Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

Alexandra 14-10-2010 10:36 AM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Evren dileklerimi dinliyor, evren dileklerimi tam da istediğim şekliyle yerine getiriyor.

İçimden ne geçirsem gerçek oluyor

Çok mutluyum yahu

Huuuu:)))

Heyooo:))

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:4...plamak.jpg&t=1

yelda_k 14-10-2010 01:47 PM

yeter artık oyalamayın yaaa...ne kargocu geldi nede belli oldu sonuçlar am ben tükenıyorumm artıkk.....off alalahım ne olurr artık belli olsunn......

YESHAPPY 14-10-2010 02:38 PM

Alıntı:

Bale Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773142)

(ama nazara da bir çare olsa keşke)

Canım benim olmadığını düşündüren ne? ;) Hemde Allah'ın sözleriyle mevcut.
113 / FELAK ve 114 / NÂS.

NAS

FELAK

Perfinya 14-10-2010 10:52 PM

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
İmgelemek dediğimiz şey sanki gerçekten yaşamışız gibi istediğimiz şeyleri hayal etmek mi?Yoksa ben mi yanlış anlıyorum.
Aydınlatırsanız sevinirim.dusun2

elisya 14-10-2010 11:00 PM

Merhaba Bengusu ve arkadaşlar...

Çekim yasasına inanmaya başladığım andan beri sanki ne istersem yavaş yavaş gerçekleşiyor gibi... music45 İşin sırrı inanmakta mı acaba ? dusun2
Ben dileğimi söylüyorum. sonrada evren nasıl olsa beni duydu dileğimi yerine getirmek için mutlaka bir yol bulur diyip ve nasıl olsa istediğim şey olacakmış gibi bekliyorum. Ve iki üç gün sonra gerçekleşiyor. Ben sonrada Hah ya tam da böle bişi istemiştim diyorum. sevincli

geçen hafta havalar soğumaya başlayınca keşke şöle giyebileceğim spor tarzı bir pantalon alsam diye geçirdim içimden. ( Bu sıralarda tam mevsimi olduğundan fiyatıda pahalı olucaktır muhtemelen. )
ama bugün beeenn o istediğim pantalonu aldımm..partysmiley Hemde çok lüks bir firmanın outlet mağazasından hemde sadece 5 TL. ye .. Buda yanında bonusu mu acaba ? sevincli Çok kaliteli bişi.. İçimden bir ses beni o tarafa doğru yönlendirdi. ve mağazanın içine şöle bi bakmak için girdim. İnanamadım ya sadece 1 tane kalmış o pantalondan ve tamm bana göre.. y789
ya ne olur söyleyin çekim yasası bu dimi. öle ise İnanılmaz bişi bu..
Ne kadar çok farkedersem o kadar çok çoğalıyor sanki ...blissy

Perfinya 14-10-2010 11:10 PM

Benim de başıma benzer bir durum geldi.
Şifalı taşlara takmıştım kafayı. Faydalarını araştırıyordum ve alacağım taşların listesini yapıyordum.Eminönüne gittiğim bir gün almayı bekliyordum. Fatih e gittin geçen hafta. Acaba o sokağa mı girsem bu sokağı mı gezsem derken ayaklarım tıpış tıpış beni taşların önüne getirdi. İstediklerimi almış bulundum.
Evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geri döndü anlayacağınız.

YESHAPPY 15-10-2010 12:28 AM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773373)

...ama bugün beeenn o istediğim pantalonu aldımm..partysmiley Hemde çok lüks bir firmanın outlet mağazasından hemde sadece 5 TL. ye ..

O mağazanın adı neee ? :)y789

bilgendilo 15-10-2010 07:51 AM

Alıntı:

MerveeC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773370)
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
İmgelemek dediğimiz şey sanki gerçekten yaşamışız gibi istediğimiz şeyleri hayal etmek mi?Yoksa ben mi yanlış anlıyorum.
Aydınlatırsanız sevinirim.dusun2

doğru anlamışsın canım benim aynen yaşamış gibi tüm ayrıntılarıyla hissederek hayal kur ve sonra bunu unut, serbest bırak üzerinde düşünme acaba olacak mı falan diye canım
sevgiler..sapkal89

Sultan 15-10-2010 08:28 AM

Alıntı:

elisya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773373)

Çekim yasasına inanmaya başladığım andan beri sanki ne istersem yavaş yavaş gerçekleşiyor gibi... music45 İşin sırrı inanmakta mı acaba ? dusun2
Ben dileğimi söylüyorum. sonrada evren nasıl olsa beni duydu dileğimi yerine getirmek için mutlaka bir yol bulur diyip ve nasıl olsa istediğim şey olacakmış gibi bekliyorum. Ve iki üç gün sonra gerçekleşiyor. Ben sonrada Hah ya tam da böle bişi istemiştim diyorum. sevincli

geçen hafta havalar soğumaya başlayınca keşke şöle giyebileceğim spor tarzı bir pantalon alsam diye geçirdim içimden. ( Bu sıralarda tam mevsimi olduğundan fiyatıda pahalı olucaktır muhtemelen. )
ama bugün beeenn o istediğim pantalonu aldımm..partysmiley Hemde çok lüks bir firmanın outlet mağazasından hemde sadece 5 TL. ye .. Buda yanında bonusu mu acaba ? sevincli Çok kaliteli bişi.. İçimden bir ses beni o tarafa doğru yönlendirdi. ve mağazanın içine şöle bi bakmak için girdim. İnanamadım ya sadece 1 tane kalmış o pantalondan ve tamm bana göre.. y789
ya ne olur söyleyin çekim yasası bu dimi. öle ise İnanılmaz bişi bu..
Ne kadar çok farkedersem o kadar çok çoğalıyor sanki ...blissy

harikasın paylaş ve çekimlere devam et bol bonuslu bir haafta sonu diliyorumy789
Alıntı:

MerveeC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773378)
Benim de başıma benzer bir durum geldi.
Şifalı taşlara takmıştım kafayı. Faydalarını araştırıyordum ve alacağım taşların listesini yapıyordum.Eminönüne gittiğim bir gün almayı bekliyordum. Fatih e gittin geçen hafta. Acaba o sokağa mı girsem bu sokağı mı gezsem derken ayaklarım tıpış tıpış beni taşların önüne getirdi. İstediklerimi almış bulundum.
Evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geri döndü anlayacağınız.

ne güzel canım bol bonuslu bir hafta diliyorumy789

_ELİF 15-10-2010 09:30 AM

Bu banada çok olur,bende çok merak ederim nasıl olduğuna.Birkeresinde helvayı normalde pek sevmem yememde,ama birgün canım bir helva çekti,bir helva çekti,akşam babam işten geldi kapıyı açtık elinde poşet,annem poşeti mutfakta açtı içinden helva çıktı çok şaşırmıştım:)ve buna benzeri şeyleri fazlasıyla yaşıyorum,bunun bir açıklaması varsa öğrenmek isterdim büyük bir merakla?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 AM.