Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

Sultan 24-09-2010 11:51 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

geçen ay bir elbise beğenmiştim.fiyatı oldukça yüksek.alıp almaam konusunda tereddüt ettim.biraz dolaşıp geleyim dedim.döndüğümde o güzelim elbise satılmıştı.pişman olmuştum hemen almadığıma.sanki o elbiseyi aldım giydim dokundum güzel ve yakıştığını duydum.
bu gün oraya gittiğimde o elbiseyi gördüm.müşteri istemiş sonrada almamış.hemde %70 indirimli aldım.süper evrene siparişi gönderdim bonusuyla geldi.sevgiyle mutlu kalın
y789
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...milies/shy.gif

planner 25-09-2010 09:07 AM

Süper ya.:) Harikasın.

Ben de dün bir sitede "Beynin Gizli Güçleri" diye bir kitap keşfettim. Dün kitapçıya gittim bulamadım. Bugün başka bir kitapçıya gideceğim. O kitabı çok istiyorum. Acayip bir şeyler beni çekiyor ona karşı.:) Umarım buraya aldığımı da yazacağım.

Sevgiler.:)

Sultan 27-09-2010 03:32 PM

üç gün izin almam gerekiyor.kayınvalidemin işi var.bense üç gün izin kullanmak istemiyorum.Daha sonra kızlarla tatilde kullanmak istiyorum.evrene dileğimi gönderdim.....dün akşam annem bana üç gün izin almana gerek yok dedi.kızım cuma gelecek,sadece bir gün alsan olur dedi.çok güzel ...smil56kızımda cuma günü öğleye kadar al öğleden sonra ben idare ederim dedi.süper ya...çekim yasasıyla ilgili paylaşımlarda bulunmak bu konudaki farkındalığımı süper artırıyor...
bol bonuslu bir hafta olsun...
sevgiyle mutlu kalıny789

planner 27-09-2010 03:38 PM

Bengusu yazılarını zevkle takip ediyorum. :)

Bahsettiğim kitabı almak için kitapçıya gittim. Ve olmasını düşündüğüm bölüme (Parapsikolojik) bakarken olmadığını gördüm. Kitabın orada olduğuna o kadar odaklanmışım ki hemen satıcıya sordum. Bilgisayardan baktı ve "Çok Satanlar" kısmında kitabı buldu.

Kitaptan pek tatmin olmasam da sonuçta elimde ya. Somut olarak varlığını görüyorum.:)

Bu pek çekim yasasına girmiyor galiba???y789

elisya 27-09-2010 03:47 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770464)
üç gün izin almam gerekiyor.kayınvalidemin işi var.bense üç gün izin kullanmak istemiyorum.Daha sonra kızlarla tatilde kullanmak istiyorum.evrene dileğimi gönderdim.....dün akşam annem bana üç gün izin almana gerek yok dedi.kızım cuma gelecek,sadece bir gün alsan olur dedi.çok güzel ...smil56kızımda cuma günü öğleye kadar al öğleden sonra ben idare ederim dedi.süper ya...çekim yasasıyla ilgili paylaşımlarda bulunmak bu konudaki farkındalığımı süper artırıyor...
bol bonuslu bir hafta olsun...
sevgiyle mutlu kalıny789

bengusu cum bişi sormak istiyorum sana. Bu dileklerin sabah söleyip akşam oluyor gibi kısa bir sürede mi gerçekleşiyor. yoksa sen bir ara söylüyorsunda olduğunda mı fark ediyorsun.?
Yani öğrenmek istediğim şu, ne kadar zamanda gerçekleşiyor. Ben genelde sanki sen dileğini söylüyorsun akşama gerçekleşiyor gibi anlıyorum. bu gerçekten öle mi yoksa zamana bırakıp olduktan sonra mı anlıyorsun..
cevaplarsan çok sevinirim. canım benim sağolasın art56art56

Sultan 27-09-2010 04:17 PM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770467)
bengusu cum bişi sormak istiyorum sana. Bu dileklerin sabah söleyip akşam oluyor gibi kısa bir sürede mi gerçekleşiyor. yoksa sen bir ara söylüyorsunda olduğunda mı fark ediyorsun.?
Yani öğrenmek istediğim şu, ne kadar zamanda gerçekleşiyor. Ben genelde sanki sen dileğini söylüyorsun akşama gerçekleşiyor gibi anlıyorum. bu gerçekten öle mi yoksa zamana bırakıp olduktan sonra mı anlıyorsun..
cevaplarsan çok sevinirim. canım benim sağolasın art56art56

bu dileğim için iki gün oldu galiba...bazı dileklerim ise sabah söylüyorum akşama gerçekleşiyor.bunun da nedeni sürekli paylaşıp çekim yasasıyla ilgili farkındalığımın artmasına bağlıyorum.
sevgiyle mutlu kal canımy789

Sultan 28-09-2010 10:52 AM

bir ara arabamızı satmak zorunda kaldık.koyu yeşil renkte güzel bir arabaydı.buna kızım çok üzüldü.5 veya 6 yaşındaydı.ben gidip amcadan arabamızı geri alacağım diyordu.kızım üzülmesine dayanamadım.evrene dileğimi gönderdim imgeledim arabaya bindim.sesini duydum kızımın gülümsemesini gördüm.bu olaydan 5 ay sonra biz araba aldık.sattığımız arabayla aynı marka ama yeni modeliydi.renk te aynı olunca kızım havalara uçtu.dileğimizi gönderdik edrese teslim geldi
her kesin dileklerinin adrese teslim gelmesi dileğiyle ..
sevgiyle mutlu kalıny789

Alexandra 28-09-2010 11:23 AM

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İyi günlerde kullanın. Benim dileğim de olmak üzere hissediyorum. Geliyor.

bilgendilo 28-09-2010 11:25 AM

arkadaşlar benim 3,5 aylık bebeğim var ve onu olması gerektiği gibi anne sütüyle besliyodum şimdiye kadar, fakat strese dayalı olarak bariz bi şekilde sütüm azaldı emb23ve her geçen gün daha da azalmaya devam ediyor, böyle giderse yakında sütüm hiç kalmıycak ağla2 sütümün eskisi gibi 300ml geldiğini imgeliyorum ama bi türlü olmuyor, nolur nası imgelesem de gelse bana bi fikir verip yardım edebilir misiniz,mlk34 benimle beraber siz de imgeler misiniz nooooluuuur tender45

Sultan 28-09-2010 11:26 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770609)
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İyi günlerde kullanın. Benim dileğim de olmak üzere hissediyorum. Geliyor.

kim bilir yarın belki de kapında
sevgiyle mutlu kaly789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 PM.