![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi neden kimse başlığımıza girmiyo? aktif tutalım. dilekleri gerçekleşenler hayatı düzene girenler hayatında güzellikler olanlar yazsın. benim hiç olmuyo çünkü :( |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi inanmak.. bence çok önemli bir kavram.. o şey nedir bende tam bilmiyrm ama geçenlerde banada oldu.. ama şu şekilde..netten bir iş başvurusunda bulunmuştum.. cvp bekledim başvurduğm zamanlarda gelmedi.. neti kapattım içeride tv seyretmeye gittim.. tam tv seyrediydm bir anda bişiy oldu ve içimden bişiy bana birinden msj geldiğini hissettirdi.. biri bana, msj geldi dedi sanki.. bana msj geldiğini söledi.. içimi kemirdi.. bakmam için.. bu sadece bir olasılıktı nsl inanırda giderdim.. ama gittim sadece meraktan.. netimi açtım.. ve başvurduğum iş ilanları siteme girdim.. sonuç.. o msj gerçekten de gelmişti.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi arkadaşlar herkes buraya başarılarını yazmış ne güzel ben de küçük şeylerle başlayayım dedim örneğin birden aklıma profiterol geldi annem profiterol alsın dedim içimden olmadı başka şeyler de diledim ama onlar da olmadı bu işi başaranlara soruyorum ama yine de net cevp vermiyorsunuz diledim imgeledim bu imgeleme nasıl oluyo ben hala onu çözebilmiş değilim nolur bana yardım edin ben de dileyipolmasını istiyorum956ksevincli |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi evren diş ağrımı kes :| |
Alice'cim çok şekersin sabah sabah!!! Çok geçmiş olsun canım. İnşallah Evren sana destek olur ama, Sen Wonderland'in eli hafif dişçilerinden birini ziyaret edersen Evren de sen de daha mutlu olacaksınız, inana bana. Tez vakitte diş ağrının kesilmesini dilerim canım benim:)) cat56 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Evren sana şükürler olsun, Yüreğimden geçenleri dinlediğin, Beni sarıp sarmaladığın, Her şükrümü duyup, Her dileğimin karşılığını verdiğin için. Senin ışığını taşımak benim için zevktir, onurdur. Bana yaşattığın mutluluklar için sana binlerce kez teşekkür ederim:)) http://img.blogcu.com/uploads/winxcl...se-flowers.gif |
sevgiyle gülerek kalactionsmile |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bu gün farklı bir şeyler yapmak istediğimi fark ettim...sevdiğim dostlarımı görmek istediğimi onlarla sohbet ettiğimi imgeledim... sabah her zamanki gibi annemi ziyarete gittim öğleden sonra eve geldiğimde kızlar alışveriş merkezine gitmek istediklerini söyledi....tamam dedim halbuki planım farklıydı... birden eşim arabayı farklı bir yere doğru sürdü....birde baktım ablamın at çiftliğine doğru gidiyoruz....onları gördüm sohbet ettik kızlar atları sevdi....orda çok mutlu oldum...süpriz arkadaşları görmekte bonus oldu...ordan ayrıldıktan sonra alışveriş merkezine gittik...sadece isteyin olurmu olmazmıyla ilgilenmeden..... sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi kaç gündür ankamall e gideyim gideyim diyorum diyorum.. nasıl olcak falan düşünüp duruyorum.. bugün arayan hocam istersen ankamall de buluşalım demez mi : ) teşekkür ediyorum.. evet yazdıkça farkındalığım artıyor : ) darısı diğer dileklerimin başına.. : ) bigokyanus ablacım sen de aklımdasın ama bakalım gelebilir miyim bilmiyorum : ) gelebilirsem haber vericem.. seni öpüyorum çok : ) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 AM. |