![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bu telkinlerin olumlamaların yani paylaşımların çoğu yabancı dilden çeviri ama bizim kendimize entegre etmemizde bencede bir sakınca yok..zihnimizlede daha uyumlu olur böylelikle.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi he he he olayı derin anlatmayacağım ama yakınımın düğününe elbiseyi çekim yasası ile buldum ve aldım |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bende Nesira ya katılıyorum. Aslında ben kitaplarda falan okuyunca evren, büyük güç gibi kelimelerin Allah olduğunu sanıyordum. Direk neden Allah demezler diye düşünürdüm. sevincli Sırf telkinlerde değil son dönemlerde Melek lerden de yardım isteniyor. Bunda bişi yok gibi görünse de sanki biraz okuyunca Allahı bir kenara itip direk meleklerden istemeye götürüyor gibi bir düşünce oluşuyor. Biz isteyeceğimizi direk Allah tan isteriz. Araya bir şey koymayız. Allah bize ister melek gönderir ister başka bişi. Ama direk meleklerden isteyince Allahı bir kenara bırakıp direk melekten medet umuyormuşuz gibi geliyor. Ben meleklere ve Allahın bütün yarattıklarına inanıyorum. Ve meleklerinde bize yardım ettiklerinede inanıyorum. ama hepsi Allahın izni ile oluyor. Meleklerden yardım istemek çok güzel. Bir iki deneyimim oldu. Ama önce Allahtan istiyorum. Allahın izni ile meleklerden de yardım istiyorum. Böylelikle vicdanım rahat istiyorum. Herşey Allahın izni ile oluyor çünkü. umarım doğru yapıyorumdur. blook |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi nesiraya katılıorum ama hala otutturamadığım şeyler var kafamdaaa. tabiki şirkk affedilmeyecek günahlardann .burda birine yorum yaparken allahın izniyle dersekkde siteyi dini yöne çekmiş oluruzz ve ben böle bişeydede istememm ,yaptığım yorumun kimsede şirk etkisi oluşturmasınıda istemem eee ben şimdi napıcamm... ben siteye üye olduktan sonraa bu aklıma geldii ve olumlama cümlelerimi değiştirdimm . yıllardırdaa hep bu şeklide değiştirerek kullnıyorumm. ama gerçekten isterdimm okuduğum kitaplardaa evren yerine Alllahın adının geçmesinii... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Ben bu konu hakkındaki fikirleirmi açarken biraz tereddütlüydüm.ama bundan rahatsızlık duyan ne kadar çok arkadaş varmış..iyiki değinmişim bu konuya.hem kendim rahatladım hemde yalnız olmadığımı gördüm..956kblissy |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi allah kelimesini kullanmak siteyi dini yöne çekmez arkadaşlar bence bizlerin ilk önce bir kaç yıldır beynimize yerleştirilen bu suçluluk duygusundan kurtulmamız lazım yaradanın adını kullanmak nasıl bir kısıtlama kabul eder. nedense bu bizim ülkemizde olan bir yargılama!? lady di'nin oğlunun düğün törenini izlediniz mi? hangi sözde aydın kilisede evlenme töreni yapmak ilahi söylemek yobazlıktır gericiliktir dedi? bu site için gerçekten olumlu şeyler düşünüyorum ama kendi adıma kısıtlama istemiyorum nasıl ki bir üye taoculukla ilgili bazı kavramlardan bahsedebiliyorsa ben de islamiyetle ilgili gerçeklerden bahsedebilmeliyim. napıcaz haktan bahsetmek varken batıla geri dönüş mü yapacağız. dün gece erken uyanmayı dinledim ve çok şükür bayağı bir erken uyandım yarın sabah neler olacak bakacağız. faydasını görebileceğimiz bir yöntem yani hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. sanırım burda olanlar merak değil ihtiyaç yüzünden burdalar ben buraya ihtiyaç duyuyorum ve faydalı olacağına inanmak inançlarımı zedelemeden bu işe devam etmek istiyorum. amin..... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Dini bir tartışmaya yol açmak istemiyorum ancak hem sitedeki bilgilerden faydalanıp hem de bir müslüman olarak inancımı zedelemeden yoluma devam etmek ve kendimi geliştirmek istiyorum diyen arkadaşlara nacizane bir tavsiyem olacak: Muhammed Bozdağ'ın "İstemenin Esrarı" ve "Ruhsal Zeka" adlı kitaplarını okumanızı şiddetle öneriyorum. Bu kitapları okuduğunuzda, hem kimden nasıl ve ne zaman isteyeceğinizi öğrenecek hem de isteklerinizin gerçekleşmemesinin ardındaki sırrı keşfedeceksiniz... Selamlar actionsmile |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi teşekkür ederim en kısa zamanda kitapları bulup okuyacağım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 AM. |