Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

Neptün 29-10-2010 02:39 AM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Ya ne olduğuna inanamayacaksınız!!! Sonunda ben de başardım. Birkaç haftadır kedi sahibi olmak istiyordum. Ankara'daki kedi ilanlarına bakıyordum. Çoğunu aradım, mail attım ama cevap alamadım. Birkaç tanesiyle görüştüm. Birisi kediyi çoktan verdiğini söyledi. Birisi de 650 TL dedi. Çok fazla geldi bana da fiyatı. Ama hala arıyordum. Hangi kediyi istediğime, rengine karar vermiştim. Hatta adını bile koymuştum. Bir de istediğim cinste ve renkte kedinin internetten fotoğrafını bulup masaüstü arka planı olarak ayarlamıştım.
Bu akşam bir arkadaşımdan mesaj geldi. Gece uyuma diye. Ben de tamam dedim :) Saat bir buçuk gibi, evin oraya gelicem aşağı inebilir misin, bir şey var diye mesaj attı. Neyse geldi, indim. Bir paket verdi elime. Bu ne dedim. Dur bakma şimdi dedi. Sonra bir taşıma kafesi çıkardı. Ben şok içindeyim şok! Kafesin içine bir baktım ki!!! Tam istediğim renkte ve tam istediğim cinste bir kedi. TAM. Her şeyiyle aynı. Ben inanamıyorum. Hala inanamıyorum.

Neptün 29-10-2010 11:20 AM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
İşte kedimin fotoğrafını da ekliyorum. Kedimin adı Zerdüşt

Eklenti 421

delimanyak 30-10-2010 07:16 PM

dün yedi altın kuralı okumuştum.. çok detaylı okumadım ama şöyle bir göz attım diyelim..

bugün sabah kursa giderken dileğimi gönderdim evrene onu görmek için hazırım dedim..

vee bingo.. kurs çıkıışı yemek yemeye gittiğimiz yerde arkadaşım benim yerime oturmayı seçmiş ben kalkınca ben karşısına geçtim aşağı doğru bakarken onu gördüm bir an biizm bulunduğumuz kafeye geliyor sandım ama yürüyormuş meğersem koştum, yetiştim ve görüştük..

çok teşekkür ediyorum tanrıya,evrene ve meleklerine.. evet çekim yasasını seviyorum..ben anlattıkça daha çok çekiyorum..

bengusu her şey için çok teşekkürleer... bugün senin sayende çok mutlu oldum : ) iyi ki varsın..

Neptün 30-10-2010 07:24 PM

Çok sevindim delimanyakcım :)
Yedi altın kural neydi ki?

barışsever 30-10-2010 07:41 PM

@ cliviaf dileğinin gerçekleşmesi çok güzel ayrıca Zerdüşt çok şeker y789

Neptün 30-10-2010 07:47 PM

Alıntı:

barışsever Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776449)
@ cliviaf dileğinin gerçekleşmesi çok güzel ayrıca Zerdüşt çok şeker y789

Evet gerçekten çok güzel ve inanılmaz bir duygu. Bu duyguyu yaşadığım için şükürler olsun :)

Evet Zerdüşt çok tatlıııı bir de evdeki halini görsen girlhaha çok yaramaz ve çok şeker

delimanyak 30-10-2010 08:03 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776446)
Çok sevindim delimanyakcım :)
Yedi altın kural neydi ki?

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-7-kural.html

şu konudakiler işte cliviafcım canım benim : )

çok teşekkür ederim ben de böyle bir mutlu oldum anlatamam.. çok istemiştim onu görmeyi..

Neptün 30-10-2010 08:11 PM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776458)
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-7-kural.html

şu konudakiler işte cliviafcım canım benim : )

çok teşekkür ederim ben de böyle bir mutlu oldum anlatamam.. çok istemiştim onu görmeyi..

Uvv harika teşekkür ederim.
Dilerim bir daha görürsün onu 956k
Sevgilerrrr

zamanı_geldi 30-10-2010 09:51 PM

dünden beri 3 şeyin olmasını istedim oturup düşünmedim bile sadece aklımdan geçirdim..ummadığım anda oldu...ooo67
sabah paylaşmak istedim..bu sayfayı anasayfada bulamadım birisi yorum yazsada bende son mesajların içinde görsem bende paylaşsam dedim..sayfayı açar açmaz çıktı..imgelem mi,telepatimi,şansmı,tesadüfmü her neyse gerçekleşiyor...s456
çok mutluyum ne güzel...y789

bengusu teşekkürler..farkında olmamızı sağladın..25889

Sultan 30-10-2010 10:48 PM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776444)
dün yedi altın kuralı okumuştum.. çok detaylı okumadım ama şöyle bir göz attım diyelim..

bugün sabah kursa giderken dileğimi gönderdim evrene onu görmek için hazırım dedim..

vee bingo.. kurs çıkıışı yemek yemeye gittiğimiz yerde arkadaşım benim yerime oturmayı seçmiş ben kalkınca ben karşısına geçtim aşağı doğru bakarken onu gördüm bir an biizm bulunduğumuz kafeye geliyor sandım ama yürüyormuş meğersem koştum, yetiştim ve görüştük..

çok teşekkür ediyorum tanrıya,evrene ve meleklerine.. evet çekim yasasını seviyorum..ben anlattıkça daha çok çekiyorum..

bengusu her şey için çok teşekkürleer... bugün senin sayende çok mutlu oldum : ) iyi ki varsın..

çok mutlu olmana inan senin kadar sevindim.her kes istediklerini gerçekleştirebilir.yeterki gerçekten inanın.sevgiyle mutlu kalıny789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 AM.