![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi dilek milek göndermiyorum bundan sonra evrene istediğimi kendim zorla koparıp alacağım |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi böyle pozitif düşünmeye başladıkca sanki herşey iyi olmaya gidiyor..mutluyum huzurluyum en azından geçmişteki kötü anıları düşünmüyorum daha iyisini yaşayacağımı düşünüyorum.. ve kitapta okuduğum tüy muhabbeti vardı bende evrene madem öyle bende bugün bi kelebek dedim göreyim,uçsun,bir yerde bi şekilde göreyim dedim veeee kuzenimin iş yerine gittiğimde kelebekli ışıklar gördüm oraya hep giderdim ve ilk defa gördüm yada bana gözükmek istedi onu gördüğümde demekki çekmeye başladığımı düşündüm..hayatımda olan ve yaşadığım herşeye şükrediyorum.. Aladdinin Cin'i varsa benimde SİMİT'im var evrene verdiğim isimm=))) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi hep park manzarası olan bir işyerinde çalışmayı istemişimdir.baktıkça içim açılacak kadar güzel bir manzarası olan bir işyerinde çalıştığımı imgeledim serbest bıraktım. bu gün taşındık ve benim odam parka bakıyor süper sevindim.bonusuda ne oldu biliyormusunuz siteye giremiyordum burdan siteye girebiliyorum.herkese bol bonuslu bir hafta diliyorum.sevgiyle mutlu kalın |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Umarım istediklerinizin hepsi gerçekleşir. Ben de artık hayata daha umutlu bakıyorum:) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi evet mutlu bakınca insan daha sakin daha endişesiz oluyor buda iç huzuru sağlıyor ve imgelediklerimizi bize getiriyoor hepsi oluyoorrr;)))) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
O0 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Motor tutkusu olan bir genç ölümümnün de motordan olacağını düşünüyor ve motoruna ecelimsin yazdırıyor..ve bir kaza geçiriyor motoruyla ve gerçekten ölümü motordan oluyor. bu haberi göreniniz olmuştur belki..Bundada bir çekim varmı sizce? |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bence var yani bu benim fikrimm .evren çok hassas vede acıması yokk . |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:28 AM. |