![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
olurmu olmazmıyla ilgilenmeden... bence en önemli nokta bu. olmazını düşünerek itiyorum ben dileğimi. hep imkansız kısmını aklımdan geçiriyorum y789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi arkadaşımı aklımdan geçirdim, belki de bilinçaltım onu görmek istediğimi söyledi, ertesi gün karşıma çıktı =)) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Geçen gün ben de Matri'yi özlemiştim, ya ne olurdu şurada bir rastlaşsak iki kelam etsek diye:))) Mail yaziiim bari dedim, açınca görsün, cevap yazsın... Yazdım gönderdim, daha mouse'dan elimi çekmeden Matri'den haber geldi... İnanamadım gözlerime... Online olmuş o anda o da:))) Gün geçtikçe gönlümden geçen her şey önüme çıkmaya başladı, o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. Sorunlar tam da benim dilediğim gibi çözülüyor... Yani artık hayat bir başka... Gönüllerin Sultanı... Sen öğrettin bize bunları... İyi ki varsın şekercim, Seni de çok özlediiimmm:))) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi imgelememin şeklini değiştiyorum bugunlerdee ama pek etki ettiği sölenemezz bakalım az daha bole devam edeyimdeee sonuçları ve etkili olursa yöntemi sölerimmm ..... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi selam arkadaşlar, daha önce de bahsetmiştim işle ilgili çok zor olan bir şeyi başarmak için çekim yasasını kullandım, odaklandım falan derken ite kaka istediğim birime geçtim ama sevmedim elde ettiğim şeyi sevmedim, bunca çabam boşuna gitti,şimdi ne yapmalıyım sizce? tekrar eski yerime geçmek için mi çekim yasasını kullanayimdusun2 kaybettiğim eşeği tekrar bulup sevineyim mi?girlhaha |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi akşam iş dönüşü personel servisinde pencere kenarındaki boş koltuklardan birine oturdum. bir an zihnimde "yanımdaki boş koltuğa falan filan hoca oturacak" şeklinde bir düşünce belirdi. hemen o düşünceyi aklımdan çıkarmaya çalıştım. dürüst olmak gerekirse yanıma göbekli falan filan hocanın değil sarışın bir hatunun oturmasını tercih ederim 12389 serviste hemen hemen otobüsün hareket etmesine az bir zaman kala falan filan hoca arka kapıdan servise bindi ve yanıma oturdu. hadi geçmiş olsun çekim yasası çalışıyor... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi arkadaşlar benim bu haziranda mezuniyet balom var ve zamanında erkek arkadaşımla birlikteyken beraber gitmeyi planlamıştık en ince detayına kadar düşünmüştük falan, şimdi ayrıyız ve ben balonun organizasyonunda görevliyim o yüzden geçenlerde otelleri gezdik festival komitesi olarak, hiç aklıma gelmemişti o zamana kadar ama baloya gelecek kişi sayısı aşağı yukarı hesaplanırken "eşleri de göz önünde bulundurmak lazım, biz de hep gözardı ediyoruz" dedi bir arkadaşım o anda benim yüreğime de yangını düşürdü. o gün bu gündür kendimi mezuniyet balosuna çok yakışıklı bir kavalye ile giderken hayal ediyorum kesinlikle yalnız gitmek istemiyorum, üstelik lise balomu da yalnız geçirmiştim bu beni çok üzmüştü. sürekli olarak imgeleme ve olumlama yapıyorum balo tarihi 13 haziran 2011 daha 6 ay var ama bu yazdığımı unutmayınnn bakalım 6 ay sonra neler olacak, başarabilecek miyim =) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Ben unutmam merak etme o gün doğum günüm..y789 |
|
ben gelebilirim wave44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 AM. |