![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Evreni seviyorum ve bütün isteklerimi hayatıma çekiyorum. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Burada yazılanlar inanılmaz ,bunu başarabilmeyi ben de çok isterim Hele ki böle bir durum içindeyken... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Herkes başarabilir ... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
yazılanlar inanılmaz gibi görünüyor... ama ben inanıyorum.......inandığım her şeyi hayatımıa bonusuyle çekiyorum.başarabilmeyi bende çok isterdim cümlesi yerine bende başardım demelisin...istediğin her şeyi hayatına çekebilirsin... sevgiyle mutlu kalıny789 |
ve başarılarımı ben de ilerleyen günlerde sizinle paylaşacağım çok teşekkür ederim :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi 3 gün sonra doğum günüm.ve o doğum günümde benim için özel birsinin o hatırlmasını ve bana msj atmasnı gerkçekten çok isyiyorumm ama onunla bi sebten dolyı konşmuyoruz.. başarabiliyiiym çekim yasasıyla sizce :( |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi sadece 3 gun iste... bakalim 4 gun neler oluyor. |
3gün sonraki doğum gününü hatırladığı,seni aradığını hatta sana bir hediye aldığını imgele.çok mutlu olduğunu hisset o duygu durumunda evrene dileğini gönder adrese teslim gelecektir. sevgiyle mutlu kal. bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun... nice nice yıllaray789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi çok teşekkür ederim bengusu iiyi varsın :) imgelycem dileğim gerçekleşecek ve bende büyük bi mutlulukla burda payalaşcm teşekkür ederim :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi güzel haberini bekliyorum.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:56 AM. |