Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

mu@z 29-06-2012 07:47 PM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

selamlar...
bana yardımcı olursanız sevineceğim.
Temmuz 15 te DGS sınavım var,sınavdan çok yüksek alıyorum ve ben Marmara üniversitesini imgeliyorum şimdi bunu nasıl imgelemeliyim.çok çok önemli benim için lütfen bir cevap..saygılar

sweeet 29-06-2012 10:19 PM

İmkanın varsa kazanmak istediğin bölümü ziyaret et, sınıflarını dolaş, kantinde bir çay iç, orada öğrenciymişsin gibi hisset. Hissetmek imgelemekten daha faydalı olabilir.

Sınavında başarılar dilerim. Sevgiler.

sweeet 29-06-2012 10:26 PM

Alıntı:

pervasız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825623)
ben hiç bişey anlamadım bu topikten. dilekler ve bonus ne demek? hy789
yani ilk sayfaya baktım acıklama da yoktu utananadam

:)) Sevgili pervasız şöyle ki biz bir şeylerin olmasını istediğimizde ve o istediğimiz istediğimizden de güzel gerçekleştiğinde burada paylaşıyoruz. Bonusu o. :) İşin sırrı da hep umutlu ve pozitif kalabilmek.

Tüm dilekleriniz en hayırlı şekilde bonuslarıyla gerçekleşsin.

Sevgiler.

prenses1 06-07-2012 11:28 AM

hayatta ne istediysem benim için hayırlıysa mutlaka gerçekleşti.bazen dileklerimizin hemen gerçekleşmesini istiyoruz.gerçekleşmeyincede bu işe yaramadı diye düşünüyoruz.her şeyin bir zamanı var.hepimizin dilekleri kapıya geldiğinde onu farkedip kaçırmayalım.ttli3

vuslatizmir77 09-08-2012 01:59 PM

Dört yıldır çekim yasasını uygulamaya çalışıyorum,bu zaman süresi içinde yirmi sekiz isteğim gerçekleşti.bazı isteklerim çok çabuk oldu ben bile şaşırdım bazılarının gerçekleşmesi yıllar aldı. bazı dileklerimin gerçekleşmesinin uzun zaman almasının sebebinin bazen umutsuzluğa kapılıp ''olmayacak,nasıl olacak ki,bu biraz zor olur'' dememden kaynaklandığını düşünüyorum.bundan sonra istediğim herşey için;çok basit birşey hemen olur demeye başlayacağım.bakalım sonuç ne olacak?

vuslatizmir77 24-08-2012 01:42 PM

istediğim bir şey daha gerçekleşti.at binmek istiyordum ne zamandır izmir'de nerde ata binilir diye araştırmalar yapıyordum bir yer bulmuştum ama gitmek nasip olmamıştı bir türlü.bayramda ailecek bir hava alalım diye gezmeye çıktık meğer gittiğimiz yerde at varmış çok sık gittiğim bir yerdi, önceden at falan yoktu orda, yeni gelmiş ilk at binme deneyimimi yaşamış oldum.demek ki bir şeyi isteyince gerçekten oluyormuş benim isteklerim gerçekleşiyorsa başkalarının istekleride mutlaka gerçekleşir.kimse umudunu yitirmesin.

designerr 31-08-2012 02:31 PM

merhaba arkadaşlar.sitenin uzun zamandır takipçisiyim.çekim yasasını daha öncedende arastıryordum.hiç deneme yapmamıştım.çok sıkıntılı oldugum bir gün rahatlamak amaçlı bir deneme yapmak istedim.erkek arkadasım eğitim için yurt dışına gitti ve biz ayrılmıştık.oyle bunaldm ki ağlamaya basladım.o an işyerinde bulunmak bile istemiyordum.durdum gözlerimi kapadım ve bir dilek diledim.şuan bu ortamda bulunmak istemediğimi ve annemin yanında yazlıkta olduğumun hayalini kurdum.kafamı toparlamak için buna çok ihtiyacım vardı.senem dolmamasına rağmen iznimi kullanmıştım.imkansız görünüyordu ama ben imkansızı aklmdan silip sadece orda oldugumun hayalini kurdum.ve işime devam ettim.dışardaydım bir telefon geldi.arayan muhasebe elemanıydı.firmaya gelip izin kağıdınızı imzalarmısınız.bu hafta isteyen elemanları patron izin kullandırıyor.inanamadımmmm.şok oldum o an ve mutluluktan havalara uçtumm.işler çok yoğun değildi.ramazanda olduğu için böyle bişey dusunmus sevgili patronumuz:)))bonusuda iznimin bayramla birleşmesi oldu.10 gün tatil yaptım:)) bir dileğim daha gerçekleşti hatta çekim yasası benm ruh halimi değiştirdi.artk herşeye olumlu bakıyorum.bir tek şu varkı birdaha denemelerimde başarılı olamadım.ama olumsuzluga kapılmıyorum.denemeye devam.tüm dileklerinizin gerçek olmasını diliyorumm:))

sweeet 31-08-2012 03:48 PM

Çok muhteşem bir deneyim olmuş. Paylaştığınız için teşekkürler. Diğer isteklerinizin de en hayırlı şekilde gerçekleşmesini dilerim.

Sevgiler.

acemisirine 05-09-2012 12:43 AM

sükür her istedigim gerceklesiyor.. düsünüyorum, heves ediyorum, biraz nasil olur ne olur ne sekil olur diyorum, sonrada hayatimin yogunlugundan unutup gidiyorum sonra istedigim ve arzuladigim vakit dolmadan gerceklesmis öyle hatirliyorum..

Sükürler bana bunca nimeti verene.. Sükürler beni seven Yaradanima.. Sükürler gerceklesen güzel dileklerime...

vuslatizmir77 06-09-2012 01:52 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825619)
Dilekler bonusuyla falan gerçekleşiyo maşallah da, gerçekleştiğinde burun kıvırıyo muyuz acaba? Kendimi örnek veriyorum: Aklımdan kiraz olsa da yesem diye geçirdim, sonra Allah'a şükür duam kabul oldu. Gittiğim bir yerde kiraz ikram edildi ve ben yemedim! Acaba hayattaki fırsatları da böyle farkında olmadan ya da gurur vb. şeylere takılarak kaçırıyo muyuz? Muhakkak ben kaçırmışımdır diye düşünüyorum ve her zamanki gibi şükürler olsun ki artık farkındayım

ben de yapıyorum bunu.bir şeyi istiyorum istediğim şeyi önüme tepsiyle sunuyorlar nerdeyse ama ne hikmetse vazgeçiyorum.bende de bir gariplik var galiba.:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:35 AM.