreşi çok seveceğini gitmek isteyeceğini imgeleyip serbest bıraktım.sonunda bengü kreş konusuna daha iyimser bakmaya başladı......gitmeye karar verdi.beğendiği kreşte benimle eşimin işyerinin tam ortasında kalıyor olmasıda bonusu oldu.sabah kalkıp kreşe gitmesiyle bütün aile derin bir nefes aldık.. her kesin dilekleri bonusuyla gerçekleşsin.. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Ben bir süredir burada çekim yasası nedir? nasıl öğrenilir? evrene dileğimi göndermek için neler yapmalıyım, nasıl öğrenirim derken bu akşam bir kitapçıya girdim. Nil Gün'ün "Hayatın Büyük Sırrı Çekim Yasası" isimli kitabı ile karşılaştım ve hemen satın aldım. Yanında "The Secret" de bonusu oldu. :-))) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi selamlar... paradan nefret ediyorum fakat onsuzda hiç birşey olmuyor ve bugünlerde paraya çok ihtiyacım var.2 yıldır çalışmıyorum.tipik anne baba eline bakma durumu.açıköğretime kayıt için epey bir paraya ihtiyaç oluyor bilirsiniz.sağolsun annem ayarlamış ilk taksiti.tabi ben bunu altında nasıl eziliyorum anlatamam.neyse parayla ilgili resimleri kayıt ettim.bir kaç gündür bu görseller bakıp param varmış gibi imgelemeye çalışıyorum.ne oldu dersiniz?kardeşim dün akşam kayıt parasını ayarlamış olduğumuz halde kayıt parası verdi al bunu ben seni kursada yollicim dedi.bunun altındada böceğe döndüm ezilmekten:)hasılı kelam bu şimdi çekimmi oldu.bilenler bilmeyenlere cvp verebilirmi? |
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Selamlar herkese.. Bi arkadaşımla uzun bi süre olmasada ayrı düşmüştük..Bana tekrar mesaj atıp arayıp sorması ve buluşmak istemesi için imgeleme yaptım..İki üç kez ayrıntılı bi şekilde.. Bu sabah arkadaşım mesaj attı bana ve hemen ardından aradı uzun uzun konustuk daha da ilginci buluşma tekfli etti! resmen şoklara girdim girdim çıktım.. Süper birşeymiş bu çekim yasası..çok mutlu oldum:)) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM. |