Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

Sultan 13-10-2010 03:50 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

biri yere 258 tl para yatırmıştım..kursa kızım gitmedi.paranın iade edilmeyeceği söylendi.şimdiye kadarda hiç iade yapılmamış.ben kısa bir süre sonra o paranın bana iade edildiğini bunu söylemek için beni aradıklarını imgeledim.dün akşama doğru beni aradılar.parayı istediğim zaman iade edeceklerini söylediler.yarın içinde harika bir seminer olduğunu imgeleyip serbet bıraktım..her kese bol bonuslu günler diliyorum sevgiyle mutlu kalıny789

joseffb06 13-10-2010 04:02 PM

bunu banada öğretrmisiniz bende evrenden birşey isticem imgeliyeceğim ama nasıl serbest bırakıcam onu bilmiyorum :)

Sultan 13-10-2010 04:10 PM

Alıntı:

joseffb06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773138)
bunu banada öğretrmisiniz bende evrenden birşey isticem imgeliyeceğim ama nasıl serbest bırakıcam onu bilmiyorum :)

canım benim dileğimi gönderiyorum adrese teslim geliyor.ben dileğimi isterken sanki olmuş,sanki gerçekleşmiş her kesin harika süpersin dediklerini duyuyorum.hani insanlar istedikleri olunca ayaklarım yerden kesildi der ya aynen öyle o zaman dileğimi enerjiyle doldurup gönderiyorum adrese teslim bonusuyla geliyor.yalnız ben dileğimi gönderdikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum.iyi ki varsınız bol bonuslu bir gün olsuny789

Bale 13-10-2010 04:17 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772107)
ben gerçekleşen dileklerime nazar değeceğini değil bir başka dileğimin gerçekleşmesi için farkındalığımın artacağını düşünüyorum.nokta tayini derken istediğim dileğin hemen gerçekleşmesini kastediyorum..
sevgiyle mutlu kal canım...

Nazar olayı bende de olmuştu, bir ara buraya çok geliyordum, yaşadığım deneyimleri paylaşıyordum..daha sonra bir iki bişey olunca nazar deyip sessiz kalmayı seçtim. bir ara ders çalışırken ara verip biraz kafamı dağıtmak için girdiğimde konuyu görünce aklıma geldi hemen bir imgeleme yaptım ve gerçek oldu:) şu doğru ne kadar içinde olursanız o kadar pozitif oluyorsunuz ve de farkında oluyorsunuz! ama diğer tarafta yine olumsuz düşünceler yine geçmişe takılıyor insan..aslında bu durum anda kalmamıza ve pozitife odaklı olmamızı sağlıyor:) bu arada 5 ay önce pahalı bir imgeleme yapmıştım, şimdi gerçek oldu:) keşke hediye olmasını dileseymişim hiç hesapta yokken karşıma çıktı:) e hoşgeldi tabi:)
kocaman sevgiler:)

(ama nazara da bir çare olsa keşke)

Sultan 13-10-2010 04:32 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773142)
Nazar olayı bende de olmuştu, bir ara buraya çok geliyordum, yaşadığım deneyimleri paylaşıyordum..daha sonra bir iki bişey olunca nazar deyip sessiz kalmayı seçtim. bir ara ders çalışırken ara verip biraz kafamı dağıtmak için girdiğimde konuyu görünce aklıma geldi hemen bir imgeleme yaptım ve gerçek oldu:) şu doğru ne kadar içinde olursanız o kadar pozitif oluyorsunuz ve de farkında oluyorsunuz! ama diğer tarafta yine olumsuz düşünceler yine geçmişe takılıyor insan..aslında bu durum anda kalmamıza ve pozitife odaklı olmamızı sağlıyor:) bu arada 5 ay önce pahalı bir imgeleme yapmıştım, şimdi gerçek oldu:) keşke hediye olmasını dileseymişim hiç hesapta yokken karşıma çıktı:) e hoşgeldi tabi:)
kocaman sevgiler:)

(ama nazara da bir çare olsa keşke)

canım ağzınızdan çıkanlara dikkat edin gerçekleşir bunu hep hatırla nazar değeceğini düşünürsen nazar değer paylaştıkça daha çok çekimin hayatına girdiğini düşünürsen oda gerçekleşir.seçim senin..
sevgiyle mutlu kal güzelimy789

joseffb06 13-10-2010 04:44 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773139)
canım benim dileğimi gönderiyorum adrese teslim geliyor.ben dileğimi isterken sanki olmuş,sanki gerçekleşmiş her kesin harika süpersin dediklerini duyuyorum.hani insanlar istedikleri olunca ayaklarım yerden kesildi der ya aynen öyle o zaman dileğimi enerjiyle doldurup gönderiyorum adrese teslim bonusuyla geliyor.yalnız ben dileğimi gönderdikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum.iyi ki varsınız bol bonuslu bir gün olsuny789

teşekkür ederim.yani dileğimizi gönderdiğimiz zaman onun hayali ile yaşamıcaz.evrenin cevap vermesini beklicez.

Sultan 13-10-2010 05:08 PM

Alıntı:

joseffb06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773145)
teşekkür ederim.yani dileğimizi gönderdiğimiz zaman onun hayali ile yaşamıcaz.evrenin cevap vermesini beklicez.

aynen öyle...sevgiyle kalıny789

Bale 13-10-2010 05:22 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773144)
canım ağzınızdan çıkanlara dikkat edin gerçekleşir bunu hep hatırla nazar değeceğini düşünürsen nazar değer paylaştıkça daha çok çekimin hayatına girdiğini düşünürsen oda gerçekleşir.seçim senin..
sevgiyle mutlu kal güzelimy789

Peki 2.sini seçiyorum:) teşekkür ederim:) şu satırları bile yazmak insanı mutlu ediyor:)

poseydon 13-10-2010 06:17 PM

peki bengusucuğum, dileğimizi dile evrene bırak bir daha hayalini kurma diyorsun ya burada birazcık kafam karışıyor.. bir çok yerde günün belli zamanlarında dileğinizle ilgili imgelemeye devam edin diyor.. şimdi bir keremi imgleme yapacağız yoksa her gün birkaç dakika imgelememizi tekrar edecekmiyiz... açıklarsan çok seviniri.. teşekür ederim..

Sultan 14-10-2010 08:15 AM

Alıntı:

poseydon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773154)
peki bengusucuğum, dileğimizi dile evrene bırak bir daha hayalini kurma diyorsun ya burada birazcık kafam karışıyor.. bir çok yerde günün belli zamanlarında dileğinizle ilgili imgelemeye devam edin diyor.. şimdi bir keremi imgleme yapacağız yoksa her gün birkaç dakika imgelememizi tekrar edecekmiyiz... açıklarsan çok seviniri.. teşekür ederim..

canım ben bir kere imgeliyorum tam o duygu durumunun içine giriyorum..gerçekleştiğinde nasıl hissederim mutlaka onu hissediyorum.kalbimle istiyorum sonra unutuyorum.
bol bonuslu günler diliyorumy789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 AM.