![]() |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı:
sendemi tain :) bende aynen ölee tayin istiyorum .y789.en kısa sürede evren bize döner inşallahh |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Birkaç gün önce çekim yasasıyla ilgili çok güzel bi örnek yaşadım onu paylaşmak istiyorum smil56 Yakın bi akrabamızın düğünü vardı ve ben uzun zamandır elbise arıyordum, bir hafta kala hala elbise bulamamıştım. Çok beğendiğim bir elbise vardı ama başka rengini istiyordum sonra imgeledim elbisemin beni beklediğini herkesin çok beğendiğini hayal ettim sesleri duyduum y789 birkaç gün geçti zaman azalıyordu ve mağazaya gidip geliyordum sürekli hiç gelişme yoktu. Artık umudumun tükendiği son gün önünden geçerken öylesine bir bakayım dedim veeeee evet işte orada duruyordu tam da istediğim renkti ve bedeni tam bana göreydi sadece bi tane vardııı y789 Ve bu benim ilk çekim yasası deneyimimdi, kesinlikle çalışıyor krzm67 Ve tabii Sultan Ablaya sonsuuz teşekkürler iyi ki varsınızzz t678 |
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım sabah hafta sonu arkadaşlarımla beraber geçirmeyi düşündüm.uzun zamandır görmediğim sohbetlerini özlediğim arkadaşlarla buluşmayı imgeledim.öğleden sonra arkadaşlardan biri aradı.yarın toplanıyoruz işin yoksa sende gel diye.süper.şimdide harika bir tatil imgeliyorum yakında paylaşırım burda..sevgiyle ve ışıkla kalın. |
actionsmile |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım uzun zamandır tatile gitmeyi istiyorum.dinlenmek kendime zaman ayırmak istiyorum.işyerinden izin alamıyorum.işler yoğun.işyerinden izin aldığımı ,harika bir yere tatile gittiğimi,yüzdüğümü dinlendiğimi imgeledim.bu gün arkadaşım senin işlerede ben bakarım sen izin alabilirsin dedi.kuzenimde arayıp tatil için beklediğini söyledi.izin almak süper oldu.kuzenimde bonusu.her kesin dilekleri bonusuyla gerçekleşsin sevgi ve ışıkla kalın |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Bu konudaki hemen hemen tüm yorumlari okudum :) cok keyif aldim... Bende bir süredir cekim yapmaktayim fakat pek paylasmisligim yok... Bugün 3 dilegim birden gerceklesti =) onun mutlulugunu yasiyorum suan... sizlerlede paylasmak istedim =) 1: gectigimiz hafta ingilizce sinavim vardi, bi hayli zordu ve benim icin cok ic acici gecmemisti fakat ben herseye ragmen pozitif bir not alacagimi imgeledim, ve arasira "acaba"lara takilsamda aldiris etmeden enerjimi olumlu sekilde yüksek tutmaya calistim veee bugün sinav notum aciklandi ve sükürler olsunkiii pozitif bir notla dersi gectim :) 2: bugün bir arkadasim otobüsle gelecekti ve ben onu otobüs duraginda karsilayacaktim, söyle bir imgeleme yaptim: yürüyorum ve otobüs tam karsimdan geciyor... ve gercektende imgeledigim gibi hayalimdeki gibi oldu... hani bir sahneyi ikinci kez yasamis gibi oluruz ya -bu duruma dejà vu denir- iste öyle yasamis gibi hissettim... otobüsü görünce kendi kendime gülümsedim ve basarili olduguma sevindim :) 3: pc basindayken siteye ugramak geldi aklima... Icimden "bonusuyla gerceklesen dilekler" konusuna bir göz atsam diye gecirdim, sonrada "amaaan bosver simdi arayip durcam" diye düsünürken birde ne göreyiiiiim =) konu son mesaj atilan listesinde :) mutlu oldum ve bugünkü yasadigim güzel olaylari sizinle paylasmak istedim :) herkese bol bonus mutlu günler diliyorum |
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Merhaba prenses1 merhaba arkadşlar, evrenden nasıl torpiili olunur peki?.. Bende senin gibi olmak isityorum prenses1, bu sırrı benimle paylaşmak isteyen biri var mı acaba?.. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Evrenden torpilli olduğunuzu zaten bilerek, özel olduğunuzu hisserek kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün, ,diğer insanlarla ve evrendeki her şeyle bağlı olduğunuzu unutmayarak, torpilli olursunuz... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 PM. |