Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

mu@z 15-10-2010 06:25 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

çok imgeledim,orda öğrenci olduğumu anfide ders dinlediğimi,bahçesinde ders aralarında nefes aldığımı hissettim hatta trafikte çile çektiğimi bile yaşadığımı bilem düşündüm ama olmadı.yerleşemedim marmara ilahiyata...çok üzgünüm.hedef 2012 dgs ye bakalım mevla neyler, neylerse güzel eyler...

delimanyak 15-10-2010 06:30 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773515)
mutluluğumu sizinle paylaşmakk çok güzell :) delimanyak ,bıgokyanus,bengusu ,merveec hepinize kocamn kocamn mutluluk parçalarımı gönderiyorumm ....

ohh demek ne güzel birşeymiş yaa partysmiley

darısı başımaa inşallaaahh : )

yelda_k 15-10-2010 09:01 PM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773522)
darısı başımaa inşallaaahh : )

inşallah inşallahh :)

tnuhlar 16-10-2010 10:26 AM

Yelda,senı tebrik ediyorum ve hayatının hep başarılalarla dolu olmasını temennı edıyorum.....
Ayrıca burada dileğin olmasının iki şekilde telafuz edildiğini görüyorum,birincisi imgele ve unut,diğeri Yelda gibi imgele ve sürekli yaşa,hayal et..O zaman imgelemenin kökeni ne olursa olsun kalpten istemek.İster imgele unut ,ister imgele ve sürekli yaşa...Farketmiyor..Sevgiyle kalın..

vitamin61 16-10-2010 09:15 PM

Yeldanın yazdıklarını okuyup dileği henüz gerçekleşmemişken üzülmüştüm. Sonra dileğinin gerçekleştiğini görünce çok sevindim. Tebrik ediyorum seni yeldacım harikasın ...

yelda_k 16-10-2010 11:05 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773732)
Yeldanın yazdıklarını okuyup dileği henüz gerçekleşmemişken üzülmüştüm. Sonra dileğinin gerçekleştiğini görünce çok sevindim. Tebrik ediyorum seni yeldacım harikasın ...

gerçekten şimdii tekrar okudumda..okadar cokk umutsuzluga kapılıpp..ümit bulmakk için yazmıştımkii.yazdıktan sonraa sanki gerçekleşmiş gıbı evıncını yaşıodumm..vede bu 2 aylık süreçtee bu sekıldee guc bulabıldımm....şimdi ise beni bambaşka bi hayat beklioo...sevgılerimleee :)
ii varsınn sevıncımee ortak olman sevıncımıı yuceltti

yelda_k 16-10-2010 11:06 PM

Alıntı:

tnuhlar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773606)
Yelda,senı tebrik ediyorum ve hayatının hep başarılalarla dolu olmasını temennı edıyorum.....
Ayrıca burada dileğin olmasının iki şekilde telafuz edildiğini görüyorum,birincisi imgele ve unut,diğeri Yelda gibi imgele ve sürekli yaşa,hayal et..O zaman imgelemenin kökeni ne olursa olsun kalpten istemek.İster imgele unut ,ister imgele ve sürekli yaşa...Farketmiyor..Sevgiyle kalın..

hepimizin hayatındaa başarı eksik olmasınn....hepimizz guzell seylerii ve iilikleri hakedıoruzz...teşekkür edrimmm ayrıca mutlu ettıın ebni

yelda_k 17-10-2010 12:16 AM

sonsuz sevgıyle sarıldıgım evrenımm:)

artık beni duyuyosunn .
ve yeni bir imgeleme yapıorum..muafıyetim acıklandıgında cok az dersımın oldugunu görmeyi seçiorum..(ben baktım normalde 1 yılda 2 dersımın olması gerekioo .2 tane olmasada 3,4 tane falan ders alıyımm )

hee yokk yatay geçişn oldu hala ne istıosun falan die solenirsende haklısın ...yani aslındaa sonucu oluruna bırakmak daha dogru dımı ..kabul edıldım yaa tum dersleride verıırm gerekirse ama ..

yinede şöle az dersım olsunn...girlhaha...sevınıyımm şölee ...oh be dıyımm rahat rahatt bıtıreyım unımıı..mezunıyet ıcınde eski unıme gıdıp canım arkadaşlarımla beraberr fırlatı vereyim kepimii :)

mutluluk nee guzelll ne guzell...
gulumsuyoruz veee sonucu hayrıma bekliorm :)

yelda_k 17-10-2010 01:39 PM

• TÜM EVRENİ SEVGİYLE KUCAKLIORUMM ...
  • GELECEK BAŞARILARIIMI BEKLİORUMM..TÜM GUZELLİKLERİN BENİMLE OLMASINI SEÇIORUM ..
  • İİ İNSANLARII HAYATIMI DAVET EDIOR VEDE ÇEKİORUMM...
  • KPSSDE İSTEDIGIM PUANI ALIPP İSTEDIGIM ŞEHİRDE İSTEDIGIM SAGLIK OCAGINAA ATANMAYI SEÇİYORUMMM ...
  • .BAŞARDIM ÇIGLIKLARINAA YNİLERİNİ EKLEYECEGIM GUNLER İÇİN SABIRSIZLANIORUM sevincli..
  • İİ VARIMM İİ NEFES ALIORUMM...

VARLIGIMLAA BÜTÜNLEŞECEGIM GUNLERİ GÖRÜYORUMM .

tnuhlar 17-10-2010 02:55 PM

Sevgili Yelda,tüm dileklerinin hayrına gerçekleşmesini yürekten diliyorum...Hep boyle mutlu olman dileğiyle...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:04 AM.