Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

yelda_k 15-06-2011 08:32 PM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:

sipsirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800633)
Adana'ya tayin olmayı diliyorum orada ailem ve sevdiklerimle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşamayı bu harikalarla işimi daha da çok severek çalışmayı seçiyorum.

sendemi tain :)

bende aynen ölee tayin istiyorum .y789.en kısa sürede evren bize döner inşallahh

Pappatya 17-06-2011 03:30 PM

Birkaç gün önce çekim yasasıyla ilgili çok güzel bi örnek yaşadım onu paylaşmak istiyorum smil56
Yakın bi akrabamızın düğünü vardı ve ben uzun zamandır elbise arıyordum, bir hafta kala hala elbise bulamamıştım. Çok beğendiğim bir elbise vardı ama başka rengini istiyordum sonra imgeledim elbisemin beni beklediğini herkesin çok beğendiğini hayal ettim sesleri duyduum y789
birkaç gün geçti zaman azalıyordu ve mağazaya gidip geliyordum sürekli hiç gelişme yoktu.
Artık umudumun tükendiği son gün önünden geçerken öylesine bir bakayım dedim veeeee evet işte orada duruyordu tam da istediğim renkti ve bedeni tam bana göreydi sadece bi tane vardııı y789
Ve bu benim ilk çekim yasası deneyimimdi, kesinlikle çalışıyor krzm67
Ve tabii Sultan Ablaya sonsuuz teşekkürler iyi ki varsınızzz t678

prenses1 17-06-2011 03:58 PM

Alıntı:

Pappatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800780)
Birkaç gün önce çekim yasasıyla ilgili çok güzel bi örnek yaşadım onu paylaşmak istiyorum smil56
Yakın bi akrabamızın düğünü vardı ve ben uzun zamandır elbise arıyordum, bir hafta kala hala elbise bulamamıştım. Çok beğendiğim bir elbise vardı ama başka rengini istiyordum sonra imgeledim elbisemin beni beklediğini herkesin çok beğendiğini hayal ettim sesleri duyduum y789
birkaç gün geçti zaman azalıyordu ve mağazaya gidip geliyordum sürekli hiç gelişme yoktu.
Artık umudumun tükendiği son gün önünden geçerken öylesine bir bakayım dedim veeeee evet işte orada duruyordu tam da istediğim renkti ve bedeni tam bana göreydi sadece bi tane vardııı y789
Ve bu benim ilk çekim yasası deneyimimdi, kesinlikle çalışıyor krzm67
Ve tabii Sultan Ablaya sonsuuz teşekkürler iyi ki varsınızzz t678

çok sevindim senin adına..bende sultanın paylaşımlarından öğrenmiştim çekim yasasını benimkilerde bonusuyla geliyor.sevgi ve ışıkla kalın

prenses1 17-06-2011 04:19 PM

sabah hafta sonu arkadaşlarımla beraber geçirmeyi düşündüm.uzun zamandır görmediğim sohbetlerini özlediğim arkadaşlarla buluşmayı imgeledim.öğleden sonra arkadaşlardan biri aradı.yarın toplanıyoruz işin yoksa sende gel diye.süper.şimdide harika bir tatil imgeliyorum yakında paylaşırım burda..sevgiyle ve ışıkla kalın.

prenses1 17-06-2011 04:20 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800634)
sendemi tain :)

bende aynen ölee tayin istiyorum .y789.en kısa sürede evren bize döner inşallahh

istediğiniz yere tayininizin çıkması dileklerimle...
actionsmile

prenses1 28-06-2011 01:36 PM

uzun zamandır tatile gitmeyi istiyorum.dinlenmek kendime zaman ayırmak istiyorum.işyerinden izin alamıyorum.işler yoğun.işyerinden izin aldığımı ,harika bir yere tatile gittiğimi,yüzdüğümü dinlendiğimi imgeledim.bu gün arkadaşım senin işlerede ben bakarım sen izin alabilirsin dedi.kuzenimde arayıp tatil için beklediğini söyledi.izin almak süper oldu.kuzenimde bonusu.her kesin dilekleri bonusuyla gerçekleşsin sevgi ve ışıkla kalın

oOo_papatya 28-06-2011 02:38 PM

Bu konudaki hemen hemen tüm yorumlari okudum :) cok keyif aldim...

