Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

house 21-04-2011 09:41 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796583)
merhaba arkadaşlar.ben de bu siteyi bir süredir severek takip ediyorum.telkinleri dinliyor siz değerli arkadaşlarımın yorumlarına göz gezdiriyorum vakit buldukça.yazlnız kafama takılan birşey oldu.yanlış anlaşılmakta istemem ama.bu konunun başlığı çekti ilgimi dileğimi evrene gönderiyorum.yani bizler inaçlı insanlarız.tabi kimse kimsenin inançlarını sorgulayamaz ama..hani bizler bir istekte bulunurken isteğimiz dualarımız allahadır.ondan diler onun adını anarız.gerçi zaten bütün kapılar ona açılırya..ama telkinlerde diğer yazılarda da buna rastlamadım.burdada evrene gönderiyorum şeklinde okuyunca.sizlerinde samimiyetine inanarak bunu paylaşmak istedm..yorumlarınızı yazarsanız beide duymuş olduğum bu şüphe yada rahatsız olma durumundan kurtarmış olursunuz.umarım doğru ifadeler kullanabilmişimdir..doştça kalın dostlar..

Çekinecek bir şey yok bende başlarda bocaldım senin gibi acaba günaha giriyormuyum? Allah'a evren diye başka bir mecradan dilekte bulunarak şirk mi koşuyorum diye ama aslında öyle değil, buarda evren diye bahsedilen şeyde dolaylı yoldan anlatılmakta ama Tanrı yani evreni yaratan o, bize seçme hakkı verende o, biz bir dilekte bulunur ve onunla aynı frekansada yaşarsak bu dilek bize geri döner burda vurgulanmak istenen şey bu, bunada sembolik olarak "evren" denilmiş elbette verende istenende Allah'dır için rahat olsun, sonuçta bu evrende onun evreni...Sonuç itibari ile şöyle düşün sen el açıp Allah'ım ne olur bana şunu ver bana bunu ver diyosun dimi? ve verileceğinden emin olarak "amin" diyosun işte buda aynısı gene dilek diliyoruz emin oluyoruz ve evrene teşekkür ediyoruz her iki durumdada düşünce frekansını olumluya döndürüyosun, yani evrenden istemekte Allah'dan istemek onu hiçe saymak değil asla için rhat olsungirlhaha

gülücan 21-04-2011 10:00 PM

House çook teşekkür ederim.açıklaman için saol..ama hala neden allah yerine evren dediğiğmizi anlayabilmiş değilim.benden beni anarak isteyin demiyormu yaratan..içime çok sinmiyo onun adını anmadan isteyince..ondan istiyorum ama onun istediği şekilde değil..telkin içeriklerindede öyle..üzgünüm ama böyle hissediyorum..

gülücan 21-04-2011 10:04 PM

İnsanların duymaktan en çok hoşlandıkları kelime kendi isimleriymiş..kaldıki bu şekilde hitap etmemizi isteyen yaratan..

Nazife_p 21-04-2011 11:56 PM

ben de dun gece olumlama yaparken Evrenden istiyoruz ya acaba dedim biz yanlis birsey mi yapiyoruz. Cunku herseyin sahibi rabbim, ben ancak ne dilersem ondan dilerim. Rabbim dedim eger bilmiyerek bir hata yapiyorsam beni affet. Ve olumlamalarimda Tanri kelimesini kullanmam Rabbim veya Allahim diye soylerim. Tabii ki bu kisisel tercih isteyen diledigi sekilde soyleyebilir.
Sevgiyle kalin

house 22-04-2011 12:27 AM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796600)
House çook teşekkür ederim.açıklaman için saol..ama hala neden allah yerine evren dediğiğmizi anlayabilmiş değilim.benden beni anarak isteyin demiyormu yaratan..içime çok sinmiyo onun adını anmadan isteyince..ondan istiyorum ama onun istediği şekilde değil..telkin içeriklerindede öyle..üzgünüm ama böyle hissediyorum..

valla benim açıklamam bu kadar aslında hal veriyorum sana, ama dini birşey değil ya kişisel gelişim sonuçta bide dileklerimiz evrende yankılanıp uygun frekansı bulunca dönüyo ya bize, belkide o yüzden Allah'ım demiyoruzda evrene uzaya yolladığımız için yani şöle düşünün hani einstein diyo ya sölediğimiz her söz uzaya yayılır ve bize geri döner burda evrene dileğimi yolladım demek Allah yerine evrenden istiyorum demek değil, sen evrene yolluyosun o ordan Allah'a ulaşıyor bence bu kadar basit sonuçta Allah'ı haşa hiçe saymak diye bişey yok rahat ol eğer böle düşünürsen rahat edersin buarada Allah yerine Tanrı demek bence kötü değil 2side sonuıçta aynı kapıya çıkıyor sevgilery789

gülücan 22-04-2011 02:06 PM

Dostlar söylediklerinize ben de katılıyorum.kalpten geçen niyet yaratıcıya hitap etmek ise bunun şekli ve ismi önemli değildir ama yinede yaratan kuranı kerimde kendisine nasıl hitap edilmesini istiyorsa o şekilde hitap etmekte fayda var..siziznle paylaşınca dahada rahatladım.ben artık olumlamalarımda allahın ismini anarak daha mutlu bir şekilde yapıcam.yoksa içim rahat etmiyor..telkinlerin çoğu yabancı yazarlardan çeviri ama birebir uymak zorunda değiliz ki.kendimize uyarlamamaızda fayda var bence..sevgiyle kalın gönül dostlarımm.

