Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

zeytin85 11-03-2013 02:23 PM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:

UqUr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837658)
Benim annem genç yaşta kalp, babam ise varikosel ameliyatı olmuş.
3 farklı doktora gitmişler üçü de sizin çocuğunuz olmaz demiş.
SONUÇ: Önce ABLAM sonra da BEN :D Hem de tüp müp falan değiliz, tamamen doğal :D (Benden önce bir çocuk da düşük yapmış üstelik.) Yani bu tamamen takdir-i ilahi.
Annem doktorlar olmaz diyince falcıya, büyücüye gitmiş. Kadın önünde diz çöktürmüş ve "Senin için hazırladığım elmayı ye, sonra tekrar gel." demiş.
Annem elmayı almış ve eve dönmüş. Gece rüyasında sürekli kustuğunu ve "Sen kime diz çöküyorsun?" gibisinden şeyler duyduğunu görmüş. Uyandığında çok pişman olmuş ve tekrar çağırdığı halde kadına gitmemiş. Babamla namaz kılıp dua etmeye başlamışlar ve....blissyt678blissy

ay gerçekten çok güzel bir hikaye Allah istemeden olmuyo hiçbişey beni çok ama çok rahatlattınız.inanıyorumki birgün buradan güzel haberimi sizlerle paylaşıcam.çok teşekkür ederim sevgilerle.

perimasalım:) 08-01-2014 10:26 PM

ben koyu bir muhteşem yüzyıl izleyicisiyim. hiç bir fragmanını izlemesem de bugün arkadaşlarla sohbet ederken dedim ki : cihangir hiç halvete girmedi ki nasıl şehzade :D yarım saat sonra dizi başladı ve bi süre baktık ki cihangir halvette :D tabi bende bağırdım çekim yasası seni seviyorum diye :D

perimasalım:) 08-01-2014 10:28 PM

bu arada hep gördüğüm ruh eşini hayatına cek seklinde açılmış konular ama merak ediyorum. ben ruh eşimi haytıma çektiğime inanıyorum bu yüzden merak ediyorum ben evlenme teklifi almak için ne yapmalıyım merak ediyorum :)

dejavu-x 18-02-2014 08:22 PM

Alıntı:

perimasalım:) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 848642)
bu arada hep gördüğüm ruh eşini hayatına cek seklinde açılmış konular ama merak ediyorum. ben ruh eşimi haytıma çektiğime inanıyorum bu yüzden merak ediyorum ben evlenme teklifi almak için ne yapmalıyım merak ediyorum :)

Belki de ruh eşini kendine çekerken evlenme konusunu atlamışsındır neseli56

sümbül1980 24-05-2014 05:40 PM

Hayattan çok değil hep az ve öz şeyler istedim hepsi oldu çok şükür.

vuslatizmir77 27-07-2014 09:19 PM

yaklaşık üç yıldır araba almayı istiyordum.son model bir araba değildi istediğim ama onu bile almaya umut yoktu.son dört aydır baya yoğun olarak araba almaya odakladım kendimi veeee iki gün önce arabamı aldım.bir isteğim daha gerçekleşmiş oldu.çekim yasası sana inanıyorum...

sweeet 27-07-2014 11:07 PM

Hayırlı olsun sağlıkla kullanın.

vuslatizmir77 29-07-2014 12:31 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850983)
Hayırlı olsun sağlıkla kullanın.

teşekkür ederim

ctln.snchz 12-08-2014 09:02 PM

Her gün işten çıkarken yemekhaneden çay alıp çıkıyorum. Serwise bidene kadar baya bi zaman geçiyor. Bizim bi abi war. Yanıma geldi su mu içiyorsun nerden aldın dedi. Bende yok abi çay içiyorum erken söyleseydin yemekhaneden alırdım dedim. Çok susadım falan dedi. Neyse su içemedi. Serwise bindik. Trafikteyiz. Trafik war tabi, ağır ağır ilerliyoruz. Susayan abi cam kenarına oturmuştu.cam açık, o trafikte serwisin biri bizim serwise yanaştı. serwis şöfüründen başka kimse yoktu arabada. Adam direksiyonu bırakıp camdan bizim abiye buz gibi suyu uzattı :D Sonrasında trafikte hemen açıldı. :D çok ilginç geldi. suyu uzatan adamı bizim abi tanımıyordu. Tanıdık olsa bile o an öle denk gelip suyu uzatması çok ilginç :/ Sanki suyu biri özellikle göndermiş gibi oldu.

gunesim 19-11-2014 11:27 AM

şaşkınx ilginç

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:14 PM.