Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

Sultan 27-10-2010 01:44 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

aklıma uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım geldi.
nerde nasıl diye düşündüm ve sonra onu gördüğümü imgeledim ...
o gün bir arkadaşım arayarak öğle yemeğine gidelim dedi.
beraber öğle yemegi yerken lokantaya görmeyi istediğim arkadaşımda geldi.
onu gördüğüme çok sevindim.denizlide yaşıyormuş bir haftalığına ailesini görmeye gelmiş.
gerçekten istediğimiz olur mu olmaz mı endişesine kapılmadan gönderdiğimiz dileklerin hepsi gerçekleşiyor.y789

barışsever 27-10-2010 02:00 PM

Bengusu bu işte profesyonelleştin artık y789

Bale 27-10-2010 02:06 PM

yağmuru severim, özellikle evde olduğum zamanlarda..yağmur sesi..bana bolluk bereketi çağrıştırır, dua ederim:)
gece bir ara kalkmıştım, yağmur dinmişti,
yatarken yağmur yağdını ve benimde bir süre dinlediğimi dua ettiğimi imgeledim..yağmur yağarken uyandım:)

Neptün 27-10-2010 03:52 PM

bengusu senden özel ders alcam y789 yine döktürmüşsün valla :)

Bale harika bir deneyim olmalı :)

Sultan 27-10-2010 04:33 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775878)
bengusu senden özel ders alcam y789 yine döktürmüşsün valla :)

Bale harika bir deneyim olmalı :)

canım benim hepsini paylaşıyorum.paylaştıkça çekim yasasını hayatıma daha çok çekiyorum...y789

Sultan 27-10-2010 04:40 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775894)
Kesinlikle bengusu bu konuda harika dersler verebilir :) Açılan bu konuda çok faydalandığımı söyleyebilirim.

canım benim benim için çok değerlisin....
bütün dileklerin bonusuyla kapına gelsin.
sevgiyle mutlu kal güzel kız y789

frezya 27-10-2010 05:02 PM

Katılıyorum valla:)bengusu bak öğrencilerinde hazır:))Biz dünden razıyız yani ders içingirlhaha

strongman 27-10-2010 11:27 PM

arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır çekim yasasını uyguluyorum. Benim bir miktar paraya ıhtıyacım vardı, onun üzerine yoğunlaşıyordum. İsteğim limit daha elime gçmedi, ama son bir haftadır ilginç bişey oldu. 3 defadır yerde para buluyorum gerçeği az miktar(2,2,5 lira )ama insan gene mutlu oluyor. acaba sizce bu yakında paraya kavuşacam müjdesimi yoksa sadece paraya yoğunlaştığım için mi buldum bunları:)

Sultan 28-10-2010 08:10 AM

Alıntı:

happyboy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775994)
arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır çekim yasasını uyguluyorum. Benim bir miktar paraya ıhtıyacım vardı, onun üzerine yoğunlaşıyordum. İsteğim limit daha elime gçmedi, ama son bir haftadır ilginç bişey oldu. 3 defadır yerde para buluyorum gerçeği az miktar(2,2,5 lira )ama insan gene mutlu oluyor. acaba sizce bu yakında paraya kavuşacam müjdesimi yoksa sadece paraya yoğunlaştığım için mi buldum bunları:)

merhaba happyboy
para size gelmeye başlamış küçükde olsa...bu konuda istediğinizi net olarak belirtin.o paraya sahip olduğunuzda ne hissedersiniz duygu durumunuz nasıl olur ne düşünürsünüz bunların hepsini olmuş gibi hissedip dileğinizi gönderin.inanıyorum bonusuyla gelecektiry789

strongman 28-10-2010 06:25 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776031)
merhaba happyboy
para size gelmeye başlamış küçükde olsa...bu konuda istediğinizi net olarak belirtin.o paraya sahip olduğunuzda ne hissedersiniz duygu durumunuz nasıl olur ne düşünürsünüz bunların hepsini olmuş gibi hissedip dileğinizi gönderin.inanıyorum bonusuyla gelecektiry789

tavsiyen icin tsk ler bengusu.pes etmiyecem .uygulamaya devam:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 PM.