Bende bir süredir cekim yapmaktayim fakat pek paylasmisligim yok...

Bugün 3 dilegim birden gerceklesti =) onun mutlulugunu yasiyorum suan... sizlerlede paylasmak istedim =)

1: gectigimiz hafta ingilizce sinavim vardi, bi hayli zordu ve benim icin cok ic acici gecmemisti fakat ben herseye ragmen pozitif bir not alacagimi imgeledim, ve arasira "acaba"lara takilsamda aldiris etmeden enerjimi olumlu sekilde yüksek tutmaya calistim veee bugün sinav notum aciklandi ve sükürler olsunkiii pozitif bir notla dersi gectim :)

2: bugün bir arkadasim otobüsle gelecekti ve ben onu otobüs duraginda karsilayacaktim, söyle bir imgeleme yaptim: yürüyorum ve otobüs tam karsimdan geciyor... ve gercektende imgeledigim gibi hayalimdeki gibi oldu... hani bir sahneyi ikinci kez yasamis gibi oluruz ya -bu duruma dejà vu denir- iste öyle yasamis gibi hissettim... otobüsü görünce kendi kendime gülümsedim ve basarili olduguma sevindim :)

3: pc basindayken siteye ugramak geldi aklima... Icimden "bonusuyla gerceklesen dilekler" konusuna bir göz atsam diye gecirdim, sonrada "amaaan bosver simdi arayip durcam" diye düsünürken birde ne göreyiiiiim =) konu son mesaj atilan listesinde :) mutlu oldum ve bugünkü yasadigim güzel olaylari sizinle paylasmak istedim :)

herkese bol bonus mutlu günler diliyorum

prenses1 29-06-2011 04:25 PM

Alıntı:

oOo_papatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801572)
Bu konudaki hemen hemen tüm yorumlari okudum :) cok keyif aldim...

Bende bir süredir cekim yapmaktayim fakat pek paylasmisligim yok...

Bugün 3 dilegim birden gerceklesti =) onun mutlulugunu yasiyorum suan... sizlerlede paylasmak istedim =)

1: gectigimiz hafta ingilizce sinavim vardi, bi hayli zordu ve benim icin cok ic acici gecmemisti fakat ben herseye ragmen pozitif bir not alacagimi imgeledim, ve arasira "acaba"lara takilsamda aldiris etmeden enerjimi olumlu sekilde yüksek tutmaya calistim veee bugün sinav notum aciklandi ve sükürler olsunkiii pozitif bir notla dersi gectim :)

2: bugün bir arkadasim otobüsle gelecekti ve ben onu otobüs duraginda karsilayacaktim, söyle bir imgeleme yaptim: yürüyorum ve otobüs tam karsimdan geciyor... ve gercektende imgeledigim gibi hayalimdeki gibi oldu... hani bir sahneyi ikinci kez yasamis gibi oluruz ya -bu duruma dejà vu denir- iste öyle yasamis gibi hissettim... otobüsü görünce kendi kendime gülümsedim ve basarili olduguma sevindim :)

3: pc basindayken siteye ugramak geldi aklima... Icimden "bonusuyla gerceklesen dilekler" konusuna bir göz atsam diye gecirdim, sonrada "amaaan bosver simdi arayip durcam" diye düsünürken birde ne göreyiiiiim =) konu son mesaj atilan listesinde :) mutlu oldum ve bugünkü yasadigim güzel olaylari sizinle paylasmak istedim :)

herkese bol bonus mutlu günler diliyorum

harikasın bu bölümün aktif olmasını çok istiyorum.dileği gerçekleşenler paylaşsın bizimde bu konuyla ilgili farkındalığımız artsın. herkese bol bonuslu günler diliyorumactionsmile

papatyagibiyaşamak 29-06-2011 09:01 PM

Merhaba prenses1 merhaba arkadşlar, evrenden nasıl torpiili olunur peki?.. Bende senin gibi olmak isityorum prenses1, bu sırrı benimle paylaşmak isteyen biri var mı acaba?..

Berilce 30-06-2011 10:57 AM

Evrenden torpilli olduğunuzu zaten bilerek, özel olduğunuzu hisserek kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün,
,diğer insanlarla ve evrendeki her şeyle bağlı olduğunuzu unutmayarak, torpilli olursunuz...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 PM.