![]() |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Bu arada the secret sitesinde evrensel bankadan boş çek buldum arkadaşlar y789 http://images.thesecret.tv/the-secret-check.pdf Bunu yazdırıp üstünü doldurup imgeleme panomuza asabiliriz, ya da gözümüzün önünde bir yerlere koyarız vs vs. Güzel bir şey f678h |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım bugün dileği bonusuyla gerçekleşen yokmu?bu başlık heeeeppp aktif olsun ama.. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım gülücan ve tüm arkadaşlarlar hepinize tekrar merhabalar .bencede bu başlık hep aktif olsun gerçi ben kendi açtığım konunun altında anlatmıştım deneyimi mi ama sanırım buraya yazmak uygun olacak .geçen ay son final sınavlarından çıktım ve kötü geçmişti ben her sorana iyi değildi kötüydü gibi şeyler söylüyordum.sonra kendi kendime niye öyle diyorum iyi diyeyim ki iyi olsun demeye karar verdim ve uyguladım finaller açıklandığında tüm derslerden geçtiğimi gördüm.darısı kpss ye inşallah hep birlikte :) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım tatile çıkmayı hayal etmiştim bir an çok istedim hayırlısıyla 16'sında gidiyorum. bir şeye odaklanıp sonra unutmak en güzeli.. ancak benim çok istediğim bir şey var aylardır ağlayarak dua ediyorum artık o kadar çok istiyorum bütün hayatımı etkileyecek bir şey ama gel gör ki çekemiyorum.. bir de her şeyiyle imgelemek lazımmış bunu öğrendim ben tatili hayal ederken arabada çalan şarkı bile beynimin için yankılanıyordu. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı:
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım heyy harika..tatii hayal etmek bile güzel..bende denizi ve havuzu çok özledim..bendeeee::) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Herkese kucak dolusu selam,sevgi,saygı.... O kadar mutluyum ki sizinle paylaşmayı kendime bir borç bildim.Bir ay önce tüp bebek tedavisine gerek kalmadan doğal yolla hamile kalmak istediğimi yazmıştım.Szi de güzel mesajlarınızla bana yol göstermiştiniz.Çekim yasasını sizin yazdıklarınıza göre uygulamayı çok başaramasam da pozitf olmayı,kendimi hamile gibi hissetmeyi denedim.Hatta hamile kadın fotoğraflarına kendi fotomu monte edip günlerce seyrettim.Ve bu beni olağaüstü mutlu etti.Dileğimi yazıya döktüm ve her gün yatmadan önce imgeledim.Ve başardım partysmiley Bugün güzel sonucu aldım; HAMİLEYİM.Oysa ki tüp bebek için 12 temmuza randevu bile almıştık. Her şey için sonsuz teşekkürler.Şimdi de hamileliğimin sağlıklı devam etmesi için çekim yasasını uygulamaya devam edeceğim. Önce kendimiz inanmamız gerekiyormuş bu çok doğru.Herkesin hayallerinin bonusuyla gerçekleşmesi dileğiyle... |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım vaaaaavv süperrr..hayırlı olsun arkadaşım kutlarımmm.. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım süperrrrr hayırlı hamilelikler diliyorummmmmmmm |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım harihaa,tebrikkler.. ben de buraya birgün işe girdiğimi mutlu hissettğimi yazsamblissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:34 PM. |