Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

badee 03-08-2011 12:48 AM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

sevgilimle tekrar barışmak istiyorum ve bunun için çekim yasasını kullanmayı denedim... izmire geldiğinde ortak arkadaşımızın evinde sürpriz bi şekilde çağırılıp ve bi anda onu görmek istiyordum bunun için olumlamalar yaptım gece yatarken herşeyi hayal ettim gerçekmiş gibi davrandım hissettim onu gördüğümdeki kalp çarpıntım o eve giderken ki yokuşu merdiveni yorulmamıı vs.... 2 gün öncee arkadaşım msj attı hemen bize gel diyee ilk başta aklıma gelmedi hazırlanıp çıkana kadarr çıktığımda bi anda hayal ettiklerim aklıma geldi vee herşey tekrar gözümünden geçtii tbi heycanlandımm :)) otobüse binişim inişim karşıdan karşıya geçişim o yokuşu çıkışım merdivenlerde yorulmam tamda hayalimdeki gibiydi sanki dejavu gbiydi o derece... kapıya geldiğimde açıldı içeri girdim beklediğim kişii yoktuu:( ama arkadaşlarımın oturma yerine kadar hayal ettiğim herşey aynıydıı hepsini birbir yaşaddım bu kadar güçlü bi çekim hiç yaşamamışştım ve sanırımm esas istediğimde gerçekleşicek bu kadar yaklaşmışkeen bırakmak olmazz:)))

ecot640 03-08-2011 02:05 AM

Ben de okumak icin new yorka gitmeyi cok ama cok istiyorum. bunun icin olumlama da yapıyorum. her gece hayal ediyorum cok heyecanlanıyorum vs.
nasıl gerceklesecegini bilmiyorum ama bir şekilde gerceklesecegini biliyorum. bazen umutsuzluga kapılsam da

prenses1 03-08-2011 10:47 AM

bence dileğini tam olarak iste.olurmu olmaz mı diye düşünmeden iste.inan öyle güzel mucizelerle gerçekleşiyorki yüzünde kocaman bir gülümseme ile sadece bakakalıyorsun.bol bonuslu güzel günlere .sevgi ve ışıkla kalın

badee 03-08-2011 04:55 PM

Alıntı:

ecot640 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803916)
Ben de okumak icin new yorka gitmeyi cok ama cok istiyorum. bunun icin olumlama da yapıyorum. her gece hayal ediyorum cok heyecanlanıyorum vs.
nasıl gerceklesecegini bilmiyorum ama bir şekilde gerceklesecegini biliyorum. bazen umutsuzluga kapılsam da

kaın umutsuzluğa kapılma benim anlattığım gibi gerçekten orada oldğunu hisset o an ki kalp atışını hisset çünkü Rabbim kalptir en hassas noktadır sen gerçek duygunla yaklaşırsan gidicekmiş gözüyle bakarsan mutlaka olur çünkü evren sana büyük istedin küçük istedin demiyor ne istedin diyo sen söylüyorsun buyur diyorr :)) ben yaptığım olumlamada sadece sevglim acaba orda olur mu diye düşündüm kesin orda olur deseydim belki orada olacaktı çünkü diğer hayal ettiklerimi aynı şekilde yaşadım sende umutsuzluğa kapılma evren istediklerini geç vermez sadece zamanı geldiğinde verir böyle düşünn ;))

ecot640 03-08-2011 08:15 PM

Tamam evren nasıl yardım edecegini bilir , dediginiz gibi endiselenmeyecegim ve cok cok tesekkür ederim gerçeklesince yazacagım cok sagolun

THE BAKER 03-08-2011 10:19 PM

Altı ay öncesinde üniversiteye başvurduğumda sıralamaya dahi girememiştim.O gün söz verdim kendi kendime ben bu üniversitenin kapısından içeri mutlaka gireceğim dedim. Altı ay sonra üniversiteye hem de yüksek bir sırada girmeyi başardım.Her şey o kadar kolay oldu ki ben de şaşırdım.Aynı puanla başvurmuştum.Çok mutluyum arkadaşlar. Her ne istiyorsak gerçekten o dileğin gerçekleşmesine ihtiyaç duymak,şiddetle arzulamak gerekiyormuş.

Işıldayan Safir 04-08-2011 12:41 AM

Gözünüz aydın. Tebrikler. 25889

badee 07-08-2011 03:28 PM

arkadaşlar bi kaç gündür facete kız kulesi ve adalar yazmak istiyodum ama bi türlü fırsat bulup yazamadım yazsam mı yazmasammı falan derken aklımdan geçiyo tabi bişe oluyo kız kulesi ve adalar diyorum bende güzel bi anlamı olduğu için.. girdim face bir baktım ki arkadaşlarımdan biri kendi durumuna yazmış kız kulesi ve adalar diyee ki hiç sohbet etmişliğimiz yok saçma şeyler yazan insanın durumunda bi anda görünce şok oldum tabi demekki gerçekten çok düşünmüşüm bişeyi çooook çook istemekle olmuyoo sadece iste rahat bırak arada aklına gelir ozaman hatırla sürekli aklında tutmak için kendini zorlama bu örnekte de yaşadığım gibi seviyorum kendimi ve bana verilen herşeyi şükrediyorum kii güzellikleri görebiliyorumm ;))

THE BAKER 26-08-2011 09:18 PM

Çok şükür bugünleri de gördük.
Daha önce buraya üniversiteye kabul edilmemi yazmıştım.Onun sırrı çözülmemişken olaylar zinciri beni öyle bir sürükledi ki hayalini kurduğum memleketime tayinim çıktı.Bugün görev yerim belli oldu.Tam gönlümden geçen yer evime çok yakın.
Arkadaşlar gönülden isteyin,dilekleriniz er ya da geç gerçekleşiyor.O kadar mutluyum ki mutluluktan ağlıyorum.İnşallah hepinizin gönlünün muradı olur hayatta.
Sevgiyle kalın.

zahiri 29-08-2011 06:44 PM

Alıntı:

ecot640 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803916)

endişe freeeeeeeeeeeeeey789

zaten her şey 'OL' demekle yaratılmadı mı? Bize imkansız gibi görünen şeyler Allah için sadece OL demekten ibarettir bilirsiniz.O halde Rabbimize güvenmek en güzeli956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:30 PM.