![]() |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Böyle yapmak hayatınızdaki bolluk ve bereket akışını bozar. Eğer birşeyi gerçekten istediyseniz o sizin olduğunda keyfini çıkararak hayatınıza sevgiyle kabul edersiniz ister bu kiraz olsun ister aradığınız iş. Dikkat etmekte fayda var. Sevgiler. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı:
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım beyaz bir araba siparişi verdim gerçekleşince sizinle paylaşırım.. ttli3 ttli3 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım ben bi kaç ay önce elime kağıt kalem alıp nasıl bir arkadaş istediğimi yazdım cinsiyetini, ne yapmak istediğimi hatta şurada şunu yapalım burada bunu yiyelim yazdım sonra kağıdı yaktım serbest bırakmak içinmişş biyerde okumuştum aradan 20 gün geçti sanırım biriyle tanıştım arkadaş olduk o kağıtta yazanların hepsi gerçekleşti en ince ayrıntısına kadar :) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım hayatınızda olmasını istemediklerinizi fark edin. olmasını istediklerinizi düşünün.. sahip olduğunuzu hissedin.. şükredin..istediğiniz her şey bonusuyla gerçekleşir..ttli3 |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı:
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım bede çok merak ettim nasıl yapıcaz açıklarmısın |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım mesela ben kağıda pıer lotide (cafe) oturalım sonra sinemaya gidelim sonra kahve içelim diye yazdım aynen öyle oldu sırasıyla. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Diğerleri de gerçekleşsin inşallah sırasıyla ;) Teşekkürler. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım gri metalik renk bir arabam var artık.derty isteyin olurmu olmazmı demeden. bu hafta sonu kullanmaya başlayacağım.arabam park yerinde onu kullanmamı bekliyor :) bütün herkesin dilekleri bonusuyla gerçekleşsin :)hpm2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM. |