Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

yelda_k 28-11-2010 04:19 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

bugun evrene okadar cok ımgeleme yaptımki sayısını bıle unuttum ..aama zamna yaptıgım imgeleme gercek oldu .evren dılegımı boş cevırmedii

süpper 01-12-2010 09:37 PM

ben de imgelememi yaptım fakat burda olmadı olmuyo şukadar denedim diyen arkadaşlar beni çok olumsuz etkiliyo. benim dileğimin de çok zor imkansız tarafları var ve aklıma hep o kısımlar geliyo. nasıl aşıcam. nasıl bu kadar zorluk geçecek, hayal bile edemiyorum. çıkar yol bulamıyorum. en iyisi durumumun o kısımlarını düşünmüyorum, sadece istediğim şeyi düşünüyorum. bi şekilde olduğunu hayal ediyorum. lütfen dileği olmayanlara bi umit verelim. bizim de ümidimiz kaybolmasın.
evrene yolluyorum dileğimi, dileğimin imkansız yanlarını düşünmüyorum, bi şekilde gerçekleşecek. gerçekleştiğini hayal ediyorum. herşeyin evrenin gücüyle aşılabilceğini düşünüyorum. dileğim yolda. oluyo. hazırlanıyo. şuandan itibaren gerçekleşene kadar tekrar düşünmicem bu konuyu, aklıma getirmicem. gelirse o hayalimdeki resmi görücem. doğru mu yapıyorum???
gerçekleşince buraya yazıcam.. herkese bol şans
....

Sultan 02-12-2010 08:33 AM

Alıntı:

süpper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781119)
ben de imgelememi yaptım fakat burda olmadı olmuyo şukadar denedim diyen arkadaşlar beni çok olumsuz etkiliyo. benim dileğimin de çok zor imkansız tarafları var ve aklıma hep o kısımlar geliyo. nasıl aşıcam. nasıl bu kadar zorluk geçecek, hayal bile edemiyorum. çıkar yol bulamıyorum. en iyisi durumumun o kısımlarını düşünmüyorum, sadece istediğim şeyi düşünüyorum. bi şekilde olduğunu hayal ediyorum. lütfen dileği olmayanlara bi umit verelim. bizim de ümidimiz kaybolmasın.
evrene yolluyorum dileğimi, dileğimin imkansız yanlarını düşünmüyorum, bi şekilde gerçekleşecek. gerçekleştiğini hayal ediyorum. herşeyin evrenin gücüyle aşılabilceğini düşünüyorum. dileğim yolda. oluyo. hazırlanıyo. şuandan itibaren gerçekleşene kadar tekrar düşünmicem bu konuyu, aklıma getirmicem. gelirse o hayalimdeki resmi görücem. doğru mu yapıyorum???
gerçekleşince buraya yazıcam.. herkese bol şans....

merhaba dileğimi gönderiyorum dileğimin imkansız yanlarını düşünmüyorum demek bile imkansız olduğunu düşündüğünüzü gösterir.dileğinizi gönderin gerçekleşirmi gerçekleşmez mi imkansız mı diye sorgulamayın.dileğinizi gönderip dileğin gerçekleşmesini beklemek yerine yaşamaya devam edin.dileğiniz mutlaka adrese teslim gelecektir....y789

Alexandra 02-12-2010 10:15 AM

Benim içimden geçenler otomatiğe bağlamış gibi oluyor Bengüsucum,

İçimden ah şimdi bu olay şöyle sonuçlansaydı,

Aman ne olur bu olay beni etkilemesin,

Ay inşallah ......... olur dediğim her şey istediğim şekilde gerçekleşiyor.

Harika bir şeyy!!!!

Evrene her gün şükrediyorum.

Onun hep bizim yanımızda olduğunu görmemi sağladığın için çok teşekkür

ederim canım benimmmmm!!!!

Seni iyi ki tanıdım,

İyi ki varsın birtanem!!!!

Seni sevgiyle kucaklıyorum!!!!

cat56

prenses1 02-12-2010 10:20 AM

benimde dileklerim bonusuyla ard arda gerçekleşiyor.
bu bölümü okumak ,çekim yasasıyla ilgili gerçekleşen dileklerimi yazmak farkındalığımı artırıyor...
bu bölüm için gerçekleşen dilekleri bizimle paylaştığın için ve pozitifliğin için teşekkürler bengusu ...
iyi ki varsın ...
sevgiyle gülerek kalactionsmile

Sultan 02-12-2010 11:18 AM

teşekkürler arkadaşlar...
sizde iyi ki varsınız...
sevgiyle mutlu kalıny789

süpper 02-12-2010 01:04 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781153)
merhaba dileğimi gönderiyorum dileğimin imkansız yanlarını düşünmüyorum demek bile imkansız olduğunu düşündüğünüzü gösterir.dileğinizi gönderin gerçekleşirmi gerçekleşmez mi imkansız mı diye sorgulamayın.dileğinizi gönderip dileğin gerçekleşmesini beklemek yerine yaşamaya devam edin.dileğiniz mutlaka adrese teslim gelecektir....y789

doğru söylüyorsun işin nasıl olacağı zorlukları benim sorunum değil. evren bi şekilde çözer. ben dileğimi yaşıyorum şuan ve çok mutluyum :) çünkü dileğim yolda :)
bana yeni bi bakış açısı öğrettiğiniz yeni bi hayat felsefesi benimsettiğiniz için teşekkür ederim bengisucum. belki de bu bi tesadüf değil, dileğim olsun diye evren beni bu siteyle tanıştırdı!!!

Neptün 02-12-2010 05:06 PM

Dün markete kuru kayısı almak için gittim. Kayısılara baktım ama pek iyi değildi, hiç içime sinmedi. "Keşke Malatya'dan getirtebilsem" diye düşündüm. Bugün bir arkadaşım beni ziyarete geldi. "Sana kuru kayısı, pestil vs getirdim, Malatya'dan geldi" dedi. Çok sevindim :)

zahiri 02-12-2010 11:16 PM

vay anasını beeeeeeeee :) süper süperrr

süpper 03-12-2010 12:31 AM

bugün dilediğim kısa vadeli tüm şeyler oldu. yemek bitmişti canım bi tabak daha istiyodu. misafir geldi yeniden yapıldı aynı yemek. komik gelicek belki size ama başarılabildiğinin göstergesi benim için.
böyle birkaç şey daha oldu. ufak tefek.. inşallah büyük dileğim de olacak ve yazıcam buraya. sanki olmuş gibi mutluyum. defterime yazdım... yeni yıla dileğim gerçekleşmiş hayatımda herşey yoluna girmiş olarak gireceğim.
herşey çok güzel olmaya başladı bile. hayatım çok değişti bir günde bile. iyliği güzelliği her dileği isteği çekiyorum.
hayatta en büyük isteğimin tüm sevdiklerimin yanımda olması. çok mu? değil. veya çoksa çok ;))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 AM.