![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi aklıma uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım geldi. nerde nasıl diye düşündüm ve sonra onu gördüğümü imgeledim ... o gün bir arkadaşım arayarak öğle yemeğine gidelim dedi. beraber öğle yemegi yerken lokantaya görmeyi istediğim arkadaşımda geldi. onu gördüğüme çok sevindim.denizlide yaşıyormuş bir haftalığına ailesini görmeye gelmiş. gerçekten istediğimiz olur mu olmaz mı endişesine kapılmadan gönderdiğimiz dileklerin hepsi gerçekleşiyor.y789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bengusu bu işte profesyonelleştin artık y789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi yağmuru severim, özellikle evde olduğum zamanlarda..yağmur sesi..bana bolluk bereketi çağrıştırır, dua ederim:) gece bir ara kalkmıştım, yağmur dinmişti, yatarken yağmur yağdını ve benimde bir süre dinlediğimi dua ettiğimi imgeledim..yağmur yağarken uyandım:) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bengusu senden özel ders alcam y789 yine döktürmüşsün valla :) Bale harika bir deneyim olmalı :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
bütün dileklerin bonusuyla kapına gelsin. sevgiyle mutlu kal güzel kız y789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Katılıyorum valla:)bengusu bak öğrencilerinde hazır:))Biz dünden razıyız yani ders içingirlhaha |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır çekim yasasını uyguluyorum. Benim bir miktar paraya ıhtıyacım vardı, onun üzerine yoğunlaşıyordum. İsteğim limit daha elime gçmedi, ama son bir haftadır ilginç bişey oldu. 3 defadır yerde para buluyorum gerçeği az miktar(2,2,5 lira )ama insan gene mutlu oluyor. acaba sizce bu yakında paraya kavuşacam müjdesimi yoksa sadece paraya yoğunlaştığım için mi buldum bunları:) |
para size gelmeye başlamış küçükde olsa...bu konuda istediğinizi net olarak belirtin.o paraya sahip olduğunuzda ne hissedersiniz duygu durumunuz nasıl olur ne düşünürsünüz bunların hepsini olmuş gibi hissedip dileğinizi gönderin.inanıyorum bonusuyla gelecektiry789 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 PM. |