Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

iyiniyet 05-01-2011 11:24 AM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

bende mavi jeepimi geri istiyorum arkadaşlar.çok mutlu olucam.benim olduğunda bu kadar sevdiğimin farkında değildim.hep onunla ilgili imgeleme yapıyorum ama bayağı uzun zamandır.hatta resmini bile astım istek panoma bakalım çekim yasası gerçekleşecekmi?geri bana geldiğinde size yazacağım arkadaşlar.hepmutlu olun.tüm istekleriniz olsun.

iyiniyet 05-01-2011 03:18 PM

yaaaa bende istiyorum sattığım arabamı çekim yasası banada gelsin bonusuyla bekliyorum oleyyyyyyyy

can_can_ny 05-01-2011 07:15 PM

merhaba arkadaşlar
Evrene gönderilen msejaın serbets bırakmak ile ilgili bi çalışma falan varmıdır.Evrene siparişimi veriyorum fakat o sipariş hep aklımda yani nternetden bi sipariş verdiğimde hemen unutyorum mesela öel düşünmek istiyorum.düşnüyorum da ama 1 dk sonra yine aklımda evrene sonsuz güveniyorum.adresime teslim ettiği siparişlerim oldu olmadı değil ama bilinçsizce yaptığım siparişlerdi onlar şimdi farkındalığım ve ağzımdan çıkan herşeyin gerçek olacağpını biliyorum ama imgeleme olayında derinleşemiyorum.meditasyonda aynı şekilde bunun bi tekniği falan varmıdır acaba benimle aynı şeyleri yaşayan varmı bilgisi olan varsa lütfen lütfen bilgilendirsin benii ve benim gibi düşünen bir çok kişiyi

İyi akşamlarr
Sevgiyle kalınnn
:))

aysegul_tirtil 05-01-2011 10:04 PM

Alıntı:

can_can_ny Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785556)
merhaba arkadaşlar
Evrene gönderilen msejaın serbets bırakmak ile ilgili bi çalışma falan varmıdır.Evrene siparişimi veriyorum fakat o sipariş hep aklımda yani nternetden bi sipariş verdiğimde hemen unutyorum mesela öel düşünmek istiyorum.düşnüyorum da ama 1 dk sonra yine aklımda evrene sonsuz güveniyorum.adresime teslim ettiği siparişlerim oldu olmadı değil ama bilinçsizce yaptığım siparişlerdi onlar şimdi farkındalığım ve ağzımdan çıkan herşeyin gerçek olacağpını biliyorum ama imgeleme olayında derinleşemiyorum.meditasyonda aynı şekilde bunun bi tekniği falan varmıdır acaba benimle aynı şeyleri yaşayan varmı bilgisi olan varsa lütfen lütfen bilgilendirsin benii ve benim gibi düşünen bir çok kişiyi

İyi akşamlarr
Sevgiyle kalınnn
:))

istediğinin olmama halini okeyle.işte o zaman serbest bırakırsın.

genetikmucize 05-01-2011 10:54 PM

yıllar önce (ben çekim yasası hakkında bişey bilmezken) istanbul'da yaşamak isteMİyorum derdim hep. Şuan istanbuldayım.. olumsuzu olumlu algıladım :)
gene yıllar önce İstanbul'a yaptığım bi ziyaret sırasında tranvayla eminönüne giderken çapa durağına yakın bir yerde illa istanbul olacaksa buralarda otururum demiştim. şuan oralarda oturuyorum. :)
çekim yasasını bilmemize gerek yok.
biz bilsekde bilmesek de işliyor. amaç istediğimiz yönde işlemesi.
rahat olalaım arkadaşlar. istenilen şey muhakkak olacak
not: olumsuz cümle kullanmayın :)

Sultan 07-01-2011 04:29 PM

bir kitap arıyordum.internette bütün kitapçıları taradım.bitmiş yeni baskısıda yok.o kitabı aldığımı imgeledim.uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım aradı.yarın akşam bize gelecekler.oda benim gibi çok okur.ona söyledim ondada yokmuş ama bana ikici el kitap satan bir sitenin adresini verdi.orda bir tane kalmış hemen satın aldım.dostumun yarın bize gelmesi güzel bir haber internette o kitabın 2. elde olsa bulunması benim için bir bonus...
sevgiyle mutlu kalın.
bol bonuslu bir hafta olsuny789

Andromeda_ 07-01-2011 04:38 PM

Sevgili Sultan,kendinize çektiklerinizi sanki ben kendime çekmişim gibi mutlu oluyorum:)Hayatınızın hep böyle güzel geçmesini dilerim..

Sultan 07-01-2011 05:06 PM

Alıntı:

Andromeda_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785824)
Sevgili Sultan,kendinize çektiklerinizi sanki ben kendime çekmişim gibi mutlu oluyorum:)Hayatınızın hep böyle güzel geçmesini dilerim..

canım benim teşekkür ederim
hayatına bütün isteklerini bonusuyla çekmeni diliyorum..
sevgiyle mutlu kaly789

iyiniyet 07-01-2011 06:21 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785821)
bir kitap arıyordum.internette bütün kitapçıları taradım.bitmiş yeni baskısıda yok.o kitabı aldığımı imgeledim.uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım aradı.yarın akşam bize gelecekler.oda benim gibi çok okur.ona söyledim ondada yokmuş ama bana ikici el kitap satan bir sitenin adresini verdi.orda bir tane kalmış hemen satın aldım.dostumun yarın bize gelmesi güzel bir haber internette o kitabın 2. elde olsa bulunması benim için bir bonus...
sevgiyle mutlu kalın.
bol bonuslu bir hafta olsuny789

sizede bol çolk bol bonuslu hafta sonu diliyorum.956k

aybükem 10-01-2011 09:50 AM

harikasınız...
benimde istediklerim artık bonusuyla gelmeye başladı...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:45 PM.