![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bunlar ne kadar güzel şeyler öyle Düşüncenın gücü bu sanırım Insallah bende öğrenceğim :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bengücüüüüüümm, Evren dileğimi duydu ve cevabını sonunda verdi. Şükürler olsun. Şükürler olsun. İnanılmaz mutluyum bugün:))) Mutluyummmm, mutlusun, mutluuuu :)) http://www.canakkaleciftligi.com/Res...Kelebekler.jpg |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi harikasın bengusu yaa senin bu özelliğine bayılıyorum :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
her şey gönlünce güzel olsun... sevgiyle mutlu kaly789 |
Ben o duaları biliyorum, okuyorum da..hergün mutlaka okurum birde Ayetel Kürsi..benim demeye çalıştığım çok fazla insanların negatif enerjisini aldığım üzerineydi..bengusu nun yanıtını okuyunca daha farkında oldum..enerjisi yüksek kişilere olumlu bir olayı anlattığımda mutlaka negatif bir durum sözkonusu İDİ! şimdi anlatmaktan korkmamaya niyet ediyorum..pozitif enerjiyi çektiğime niyet ediyorum .. |
kesinlikle harika : ) çok mutlu oluyorum ben siz buraya yazdıkça sanki benim dileklerim gerçekleşmiş gibi.. : ) darısı benim dileklerimin başına : ) |
evet gun boyu çalıştığım için düz ayakkabı giyiyorum.pantoluna o kadar alışmışız ki etek giymeyi unutmuşuz.bir kaç tane etek aldım.onların altına bir ayakkabı almayı istiyordum.şık ve kaliteli olsun istedim.dileğimi evrene gönderdim.işyerine yakın yerlere baktım hep yüzün üstü.bu hafta işyerinden erken çıktığım için biraz dolaşmaya çıktım.evime yakın büyük alışveriş merkezine uğradım.vitrinden çok şık bir ayakkabı beğendim.içeri bakmak için girdiğimde % 70 indirimli olduğunu öğrendiğim ayakkabıyı hemen aldım.süper.ve çoktandır görmediğim bir arkadaşıma rastladım evren dileğimi ve arkadaşımı bana gönderdi.süpersin çekim yasası sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bir sürü kitap siparişi vermiştim, dün geleceğini imgeledim..ve bıraktım..akşam saatlerinde koca bir koli geldi:) güzel düşünüp güzellikler yaşadığım için şükrediyorum:) heran şükür ile doluyum, daha çok mutluluk çekiyorum:) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bengisu,seni okuyunca insan moral buluyor iyiki varsın.''Bayramda memleketime ailemin yanına gidiyorum,annem ve babam buna çok seviniyorlar,onların hayır dualarını alıyorum.Bayramdan sonrada oğlum yeni işne başlıyor.Her şey yolunda çok mutluyum'' arkadaşlar sesli imgeleme yapıyorum.İzninizle, |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Evrene dileğimi gönderdim.Bakalım bonusuyla gelecek mi?Sizlerle paylaşacağım.Sevgiler.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 PM. |