![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi İmgeliyorum yazıyorum sesli soyluyorum vsvs olmuyor... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi herkese iyi akşamlar 44 sayfanın tamamını okudum.anlamaya çalışıyorum.bazı ikilemler yaşıyorum.galiba birazda insanların inançları doğrultusunda yöntemler var.yani tek bi yöntem değil sanırım.bu şaşkınlık arasında okurken bende bilinçsiz bi şekilde bi kaç tane olumlama yaptım.olmuş gibi hayal ettim.bugün 5 tane olumlama yaptım 3 ü oldu.2 si olmadı.acaba o olmayan dileklerimi yarın tekrar isteyebilirmiyim yoksa olmadı diye bırakmalımıyım.olmadıkları için aklımdan çıkmıyolar malesef tam olarak nasıl yapıldığını anlamadım. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Ben istediğim birşey olmadığında(çok basit birşeydi gerçi)tekrar tekrar imgelemiştim.Son imgelememde gerçekten hissettim ve üzerinde düşünmedim ve oldu.Sen de tekrar deneyebilirsin tabi ki,yalnız istedikten sonra unut,başka şeylerle ilgilen.Hem bak 5 tane olumlama yaptım 3 tanesi oldu diyorsun ne güzel.Bence çok iyi bi başlangıç.Acele etme istersen,belki diğer 2 isteğinin daha zamanı vardır ve zamanı gelince daha iyi bi şekilde geleceklerdir sana:))) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi peki 1 kere olumlama yapıp olana kadar mı unutuyoruz,yoksa gerçekleşene kadar hergün 1 olumlama yapıp mı unutucaz???????????????????? |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi haklısınız bu acemilikle doğru ilk günden bilmeden 5 taneden 3 olması iyi fakat ben hepsinde aynı duyguyu yaşıyomuşum gibi davrandım.yarın tekrar aynı şeyler için yapmalımıyım |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi merhaba arkadaşlar ben dileğimi istiyorum sanki olmuş gibi hissediyorum.dileğim gerçekleştiğinde nasıl hissedersem daha gerçekleşmeden öyle hissediyorum.sonrada onu unutuyorum o dilek adrese bonusuyla teslim geliyor yani asıl sır dileği mutlulukla coşkuyla istimekte yatıyor. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi isteklerimde bir yerde hata yapiyorum ama, bir turlu bulamadim... hala ariyorum. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi eeeeee soruma cevap haniii,sadece 1 kere adam gibi olumlama yapıp unutmak mı,yoksa olumlama gerçekleşene kadar hergün hergün olumlama yapıp unutmak mı?????????????? |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi hayatta karsilastigimiz her turlu soruna bir olumlama yapmaya calisiyorum, tek bir soruna odaklanip gunluk olumlama, yada haftalik olumlama yapmiyorum. sorun karsima cikiyor, cikmamasi icin olumlama yapiyorum, farkli bir alanda farkli bir sorun cikiyor yeniden olumlama, sonra baska bir alanda bir sorun, tekrar olumlama.. bu sekilde gidiyor, sorunun cevabi bende bu.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi başka cevaplar da bekliyorummm |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:46 AM. |