![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Evren dileklerimi dinliyor, evren dileklerimi tam da istediğim şekliyle yerine getiriyor. İçimden ne geçirsem gerçek oluyor Çok mutluyum yahu Huuuu:))) Heyooo:)) http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:4...plamak.jpg&t=1 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi yeter artık oyalamayın yaaa...ne kargocu geldi nede belli oldu sonuçlar am ben tükenıyorumm artıkk.....off alalahım ne olurr artık belli olsunn...... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. İmgelemek dediğimiz şey sanki gerçekten yaşamışız gibi istediğimiz şeyleri hayal etmek mi?Yoksa ben mi yanlış anlıyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.dusun2 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Merhaba Bengusu ve arkadaşlar... Çekim yasasına inanmaya başladığım andan beri sanki ne istersem yavaş yavaş gerçekleşiyor gibi... music45 İşin sırrı inanmakta mı acaba ? dusun2 Ben dileğimi söylüyorum. sonrada evren nasıl olsa beni duydu dileğimi yerine getirmek için mutlaka bir yol bulur diyip ve nasıl olsa istediğim şey olacakmış gibi bekliyorum. Ve iki üç gün sonra gerçekleşiyor. Ben sonrada Hah ya tam da böle bişi istemiştim diyorum. sevincli geçen hafta havalar soğumaya başlayınca keşke şöle giyebileceğim spor tarzı bir pantalon alsam diye geçirdim içimden. ( Bu sıralarda tam mevsimi olduğundan fiyatıda pahalı olucaktır muhtemelen. ) ama bugün beeenn o istediğim pantalonu aldımm..partysmiley Hemde çok lüks bir firmanın outlet mağazasından hemde sadece 5 TL. ye .. Buda yanında bonusu mu acaba ? sevincli Çok kaliteli bişi.. İçimden bir ses beni o tarafa doğru yönlendirdi. ve mağazanın içine şöle bi bakmak için girdim. İnanamadım ya sadece 1 tane kalmış o pantalondan ve tamm bana göre.. y789 ya ne olur söyleyin çekim yasası bu dimi. öle ise İnanılmaz bişi bu.. Ne kadar çok farkedersem o kadar çok çoğalıyor sanki ...blissy |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Benim de başıma benzer bir durum geldi. Şifalı taşlara takmıştım kafayı. Faydalarını araştırıyordum ve alacağım taşların listesini yapıyordum.Eminönüne gittiğim bir gün almayı bekliyordum. Fatih e gittin geçen hafta. Acaba o sokağa mı girsem bu sokağı mı gezsem derken ayaklarım tıpış tıpış beni taşların önüne getirdi. İstediklerimi almış bulundum. Evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geri döndü anlayacağınız. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
sevgiler..sapkal89 |
Alıntı:
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bu banada çok olur,bende çok merak ederim nasıl olduğuna.Birkeresinde helvayı normalde pek sevmem yememde,ama birgün canım bir helva çekti,bir helva çekti,akşam babam işten geldi kapıyı açtık elinde poşet,annem poşeti mutfakta açtı içinden helva çıktı çok şaşırmıştım:)ve buna benzeri şeyleri fazlasıyla yaşıyorum,bunun bir açıklaması varsa öğrenmek isterdim büyük bir merakla? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 AM. |