Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

süpper 07-12-2010 11:16 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781840)
bu gün farklı bir şeyler yapmak istediğimi fark ettim...sevdiğim dostlarımı görmek istediğimi onlarla sohbet ettiğimi imgeledim...
sabah her zamanki gibi annemi ziyarete gittim öğleden sonra eve geldiğimde kızlar alışveriş merkezine gitmek istediklerini söyledi....tamam dedim halbuki planım farklıydı...
birden eşim arabayı farklı bir yere doğru sürdü....birde baktım ablamın at çiftliğine doğru gidiyoruz....onları gördüm sohbet ettik kızlar atları sevdi....orda çok mutlu oldum...süpriz arkadaşları görmekte bonus oldu...ordan ayrıldıktan sonra alışveriş merkezine gittik...sadece isteyin olurmu olmazmıyla ilgilenmeden.....
sevgiyle mutlu kalıny789

olurmu olmazmıyla ilgilenmeden... bence en önemli nokta bu. olmazını düşünerek itiyorum ben dileğimi. hep imkansız kısmını aklımdan geçiriyorum y789

süpper 10-12-2010 11:10 AM

arkadaşımı aklımdan geçirdim, belki de bilinçaltım onu görmek istediğimi söyledi, ertesi gün karşıma çıktı =))

Alexandra 10-12-2010 11:58 AM

Geçen gün ben de Matri'yi özlemiştim, ya ne olurdu şurada bir rastlaşsak iki kelam etsek diye:)))
Mail yaziiim bari dedim, açınca görsün, cevap yazsın... Yazdım gönderdim, daha mouse'dan elimi çekmeden Matri'den haber geldi... İnanamadım gözlerime... Online olmuş o anda o da:)))

Gün geçtikçe gönlümden geçen her şey önüme çıkmaya başladı, o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam.

Sorunlar tam da benim dilediğim gibi çözülüyor...

Yani artık hayat bir başka...

Gönüllerin Sultanı... Sen öğrettin bize bunları...

İyi ki varsın şekercim,
Seni de çok özlediiimmm:)))

yelda_k 10-12-2010 12:24 PM

imgelememin şeklini değiştiyorum bugunlerdee ama pek etki ettiği sölenemezz bakalım az daha bole devam edeyimdeee sonuçları ve etkili olursa yöntemi sölerimmm .....

canlı 14-12-2010 10:03 PM

selam arkadaşlar, daha önce de bahsetmiştim işle ilgili çok zor olan bir şeyi başarmak için çekim yasasını kullandım, odaklandım falan derken ite kaka istediğim birime geçtim ama sevmedim elde ettiğim şeyi sevmedim, bunca çabam boşuna gitti,şimdi ne yapmalıyım sizce? tekrar eski yerime geçmek için mi çekim yasasını kullanayimdusun2 kaybettiğim eşeği tekrar bulup sevineyim mi?girlhaha

teoman_ 16-12-2010 11:07 PM

akşam iş dönüşü personel servisinde pencere kenarındaki boş koltuklardan birine oturdum. bir an zihnimde "yanımdaki boş koltuğa falan filan hoca oturacak" şeklinde bir düşünce belirdi. hemen o düşünceyi aklımdan çıkarmaya çalıştım. dürüst olmak gerekirse yanıma göbekli falan filan hocanın değil sarışın bir hatunun oturmasını tercih ederim 12389
serviste hemen hemen otobüsün hareket etmesine az bir zaman kala falan filan hoca arka kapıdan servise bindi ve yanıma oturdu.
hadi geçmiş olsun çekim yasası çalışıyor...

_roxie_ 17-12-2010 01:19 AM

arkadaşlar benim bu haziranda mezuniyet balom var ve zamanında erkek arkadaşımla birlikteyken beraber gitmeyi planlamıştık en ince detayına kadar düşünmüştük falan, şimdi ayrıyız ve ben balonun organizasyonunda görevliyim o yüzden geçenlerde otelleri gezdik festival komitesi olarak, hiç aklıma gelmemişti o zamana kadar ama baloya gelecek kişi sayısı aşağı yukarı hesaplanırken "eşleri de göz önünde bulundurmak lazım, biz de hep gözardı ediyoruz" dedi bir arkadaşım o anda benim yüreğime de yangını düşürdü. o gün bu gündür kendimi mezuniyet balosuna çok yakışıklı bir kavalye ile giderken hayal ediyorum kesinlikle yalnız gitmek istemiyorum, üstelik lise balomu da yalnız geçirmiştim bu beni çok üzmüştü.

sürekli olarak imgeleme ve olumlama yapıyorum balo tarihi 13 haziran 2011 daha 6 ay var ama bu yazdığımı unutmayınnn bakalım 6 ay sonra neler olacak, başarabilecek miyim =)

arca 17-12-2010 01:23 AM

Ben unutmam merak etme o gün doğum günüm..y789

pztf_life 17-12-2010 01:40 AM

Alıntı:

_roxie_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783340)
arkadaşlar benim bu haziranda mezuniyet balom var ve zamanında erkek arkadaşımla birlikteyken beraber gitmeyi planlamıştık en ince detayına kadar düşünmüştük falan, şimdi ayrıyız ve ben balonun organizasyonunda görevliyim o yüzden geçenlerde otelleri gezdik festival komitesi olarak, hiç aklıma gelmemişti o zamana kadar ama baloya gelecek kişi sayısı aşağı yukarı hesaplanırken "eşleri de göz önünde bulundurmak lazım, biz de hep gözardı ediyoruz" dedi bir arkadaşım o anda benim yüreğime de yangını düşürdü. o gün bu gündür kendimi mezuniyet balosuna çok yakışıklı bir kavalye ile giderken hayal ediyorum kesinlikle yalnız gitmek istemiyorum, üstelik lise balomu da yalnız geçirmiştim bu beni çok üzmüştü.

sürekli olarak imgeleme ve olumlama yapıyorum balo tarihi 13 haziran 2011 daha 6 ay var ama bu yazdığımı unutmayınnn bakalım 6 ay sonra neler olacak, başarabilecek miyim =)

O0beklediğindende yakışıklı bir kavalyeyle gideceğine eminim...girlhaha

teoman_ 17-12-2010 08:01 PM

Alıntı:

_roxie_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783340)

hayal etmene gerek yok
ben gelebilirim wave44

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 AM.