Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

mucizehayat 21-10-2010 12:25 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Bunlar ne kadar güzel şeyler öyle
Düşüncenın gücü bu sanırım
Insallah bende öğrenceğim :)

Alexandra 21-10-2010 12:27 PM

Bengücüüüüüümm,

Evren dileğimi duydu ve cevabını sonunda verdi. Şükürler olsun. Şükürler olsun.
İnanılmaz mutluyum bugün:)))

Mutluyummmm, mutlusun, mutluuuu :))

http://www.canakkaleciftligi.com/Res...Kelebekler.jpg

Neptün 21-10-2010 01:06 PM

harikasın bengusu yaa senin bu özelliğine bayılıyorum :)

Sultan 21-10-2010 01:31 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774642)
Bengücüüüüüümm,

Evren dileğimi duydu ve cevabını sonunda verdi. Şükürler olsun. Şükürler olsun.
İnanılmaz mutluyum bugün:)))

Mutluyummmm, mutlusun, mutluuuu :))

http://www.canakkaleciftligi.com/Res...Kelebekler.jpg

evrenin dileğini duyduğuna çok sevindim.
her şey gönlünce güzel olsun...
sevgiyle mutlu kaly789

Bale 21-10-2010 04:13 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773320)
Canım benim olmadığını düşündüren ne? ;) Hemde Allah'ın sözleriyle mevcut.
113 / FELAK ve 114 / NÂS.

NAS

FELAK

Ben o duaları biliyorum, okuyorum da..hergün mutlaka okurum birde Ayetel Kürsi..benim demeye çalıştığım çok fazla insanların negatif enerjisini aldığım üzerineydi..bengusu nun yanıtını okuyunca daha farkında oldum..enerjisi yüksek kişilere olumlu bir olayı anlattığımda mutlaka negatif bir durum sözkonusu İDİ! şimdi anlatmaktan korkmamaya niyet ediyorum..pozitif enerjiyi çektiğime niyet ediyorum ..

delimanyak 21-10-2010 11:26 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774629)
odamda çalışırken aklımdan bir arkadaşımın bu gün içerisinde bana uğramasını istedim.hemde isim belirterek.sonra eşim aradı marketteyim istediğin bir şey var mı diye sordu.yok.dedim.akşamki maçın skorunu sordu.senin ön sezilerin kuvvetli diye 3/2 dedim.kapattıktan sonra ona lahana almasınıda söyleseydim diye düşündüm tam elim telefona gitmişken vazgeçip eşimin onu aldığını benim dolma yapıp yediğimizi imgeledim sonrada serbest bıraktım.tam yarım saat sonra ismiyle aklımdan geçirdiğim kişi beni ziyarete geldi.akşam eve gittiğimde alış veriş poşetinin içinde lahanada olduğunu gördüm.maç skoruna gelince 3/2 bitti.süper bunları paylaşmamın sebebi gerçekten dileğinizi isterseniz enerjiyle doldurup serbest bırakırsanız gerçekleşiyor.maç skoru tahmindi diğerlerini imgeledim sevgiyle mutlu kalıny789

kesinlikle harika : )

çok mutlu oluyorum ben siz buraya yazdıkça sanki benim dileklerim gerçekleşmiş gibi.. : )

darısı benim dileklerimin başına : )

Sultan 22-10-2010 08:11 AM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774776)
kesinlikle harika : )

çok mutlu oluyorum ben siz buraya yazdıkça sanki benim dileklerim gerçekleşmiş gibi.. : )

darısı benim dileklerimin başına : )

sizinde dilekleriniz gerçekleşsin......
evet gun boyu çalıştığım için düz ayakkabı giyiyorum.pantoluna o kadar alışmışız ki etek giymeyi unutmuşuz.bir kaç tane etek aldım.onların altına bir ayakkabı almayı istiyordum.şık ve kaliteli olsun istedim.dileğimi evrene gönderdim.işyerine yakın yerlere baktım hep yüzün üstü.bu hafta işyerinden erken çıktığım için biraz dolaşmaya çıktım.evime yakın büyük alışveriş merkezine uğradım.vitrinden çok şık bir ayakkabı beğendim.içeri bakmak için girdiğimde % 70 indirimli olduğunu öğrendiğim ayakkabıyı hemen aldım.süper.ve çoktandır görmediğim bir arkadaşıma rastladım evren dileğimi ve arkadaşımı bana gönderdi.süpersin çekim yasası sevgiyle mutlu kalıny789

Bale 22-10-2010 10:25 AM

bir sürü kitap siparişi vermiştim, dün geleceğini imgeledim..ve bıraktım..akşam saatlerinde koca bir koli geldi:)
güzel düşünüp güzellikler yaşadığım için şükrediyorum:) heran şükür ile doluyum, daha çok mutluluk çekiyorum:)

altın saçlı kız 22-10-2010 12:33 PM

Bengisu,seni okuyunca insan moral buluyor iyiki varsın.''Bayramda memleketime ailemin yanına gidiyorum,annem ve babam buna çok seviniyorlar,onların hayır dualarını alıyorum.Bayramdan sonrada oğlum yeni işne başlıyor.Her şey yolunda çok mutluyum'' arkadaşlar sesli imgeleme yapıyorum.İzninizle,

altın saçlı kız 22-10-2010 12:34 PM

Evrene dileğimi gönderdim.Bakalım bonusuyla gelecek mi?Sizlerle paylaşacağım.Sevgiler....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 PM.