![]() |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Muazzam bir çekim gücüne sahibim, bu yüzden sahip olmayı istediğim her şey bana coşkun sular gibi akarak gelir.ttli3ttli3 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım anlaşılan kimsenin dilekleri gerçekleşmemiş... deniz kabuklarından oluşan çikolatalar varya midye gibi deniz atı gibi olanlar onları çok seviyorum ama her zaman bulunmuyor...onlardan olsada yesem diye düşündüm...birde eve mor çiçeklerden almak istiyordum..çiçegin nasıl olacağını düşündüm küçük mü alsam büyük mü nereye koyacağımı canlandırdım...ertesi gün..uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım beni ziyarete geldi.2 haftalığına yutrdışına gitmiş ve bana 2 kutu o deniz kabuklarından çikolata getirmiş...:)sevincli öğleden sonra bir çiçekçi beni arıyordu..elinde kocaman mor bir çicek üzerinde bir kart hayatımı değiştirdin seni çok seviyorum ablacım..buda inanın katmerli bonus oldu..isteyin isteyin gerçekleşiyor. istediği her şeyi hayatına yıldırım hızıyla çeken büyük bir mıknatısım ben....ttli3ttli3ttli3ttli3 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım hayranım valla bu kadar çabuk ve tam isabet çekim yapabilmene :) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Olmasını istediğim bi iş vardı ama olmamıştı 2 aydırda görüşmelerin gittiğim bir iş vardı en son mülakatlarına girdim ve işe alınırsam bu hafta arıcaklarını sölediler ama benimde çok içime sinen bi iş değildi aklım hep olmayan işteydi ve dün aradılar ben bu bahsettiğim içime sinmeyen:) olandan aradıklarını sandım ama birde ne duyuyım olmasını isteyipte olmayan işe alınmışım.Çok mutlu oldum ve şuna inandımki insan inanırsa elinden hiç bişey kaçmaz |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Geçen gün annemle konuşurken patik istiyorum demiştim ki normalde giymem o an isteyesim tuttu girlhaha Bir kaç gün sonra hasta ziyaretine gittiler,ben de kek yapmıştım.Teyze bugün tabağı getirdi,teşekkür etti ve 'keki yapan için küçük bir hediye koydum' dedi.'Ne gerek vardı,ama ben onu karşılıksız yapmıştım' dedim.'Zaten onu bildiğim için getirdim ben de'dedi.Teşekkür ettim,içeri girdim.Paketi bir açtım içinden patik çıktı girlhaha Annemle göz göze geldik,yok artık dedim,annemle konuşurken patik istediğimi unutmuşum bile,hediyeyi görünce hatırladım.Ve bugün çekim yasasının çalışmasına yine inandım:) Paylaşıyorum çünkü biliyorum ki paylaştıkça çoğalıyor :))) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım kaç gündür seda diker'in kitaplarını ve yazılarını okuyordum iyice merak etmeye başlamııştım ve unuttum sonra başka şeylerle ilgilendim.. dün kanalları gezerken birde baktım konuk olarak bir programa çıkmış konuşmasını dinledim çok hoşuma gittii o an aklıma geldi onu evrene yolladım ve evrenin böyle süpriz yaptığını:)))) bende bi şal almak istiyordumm hayalimde tasarladım falan herkesin beğenebileceği bişey olsun istiyodum sonra öylece kaldı bi kaç gün sonra bi baktım arkadaşım hediye almışş ŞAL mutlu oldum ve herkeste çok beğendiii demekk ki doğru işliyoo doğru frekanstayım evrenlee:D |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Benim bir hediye kutusuna ihtiyacım vardı ve kalp şeklinde olmasını hayal etmiştim. Fazla vaktim yoktu aramak için. Kısa zamanda buldum. Boyutu falan tam istediğim gibi bir kutu buldum. İçine sevdiceğimin en sevdiği(ikimizin de sevdiği aslında) çikolatalardan koydum. Hayalimdeki hediyeyi hazırlama imkanı buldum. Güzel oldu. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım bu yaz denize gittiğimizde kuzenmle sahilde yürüyorduk deniz kenarında turkuaz mavisi çok güzel bir ev gördüm terası çok güzeldi saksılar dolusu çiçekler vardı birde 2 tane karşıılıklı konulmuş süslü divanlar vardı oyuncak barbie evlerine benziyordu dedimki bu gece bu terasta dalgaların sesiyle uyumak ne harika olurdu dedim. akşam oldu yazlığa öteki kuzenlerimde geldi ev çok kalabalık oldu o sırada kuzenimin görümcesi bizdeydi dediki senle damla(kuzenim) bu gece bizde kalın dedi bizde tamam dedik meğerseee o mavi ev onlarınmış ve biz o gece dalgaların sesiyle o terasta uyuduk. Ama birdaha bunu hiçbir konuda yapamadım çok küçük şeylerde bile bir kıpırdanma olmadı nerde hata yaptığımı bulamıyorum |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı:
dileğini istedikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam et.o adresine gelir.sevgiyle her daim mutlu kal.:) ttli3 ttli3 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım geçen bir katoloğta siyah önden bir kaç düğmeli bir gömlek görmüştüm.çok beğendim.kendime almak istedim ama bulamadım..cumartesi bir alışveriş merkezinde bir mağzaya girdim..benim o beğendiğim gömlek orda...hemen aldım.ne istediğine odaklanırsan o seni buluyor.yazık ki çoğu kişi olmasını istemediği şeylere odaklanıyor..her şeyi hayatına çeken kocaman bir mıknatısım ben :) ttli3 ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 AM. |