![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi hangi kitap o sultancım :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
bayılıyorum gerçekleşen dileklerinizi okumaya.. kendi dileklerim gerçekleşmiş gbi çok seviniyorum.. daha çok yazın daha çok dileğiniz gerçekleşssiiinn : ) kabak tatlısı benim için de gönderilmişti evrenden : ) : ) ama ben imgeleme yapmmaıştım hiç : ) sevgiler.. mutlu yıllar dilerim.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi :zpzp::zpzp::zpzp:AYYYY iki gündür evren bana telefon gelsin çok sevineyim diyip durdum ve bugün o beklediğim telefon aniden geldi:zpzp::zpzp::zpzp: ay çok mutluyum yaşasın evren yaşasın ben y789 |
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi yaw bunu bir ben mi yapamıyorum acaba:)))))) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi merak etme bende yapamıyorum:)) |
Alıntı:
yeni yılda her kese bol bonuslu günler diliyorum. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi yaptım yaptım 956k zoru başardım 956k güçlü durdum 956k kazandım 956k evren 2011 in ilk günü bana tüm güzellikleri verdi956k isteyin ama içten isteyin ve olumlu olun inanın olmakta956k |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi kardeşim iş arıyordu.ama istediği gibi bir iş bulamıyordu.onun tam istediği gibi bir iş bulduğunu çok sevindiğini mutlu olduğunu imgeleyip serbest bıraktım.yeni yılın ilk iş gönü birinin işi kabul etmemesiyle boşalan kadroya kardeşim kabul edildi.oda bende havalara uçtu.yeni yıl bize bol bonusuyla geldi.iş tam kardeşimin istediği gibi olması tam bir bonus.... yeni yılda herşey herkesin gönlünce güzel olsun. sevgiylee mutlu kalın.y789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi harikasın sultan....bir de benim yerime imgeleme yaparmısın:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 AM. |