![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Arkadaşlar birkaç gündür alışveriş merkezine gitmek istiyordum fakat fırsat olmuyordu. Geçen gün kuzenim aradı "Alışveriş merkezine gidiyorum, geliyor musunuz?" , dedi ve gittik :)) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi evden çıktığımda yanıma elektrik faturasını ödemek için para almadığımı farkettim.bu gün son günü.bu gün nasılsa o para bana gelir diye düşündüm sonrada devam ettim.saat 10 gibi arkadaşım uğradı.çıkarıp 450 tl verdi.bu para sende kalsın haftaya alırım dedi.süper ya ..daha sonra annem arayıp ağbimin perşembe günü geleceğini söyledi.bu da bonus... herkesin dileklerinin bonusuyla gerçekleşeceği bir hafta olsun. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi hayatımda beni anlayacak biri olsun dedim.tam ruh ikizim gibi.bengusu evrene dileğimi gönderdim.beklentilerimde ötesinde biriyle tanıştım..çekim yasası süper.gerçekten hayatımıza istediğimiz her şeyi çekiyoruz.çekemiyorsanız gerçekten istemiyorsunuzdur. sevgilerimley789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Gerçekten bu kadar etkili mi??? Bengusu 4 sayfayı da okudum, inanılır gibi değil. Uygulamaya korkuyorum. Ben hep beklentilerimin sadece beklenti olmasına alışarak yetiştim. Rüya gibi anlattıkların. Başka bir dünya mı burası??? Teşekkürler paylaşım için, burayı takip edeceğim artık.:) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi oturma grubu almak istiyordum.bütün mağzalara baktım.benim beğendiğimin fiyatı oldukça fazlaydı.ben onu daha uygun fiyata aldığımı imgeleyip serbest bıraktım. kızlarla bu gün avm.gittik.kızım kuzenlerine hediye almak istiyordu.mağzaları dolaşırken daha önce beğendiğim kıyafetlerin%70 indirimli olduğunu görüp aldım.kızlarda hediyelerini aldı.dönüşte mağzanın vitrininde benim beğendiğim oturma grubunun kampanyada olduğunu gördüm.indirim yapılmıştı.üstelik peşin fiyatına taksit.onuda aldık oda bonus oldu. herkese bol bonuslu günler diliyorum. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bende nette kırmızı kaygan kumastan straplez mini bi elbise begendim benim olması icin evrene dilegimi gönderiyorum o elbiseyi bana gönder |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Ben çocukları çok seviyorum. Anne olmak hayattaki en büyük dileğim. Bu bebeği dilerken yanında bonus olarak bu bebeğe beraberce sahip olabileceğimiz, birlikte bir ömür tüketebileceğim, beni mutlu eden, mükemmel, ruh ikizim bir de baba dilesem :-)))) İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin vardır bir bildiği öyle değil mi arkadaşlar.... Allahım dileğimi evrene gönderiyorum.... Lütfen duy sesimi ... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Ben istanbulda evliyim, annemler ise Adana'da.Yılda 2 defa görüşüyoruz ve o da sadece 1 hafta.Her yaz rutin bir şekilde önce kayınvalidemlerle Antalya'ya gideriz ordan da beraber Adanaya geliriz, onlar kendi akrabalarında kalır ben de çocuklarla annemlerde.Yolculuklar çok yorucu çünkü çocuklarla birlikte üst üste oluyoruz bir de yaz kış her günümü onlarla geçirmek canımı sıkıyor.Ben de çekim gücünü kullanmaya karar verdim ve kendime bir defter bulup eşimin çocuklarla beni adanaya bıraktığını, kendisinin tatil iznini antalya için sakladığını, ben çocuklarla ailemle bayramı geçirdikten sonra eşimin bizi aldığını ve antalyaya sonra gittiğimizi yazdım,bunu birkaç gün yaptıktan sonra eşim bir akşam aniden "yarın sizi adanaya bırakayım,hazırlan bu gece" dedi.Yıllar sonra ilk kez ailemle bayram geçirdim, eşim işlerin yoğunluğundan izin alamadı, ben de çekim defterime yazmaya devam ettim.Antalyaya gitmediğimizi, burda birkaç hafta daha kalıp çocuklarla direk istanbula döndüğümüzü yazdım, 5 gündür yazıyorum, eşim bu sabah aradı, işleri çok yoğunmuş, antalyaya gitmicekmişiz, birkaç hafta sonra bizi alabilirmiş : )) Yaşasın çekim yasası :)) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi merhaba.maalesef istediği bir türlü olmayan,hevesi kursağında kalanlardanım.uzun zamandır çekim yasasını araştırıyorum uygulamaya çalışıyorum olmuyor.yazılanları okuyup,isteği olanlar adına mutlu oluyorum...nasıl yapmalı bilemedim.zira olmasını istediğim mevzu için son zamanları yaşıyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 PM. |