![]() |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı:
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım ben koyu bir muhteşem yüzyıl izleyicisiyim. hiç bir fragmanını izlemesem de bugün arkadaşlarla sohbet ederken dedim ki : cihangir hiç halvete girmedi ki nasıl şehzade :D yarım saat sonra dizi başladı ve bi süre baktık ki cihangir halvette :D tabi bende bağırdım çekim yasası seni seviyorum diye :D |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım bu arada hep gördüğüm ruh eşini hayatına cek seklinde açılmış konular ama merak ediyorum. ben ruh eşimi haytıma çektiğime inanıyorum bu yüzden merak ediyorum ben evlenme teklifi almak için ne yapmalıyım merak ediyorum :) |
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Hayattan çok değil hep az ve öz şeyler istedim hepsi oldu çok şükür. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım yaklaşık üç yıldır araba almayı istiyordum.son model bir araba değildi istediğim ama onu bile almaya umut yoktu.son dört aydır baya yoğun olarak araba almaya odakladım kendimi veeee iki gün önce arabamı aldım.bir isteğim daha gerçekleşmiş oldu.çekim yasası sana inanıyorum... |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Hayırlı olsun sağlıkla kullanın. |
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Her gün işten çıkarken yemekhaneden çay alıp çıkıyorum. Serwise bidene kadar baya bi zaman geçiyor. Bizim bi abi war. Yanıma geldi su mu içiyorsun nerden aldın dedi. Bende yok abi çay içiyorum erken söyleseydin yemekhaneden alırdım dedim. Çok susadım falan dedi. Neyse su içemedi. Serwise bindik. Trafikteyiz. Trafik war tabi, ağır ağır ilerliyoruz. Susayan abi cam kenarına oturmuştu.cam açık, o trafikte serwisin biri bizim serwise yanaştı. serwis şöfüründen başka kimse yoktu arabada. Adam direksiyonu bırakıp camdan bizim abiye buz gibi suyu uzattı :D Sonrasında trafikte hemen açıldı. :D çok ilginç geldi. suyu uzatan adamı bizim abi tanımıyordu. Tanıdık olsa bile o an öle denk gelip suyu uzatması çok ilginç :/ Sanki suyu biri özellikle göndermiş gibi oldu. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım şaşkınx ilginç |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:14 PM. |