![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi inanamıyorummmmmmmmmmmm yaaaa inanamıyorummm daha doğrusu İNANIYORUMMMMMMMsevinclisevincli 1 2 aydır bilgisayarımda haya panom dosyasına resmini kaydettiğim evinnn şimdi ta kendisine sahip oluyorummmmmmmmmmmmmblissyblissy yarım saattir hop hopluyorum ofisteee görenler bi daha bakıyo bu kız deli mi diye y789y789 sizi çok seviyorum bu siteyi çok seviyorum sultan ablayı çok seviyorummm iyi varsınızzzzzs456s456s456 ve şükürler olsunnnnnnnnn |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bu harika..tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..benim de yeni bir ev hayalim var..ama henüz resim falan yok:)yani bakmaya başlamadım..ayy çok güzel ya..nekadardır hayalindi..çok bekledinmii.tebrikler tekrar adına sevindiimm..956k:zpzp: |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ev uzun zamandan beri hayalimdi fakat bu evin resmini 2 ay önce hayal panoma yerleştirdim darısı senin başına inşallaaaahhhhhhhhhh ;) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi girlhahateşekkür edrim iyi temennin için..ben de şöyle güzell büyük bir ev istiyorum..hımm mutfağıda kocaman olsun..yoksa dublexmi olsa tam karar veremedim..ama biran önce taşınmak istiyorum istediğim eve..senin ev nasıl?aa birde balkonuda önemli tabii..güneşte alsın..kafamda tamam şekli şemali ama bir resmi yokdusun2resim bulmalıyım hemen..956k |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Ayy çok güzel haber bu bussraster:)25889 Allah mutlu,huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah canım blissy Ben de ev kararımı iyice bi netleştirip resmini bulabilsem hayal tablomu hazırlayacağım ama hala ortada bişi yok,en kısa zamanda yapayım.Bu arada seninkinin yanında küçük tabi ama dün bi ark. aramasını imgelemiştim ve aynen imgelediğim gibi oldu girlhaha |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi küçük şeyler oluşturuyo zaten benim için byük oluşumları yani küçükleri başaramasaydım büyükleri için adım atıcak inanca sahip olamazdık değil mi. sonsuz başarılar canım sana bana hepimize |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi 15 mayıs 2011u son seçiyorum sonrasında ise istediğim yerde olmayı mutlu olmayı seçip onaylayıp evrene yolluyorummmm |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
harikasın seni kutluyorum. bol bonuslu bir hafta sonu diliyorum sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi 'Evren' kelimesi vicdanına ağır gelen arkadaşlar doğru yoldalar... Eskisi gibi tartışmak istemiyorum bu konuyu, fakat burada Allah'a ait vasıfların bir çoğu evrene isnat edilmekte ve şirke düşülmektedir. Bir ilahiyatçı olarak bunu belirtme sorumluluğum mevcut. Birileri kızsın ya da alınsın, doğruyu söylemek zorundayım. Şu da bilinsin, konuya dışarıdan bakmıyorum, bu sitedeki hemen herşeyi ezbere bilen biriyim. 'Evren' kelimesini tam da bu anlamda, ilahi sıfatlarla kullanmak Budizm ve Hinduizm'in marifetidir. Oysa biz gerçek ilahı, Rabb'imizi tanıyoruz, tek olduğunu biliyoruz. Biz son ilahi dinin, İslamiyet'in mensuplarıyız.. Onların taptığı Evren'e tapmamıza, nimetleri evrenden beklememize hiç gerek yok, BİZ ONLARDAN DEĞİLİZ. İlla ki evren diyeceksek, Allah'ın yarattığı evrene ilahi sıfatlar yükleyerek değil, dua edip neticesinde Rabb'imizin duamıza cevabını evrendeki herhangi birşeyi vesile kılarak verdiğini/vereceğini DÜŞÜNMEMİZ, SÖYLEMEMİZ ve öyle YAZMAMIZ gerekmektedir. Ben Allah'a inanıyorum ama burada yazarken evren yazıyorum diyenler de bilsinler ki, şirkteler.. Bilsinler ki tek bir insanın dahi şirke düşmesine sebep olacak cümleler yazarlarsa, çok büyük sorumluluk altında kalırlar... Oh, rahatladım..y789 Herkese sevgiler... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi gerçegi dile getirdiğin için tşk. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 AM. |