Nazife_p 22-04-2011 06:26 PM

Kendini nasil mutlu hissediyorsan o sekilde yapmani oneririm. herseyin sahibi yuce rabbim tabii ki EVREN' i yaratan O.
Allahu Teala Kuran'i kerimde bir ayetinde soyle buyuruyor
Hasbiyallahu la ilahe illa Hu, aleyhi tevekkeltu ve huve Rabbul arsil aziym.

Allah'a guvendim. O bana yeter.. TANRI yoktur O vardir. Ben ona baglanip, isimi O'na biraktim.. Ki O ars'in Azim Rabbidir.

Burada TANRI ile EVREN'in farkini aciklamaya calistim. Isteyen istedigi gibi soyler bu yorumumu kimseye ithaf etmek amaciyla soylemiyorum bunu ozellikle belirtmek istedim.

Sevgiyle kalin. Rabbim hepimizin arzu ve isteklerini cok cabuk yerine getirsin insallah. Bol olumlamali gunler t678

house 24-04-2011 04:18 PM

Offff bu konu çok karışık ya, yine başka bi yerde karşıma çıktı bende en iyisi, olumlama yaparken yada dilekte bulunurken Rabbimin adını anmak olduğuna karar verdim zaten ilgnçtir ben pek evren lafıda kullanmazdım sadece yukarı bakardım çaktırmadan teşekkür ederim derdim tüm olumlamalarımı çıkarıp tekrar baktım bunu farkettim yani ben hemen hemen hiç isim vermemişim ......... sahibim ya da .......sevgiyle bana geliyor şükürler olsun deyip orda bırakmışım demekki içten içe evren demek bilinçaltımda benide rahatsız etmiş olacakki kullanmamışım bir iki tanesinde var, neyse ben bu sisteme devam edeceğim sonuçta biz evren diyosak kalkıp yatırlara gidip dilekde bulunan insanlar da var gene veren Allah mezarda yatan zat değilki, her insan bazen dilekleri olabilsin diye türlü yollara başvurur bence yürekler temizse günaha girilmez bakınız hepimiz hemfikiriz herşeyi Allah'ın vereceğine ozman telaşlanacak bişey yok O bize şah damarımızdan daha yakındır kalbimizin içini görür ona şirk koşma niyetinde olup olmadığımızı hemen anlar zaten...Ben bazen düşünürdüm ilk duyduğumda yani evren ne ki acaba diye? geniş çapta tahayyül edince her yanı kaplayan herşeyi içine alan sonsuz bir kudret olarak çizdim onu yani kısaca Yaradan....Bence kişisel gelişimi ortaya atan kişilerde evren'i Allah olarak düşünmüşlerdir sadece dini bir yöne çekilir kaygısı duydular herhalde adına evren, cosmos vs dediler.Herneyse çok uzatmadan şunu söylemek isterimki temiz kalple ve şükürle yapılan her iş Allah katında iyi sayılır,onun merhameti ve hoş görüsü kimsede yoktur,biz evren derken aslında onu andığımızı bilir :)))) neyse bundan sonra demeyiveririz olur biter maksat gönüller ferah olsun bende böyle yapacağım sevgiler herkese

badee 24-04-2011 04:41 PM

ben her gece yatarken imgeleyip öyle uyuyorum ve evrene verdiğim isim SİMİT:)önce rabbim sana şükürler olsun diyorum ve gülümseyerek simit senide unutmuyorum diyorum:D
sanırım çekimlere başladım geçen gün kampüsten çıkarken çağla badem gördüm alsammı diye düşündüm almadm 2 gün sonra arkadaşıma gttim annesi çağla badem getirdi:)
ve yine canım çok çikolata istemişti yine sonra alırım diye geçiştirdim bi kaçgün sonra arkadaşm yanıma geldi ve çikoloata tanıtımı yaptığını söyledi bir poşet çikolata verdi:)
ve bi yerden alacağım vardı keşke şuaralar verse lazım dedim ve ertesi gün arkadaşım vereceğini söyledi:)
mümin sekmanın kitbını alıcaktım kararsız kalmıştım araştırdım falan yarın sipariş vereyim dedim ama mümin sekmanıda merak ediyordum ve o akşam beyaz showa konuk oldu:)....şunuda öğrendim ama gerçekten istemek önemli öyle olunca mutlaka oluyor...yaşamıma çektiklerim için mutluyum devam edelimm:D
RABBİM sana şükürler olsun.. SİMİT senide unutmuyorum:))

bluegirlx 24-04-2011 06:38 PM

hiç tanımadığım birinden bir konuda yardım istedim hem yardım geldi , hemde beni bugün bir seminere davet etti..isteğim ve kafamdaki sorular karşılandı..şükürler olsun..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:04 AM.