Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

Vaveylaaa 25-03-2012 02:02 AM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

bende ne zamandır okey oynamak isitiyordum yani beni arasınlar hadi gel okey oynayalım desinler istiyordum çıldırmış gibiydim neyse bi süre sonra arkadaşın biri msj attı hadi okeye gel dedi o gün işim vardı gidemedim ama dedimki bidaha gelecek bu teklif dedim kendi kendime geçengün yan odadaki kızlar okey oynuyorlarmış benide çağırdılar çok mutluyum

YESHAPPY 28-03-2012 12:51 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822062)
Olmazlar merak etme, IPTAL demeye devammm

Artık aklıma her gelen düşünceyi havada yakalıyorum. Kötülere iptal demeye devam diyorum.
İyi olanlar için maşallah diim kendime, ne oldu da böyle oldum hala tam biliyo değilim.Aklıma düşen şarkıları radyoda duyuyorum, ben de yapabilirim dediğim bir şey karşıma çıkıyor ve ben onu yapmak zorunda kalıyorum. Zorunda kalıyorum çünkü yapabileceğimi bilip çok da yapmak istemediğim durumlar bazıları. İnternette okuduğum başka bir şeyi yapabilirdim belki ;aman kim yapcak şimdi boşver dedikten birkaç gün sonra telefonla kuzenim tarafından aranıyorum ve o okuduğum şeyi birebir benden rica ediyor. (...ve aklıma şimdilik gelmeyenler...)
Kabul oldukları için şükrediyorum her seferinde :) O0
Hayret ediyorum resmen aklımdan geçen ve hayal ettiklerimin olduğuna ve sonra şükrediyorum ve artık kesin olarak biliyorum ki ne hayal ediyorsam onu gerçekten yaşıyorum. Kötü gibi görünen şeyler için kimseyi suçlayamam hepsi benim eskiden bilinçsiz;ama şimdi bilinçli de hayal ettiklerimden dolayı oluyor.

badee 16-04-2012 07:49 PM

arkadaşlar benim düşünüp sonradan farkında olmadan unuttuğum şeyler olduğunda hatırlıyorum ki bak buda oldu diyee bu çokk güzell.. ama bazı konularda yazmak istiyorum bazen öyle zamanlar oluyo ki hemen o anda yazsam geliyo sanki o an yazsam gerçekleşicekmiş gibi bi his oluyo fakat işe yarar mı diyorum sonra yaramayacağını düşünüp vazgeçiyorumm önceden öylesine bir iki kere denedim yazdım istediğim şeyleri peki bi etki alamadım sanırım unutmadğım aklımın sürekli orda oldğu için mi bilmiyorumm.. yazsaam daha etkili olur muu yani yazmadan çekilen şeyler yazılanlara göre daha mı çabuk olur merak ettiimmm ??

YESHAPPY 29-04-2012 05:45 PM

Artık durumuma alıştım , şükürler olsun hep hayal ettiklerim aklımdan geçenler oluyor. Hep hayırlısıyla olmasını diliyorum ek olarak:)
Hikayem mağazada gördüğüm 2 ceket hakkında:) İki ceketi de gerçekten istedim. Üstümde denemedim;ama alabilir miyim diye fiyatına baktım ve ceket için bi hayli uçuk bi fiyattı. O parayı nasıl bulabilirim bunu almak için diye düşündüm, neyse dedim bi dahaki ay alıcam bunu, yani inşallah çünkü fiyatı pahalıydı malum :) Bi yandan da alamam herhalde diye geçirdim içimden. Sonra bir ortamda dillendirdim bunu alıcam ben diye. Aradan birkaç gün geçmişti sanırım. Bi tanıdığım elinde o ceketle çıka geldi. Bana hediye almış :)
2. ceket de pahalıydı;ama almaya kararlıydım yine nasıl ödeyeceğimi düşünerek:) O da bana hediye geldi, hem de ekstra indirim yapılmış haliyle :)

prenses1 03-05-2012 03:01 PM

turunç reçelinin çok güzel olduğundan bahsediyorlardı.bende alayım diye düşündüm.ertesi gün arkadaşım antalyadan aradı.ben antalyadayım sana turunç reçeli aldım istediğin başka bir şey var mı ?diye .süper her istediğimizin gerçekleşmesi.ben her istediğimi hayatıma çeken kocaman bir mıknatsın...ttli3 ttli3

prenses1 03-05-2012 03:03 PM

Alıntı:

badee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823009)
arkadaşlar benim düşünüp sonradan farkında olmadan unuttuğum şeyler olduğunda hatırlıyorum ki bak buda oldu diyee bu çokk güzell.. ama bazı konularda yazmak istiyorum bazen öyle zamanlar oluyo ki hemen o anda yazsam geliyo sanki o an yazsam gerçekleşicekmiş gibi bi his oluyo fakat işe yarar mı diyorum sonra yaramayacağını düşünüp vazgeçiyorumm önceden öylesine bir iki kere denedim yazdım istediğim şeyleri peki bi etki alamadım sanırım unutmadğım aklımın sürekli orda oldğu için mi bilmiyorumm.. yazsaam daha etkili olur muu yani yazmadan çekilen şeyler yazılanlara göre daha mı çabuk olur merak ettiimmm ??

ben yazıyorum...ve çok etkili oluyor.burda önemli olan istemek ve olurmu olmaz mı diye düşünmeden yaşamaya devam etmek sevgiler...ttli3

kutayhun 03-05-2012 05:43 PM

verdiği tüm güzellikler için allaha şükürler olsun...

YESHAPPY 03-05-2012 08:09 PM

Uzun zamandır aklımda Emirgan vardı. Napsam da gitsem diye düşünüyodum. 2 gün önce telefon geldi hafta sonu Emirgan yapıyorum kısmetse :)

YESHAPPY 04-05-2012 07:48 PM

Birinin soyadının yazılışı aklıma takıldı , sonunda çift harf mi var yoksa başka bi haf mi diye düşündüm. Sormak da istemedim. Üzerinden biraz zaman geçtikten sonra başka birisi çift hsrfli mi yazılıyo diye ona soyadını sordu ve merakım da giderilmiş oldu böylece:)

YESHAPPY 05-05-2012 01:07 PM

Geçen arkadaşımla sakızın içinde zararlı madde var mı diye bakıyoduk. Bilindiği gibi içerisinde carmin(böcek boyası) olan maddeler açıklanmıştı. Elimdeki üründe de kurkumin diye bi maddenin varlığından söz ediliyordu. Hemen internete girip araştırdım. Neyseki kurkumin elimdeki ürüne sarı rengini veren ZErdeçalda bulunan bir maddeymiş. O gün aklımdan nasıl geçirdim o maddeyi hatırlamıyorum;ama bugün mutfağa doğru gittiğimde mutfakta zerdeçal olduğunu gördüm :) Faydalarını araştırırken de yanılmıyorsam o gün baktığım site karşıma çıktı ve kurkumin adını şu an yine okuyorum. Dolaylı bi çekim, ya da zaten bana geleceği için o gün o yazıyı okumuş da olabilirim :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 AM.