Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

Divinee 14-01-2011 08:40 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

İmgeliyorum yazıyorum sesli soyluyorum vsvs olmuyor...

yaramazburcuk 17-01-2011 05:17 PM

herkese iyi akşamlar 44 sayfanın tamamını okudum.anlamaya çalışıyorum.bazı ikilemler yaşıyorum.galiba birazda insanların inançları doğrultusunda yöntemler var.yani tek bi yöntem değil sanırım.bu şaşkınlık arasında okurken bende bilinçsiz bi şekilde bi kaç tane olumlama yaptım.olmuş gibi hayal ettim.bugün 5 tane olumlama yaptım 3 ü oldu.2 si olmadı.acaba o olmayan dileklerimi yarın tekrar isteyebilirmiyim yoksa olmadı diye bırakmalımıyım.olmadıkları için aklımdan çıkmıyolar malesef tam olarak nasıl yapıldığını anlamadım.

frezya 17-01-2011 07:12 PM

Ben istediğim birşey olmadığında(çok basit birşeydi gerçi)tekrar tekrar imgelemiştim.Son imgelememde gerçekten hissettim ve üzerinde düşünmedim ve oldu.Sen de tekrar deneyebilirsin tabi ki,yalnız istedikten sonra unut,başka şeylerle ilgilen.Hem bak 5 tane olumlama yaptım 3 tanesi oldu diyorsun ne güzel.Bence çok iyi bi başlangıç.Acele etme istersen,belki diğer 2 isteğinin daha zamanı vardır ve zamanı gelince daha iyi bi şekilde geleceklerdir sana:)))

ahiana 17-01-2011 08:30 PM

peki 1 kere olumlama yapıp olana kadar mı unutuyoruz,yoksa gerçekleşene kadar hergün 1 olumlama yapıp mı unutucaz????????????????????

yaramazburcuk 17-01-2011 08:52 PM

haklısınız bu acemilikle doğru ilk günden bilmeden 5 taneden 3 olması iyi fakat ben hepsinde aynı duyguyu yaşıyomuşum gibi davrandım.yarın tekrar aynı şeyler için yapmalımıyım

Sultan 17-01-2011 08:57 PM

merhaba arkadaşlar
ben dileğimi istiyorum sanki olmuş gibi hissediyorum.dileğim gerçekleştiğinde nasıl hissedersem daha gerçekleşmeden öyle hissediyorum.sonrada onu unutuyorum o dilek adrese bonusuyla teslim geliyor yani asıl sır dileği mutlulukla coşkuyla istimekte yatıyor.
sevgiyle mutlu kalıny789

matri 17-01-2011 09:39 PM

isteklerimde bir yerde hata yapiyorum ama, bir turlu bulamadim... hala ariyorum.

ahiana 17-01-2011 10:08 PM

eeeeee soruma cevap haniii,sadece 1 kere adam gibi olumlama yapıp unutmak mı,yoksa olumlama gerçekleşene kadar hergün hergün olumlama yapıp unutmak mı??????????????

matri 17-01-2011 10:12 PM

hayatta karsilastigimiz her turlu soruna bir olumlama yapmaya calisiyorum, tek bir soruna odaklanip gunluk olumlama, yada haftalik olumlama yapmiyorum.
sorun karsima cikiyor, cikmamasi icin olumlama yapiyorum, farkli bir alanda farkli bir sorun cikiyor yeniden olumlama, sonra baska bir alanda bir sorun, tekrar olumlama.. bu sekilde gidiyor, sorunun cevabi bende bu..

ahiana 18-01-2011 09:06 PM

başka cevaplar da bekliyorummm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:46 AM.