![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Arkadaşlarım,hatırlıyosanız ev imgelemem vardı.. Hiç bir sonuç yok.. Garip olan,bir ipucu bile yok.. Sanırım fazla üstünde durdum.. Kafam karıştı doğrusu söylemek gerekirse.. Çekim yasası sayfasınada konu açtım ama cevap vermediler .. Bi yardımınız dokunursa çok sevinirim arkadaşlarım.. |
sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi kara bahtım kör talihimm benimmm..hala bi sess yokk yaa yatay geçiştennn...ama napıoruzzz :) daha büyükk sevinç ve sabırlaa beklemeye devam ediyoruzzz..... DİLEĞİM BENİİ ELBETTE BULACAKK ŞUAN YOLDAA YAŞASIN YATAY GEÇİŞİM KABULLL OLDUU DİCEGİM GUNLERRE AZZ KALDIII |
günlük streslerden biyolun varsa tavsiye edebilrsen sevinirim |
hep pozitif ve mutlu kalın.y789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi çok teşekkür ederim bengusucum.. Birde son sorum olucak :)) Hayatıma artık duygusal bakımdan birisini çekmek istiyorum.. Birisi var aslında aklımda,kalbimde olan.. Yeni birisi benim için.. Ama ne yazık ki duygusal olarak hayatıma sokamıyorum .. Ben ben olmuyorum zaten onun yanında.. Negatif oluyorum,doğal olarak ta negatif enerji veriyorum ona.. Aslında kafam ne çok karışık öyle değil mi Bengusucum :) Sorduğum soruları cevapladığın için çok sağol.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Nasılsın bengusu?.. :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi arkadaşlar negatif düşünceden kurtulmanın en etkili yöntemi hemen yabancı ritmik müzik dinlemek yabancı diyorum sözleri anlamadan sadece müziğe odaklanınca rahatlıyorsunuz sırf sözsüz müzikte durağanlaştırıyor o nedenle sözlü olması insan sesi duyulması sizi daha canlı kılıyor bu yöntem bende çokkk işe yarıyor deneğin umarım sizede yarar...türkçe sözlü dinlediğiniz zaman müzik ritimli ama söz arabesk olabiliyor o yüzden pek anlamadığınız dil de müzik daha etkili bence... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:25 PM. |