Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

azraist_24 12-11-2011 07:40 PM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810869)
seni gidi, sen biraz sabırlı olsan daha neler neler göreceksin ya :)

y789Gorecegim di mi canim:)

Iyi ki varsiniz

prenses1 19-12-2011 03:11 PM

tv.bir dizi seyrediyordum.benim gibi esmer olan bayan kremint rengi bir kazak giymiş.çok beğendim kazağı böyle bir kazağım olsun diye düşündüm.ertesi gün işyerindeki arkadaşım internetten iki tane standart ölçüde kazak almış.kremint rengi olan diğerinden biraz daha küçük.arkadaşım tam bana göre olan kazağı bu sana yeni yıl hediyem olsun deyip bana hediye etti.sevincli
istedğim her şeyi kendime çeken büyük bir mıknatısım ben...
bol bonuslu günlere...blissy

azraist_24 19-12-2011 04:09 PM

HArika, devamini bekliyoruz....

prenses1 20-12-2011 10:51 AM

cumartesi akşam arkadaşımın doğum günü idi.ona hazırlanırken keşke havuçlu tatlıda yapsam diye düşündüm.yetiştiremeyeceğime karar verdim.akşam süpriz yapacaktık arkadaşıma.arkadaşım geldiğinde elinde havuçlu tatlı vardı .sen seversin diye yapıp getirdim dedi.o süpriz doğum gününe çok sevindi.bende havuçlu tatlıya...aklımdan geçirdiğim her şeyin gerçekleşmesi muhteşem..evet ben istediğimi hayatıma çeken büyük bir mıknatısım...:)

matri 20-12-2011 12:00 PM

prenses selam, su miknatisindan bizede bulastir beee :)))

azraist_24 20-12-2011 12:59 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814273)
cumartesi akşam arkadaşımın doğum günü idi.ona hazırlanırken keşke havuçlu tatlıda yapsam diye düşündüm.yetiştiremeyeceğime karar verdim.akşam süpriz yapacaktık arkadaşıma.arkadaşım geldiğinde elinde havuçlu tatlı vardı .sen seversin diye yapıp getirdim dedi.o süpriz doğum gününe çok sevindi.bende havuçlu tatlıya...aklımdan geçirdiğim her şeyin gerçekleşmesi muhteşem..evet ben istediğimi hayatıma çeken büyük bir mıknatısım...:)

Sevgili Prenses;.

Sen ozel bir calismami yapiyorsun bakalim, paylas bizimle y789 Imrendim simdi ustustede olmaz ki ama:)

Saka maka her istedigin olmaya devam etsin insallah....

prenses1 20-12-2011 02:08 PM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814274)
prenses selam, su miknatisindan bizede bulastir beee :)))

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814279)
Sevgili Prenses;.

Sen ozel bir calismami yapiyorsun bakalim, paylas bizimle y789 Imrendim simdi ustustede olmaz ki ama:)

Saka maka her istedigin olmaya devam etsin insallah....

evet bende önceleri bu kadar kolay dileklerim gerçekleşmiyordu.sultandan öğrendiğim her şeyi uyguladım.onun ki gibi dileklerim artık bonusuyla geliyor.hala bu sayfayı zaman zaman sultanın yazdıklarını baştan okuyorum.bol bonuslu günlere...y789

azraist_24 20-12-2011 03:21 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814284)
evet bende önceleri bu kadar kolay dileklerim gerçekleşmiyordu.sultandan öğrendiğim her şeyi uyguladım.onun ki gibi dileklerim artık bonusuyla geliyor.hala bu sayfayı zaman zaman sultanın yazdıklarını baştan okuyorum.bol bonuslu günlere...y789

Sultan arkaasimizin yazdiklari nerde ben bulamiyorum:((((

prenses1 20-12-2011 03:54 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814292)
Sultan arkaasimizin yazdiklari nerde ben bulamiyorum:((((

bu konunun ilk sayfanından itibaren başlıyor sultanın yazdıkları...actionsmile

_jenny_ 21-12-2011 01:24 AM

geçenlerde şu bemix bepanthene ve evigen saça iyi gelen ampullerden krıyordumki aklıma arkadaşımın elimi çok kötü kestim sen nasıl kırıyorsun bunları yorumu geldi ve tam kırarken birde ne olsun parmağım kan revan içinde bende elimi kestim:))
ahh çekim yasası vah çekim yasası malesef elimi kestm senin yüzünden:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 AM.