![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi eminim artık everen hayatta herşeyi verirsinn..emin olarak istiyorum bendeee. hiç korkmadan terettursuzz istiyorumm.sabahlarıı uyandıgımda bugun evren bana nasıl bir süpriz hazırlayacak die bekliorummm ..vede süprizleri gülümseyerek bekliorum.. mutluyumm mutluyuzzz mutluu |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi evren senden bu akşam güzel bir telefon bekliyorum. hadi hadi bilirsin sen işini bekliorum :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi evrenden dileklerimi bekliyorum... eminim olacak. olduğunda da yazıcam. çok uzun zaman oldu. diileğimi söylemedim olmadan. ama inanıyorum... bu yüzden mutluyum. istediğim herşey oluyor ufak tefek. büyükler de olmaya başlıyor. kimse umudunu kaybetmesin. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bugün servis beklerken servisin gecikeceğini düşündüm yarım saat geç geldi ağaç gibi bekledim sigrt56 sigrt56 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi evren dün dileğimi yerine getirmedi dunk56 bugün tekrar diliyorum. Eyy Canım Evrennn bugün bitmeden bana çok güzel bir telefon görüşmesi yaşat ve çok güzel bir haber ihsan eyle y789krzm67 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi merhaba arkadaşlar yeni yılda her kesin gönlünden geçen dilekler,istekler bonusuyla adresinize teslim gelsin..... bütün dilekleriniz gerçekleşmek için bekliyor. yapmanız gereken sadece istemek.... sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ablacım güzel dileklerin için teşekkür ederimm..evreni senin sayende ögrendimmm benn.bunu niçinn evrenden sanada gulumseme payı istıyorummmm |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
yeni yılda yüzünden kocaman gülümseme eksik olmasıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi yine bir kitap krizi yaşadım.şehirdeki tüm kitapçıları aradım...yok.. canımda kabak tatlısı çekti.kabak tatlısını çok severim...ikisinede sahip olduğumu imgeledim...kızımın çok korktuğu matematik snavınında iyi geçtiğini imgeledim.... iş çıkışı eve giderken ankaradan arkadaşım aradı..kitapçıyı dolaşıyordum sen geldin aklıma dedi.bende aradığım kitabın ismini söyledim bakarmısın diye ...iki tane kalmış benim için aldı.sevincli akşam eve gittiğimde kızm matematik snavından iyi not aldığını söyledi havalarda uçuyordu..sevincli saat sekiz gibi arkadaşım elinde kabak tatlısıyla geldi..bizde adettir yeni yıla girerken kabak tatlısı yenir dedi..smil56 bütün her kesin gönlünden geçen tüm dilekler yeni yılda bonusuyla kapınıza teslim gelsin.. sevgiyle mutlu kalın arkadaşlary789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi 2011 herkes için bol bonuslu olsun... sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 PM. |