![]() |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı:
Iyi ki varsiniz |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım tv.bir dizi seyrediyordum.benim gibi esmer olan bayan kremint rengi bir kazak giymiş.çok beğendim kazağı böyle bir kazağım olsun diye düşündüm.ertesi gün işyerindeki arkadaşım internetten iki tane standart ölçüde kazak almış.kremint rengi olan diğerinden biraz daha küçük.arkadaşım tam bana göre olan kazağı bu sana yeni yıl hediyem olsun deyip bana hediye etti.sevincli istedğim her şeyi kendime çeken büyük bir mıknatısım ben... bol bonuslu günlere...blissy |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım HArika, devamini bekliyoruz.... |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım cumartesi akşam arkadaşımın doğum günü idi.ona hazırlanırken keşke havuçlu tatlıda yapsam diye düşündüm.yetiştiremeyeceğime karar verdim.akşam süpriz yapacaktık arkadaşıma.arkadaşım geldiğinde elinde havuçlu tatlı vardı .sen seversin diye yapıp getirdim dedi.o süpriz doğum gününe çok sevindi.bende havuçlu tatlıya...aklımdan geçirdiğim her şeyin gerçekleşmesi muhteşem..evet ben istediğimi hayatıma çeken büyük bir mıknatısım...:) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım prenses selam, su miknatisindan bizede bulastir beee :))) |
Sen ozel bir calismami yapiyorsun bakalim, paylas bizimle y789 Imrendim simdi ustustede olmaz ki ama:) Saka maka her istedigin olmaya devam etsin insallah.... |
Alıntı:
|
|
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım geçenlerde şu bemix bepanthene ve evigen saça iyi gelen ampullerden krıyordumki aklıma arkadaşımın elimi çok kötü kestim sen nasıl kırıyorsun bunları yorumu geldi ve tam kırarken birde ne olsun parmağım kan revan içinde bende elimi kestim:)) ahh çekim yasası vah çekim yasası malesef elimi kestm senin yüzünden:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 AM. |