Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

prenses1 21-12-2011 10:06 AM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

dün sabah işe giderken bu gün hayatımda farklı şeyler olsun.süprizler birbiri ardına beni bulsun,diyerek yürürken iş yerinin hemen yakınına şık bir lokanta açılmış.dizaynı falan çok güzel..orda yemek yediğimi düşünerek iş yerine gittim..öğleye doğru uzun zamandır çok yoğun çalıştığı için göremediğim bir arkadaşım geldi...izinliymiş..öğle yemeğini iş yerinin yanında ki yeni açılan lokantada yiyelim diye...bütün dileklerimi hayatıma çeken büyük bir mıknatısım..:)

_jenny_ 21-12-2011 03:22 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814373)
dün sabah işe giderken bu gün hayatımda farklı şeyler olsun.süprizler birbiri ardına beni bulsun,diyerek yürürken iş yerinin hemen yakınına şık bir lokanta açılmış.dizaynı falan çok güzel..orda yemek yediğimi düşünerek iş yerine gittim..öğleye doğru uzun zamandır çok yoğun çalıştığı için göremediğim bir arkadaşım geldi...izinliymiş..öğle yemeğini iş yerinin yanında ki yeni açılan lokantada yiyelim diye...bütün dileklerimi hayatıma çeken büyük bir mıknatısım..:)

yazdıkların süper ve çok ilham verici prenses senin yazılarını okudum ve inanılmaz gaza geldim:))umarım hepimiz istediğimiz herşeyi hayatımıza çekeriz8977

prenses1 22-12-2011 09:12 AM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814406)
yazdıkların süper ve çok ilham verici prenses senin yazılarını okudum ve inanılmaz gaza geldim:))umarım hepimiz istediğimiz herşeyi hayatımıza çekeriz8977

teşekkür ederim jenny.bende sultan gibi bu konuda farkındalığım artsın diye ve bu konu faal kalsın diye paylaşıyorum.
kendime bir saat almak istiyordum.çok sık olsun fiyatı da uygun olsun diyordum..her yeri dolaştım amma istediğim gibi bir saat bulamadım.indirimli 300 edüşüyorlardı.internette bir alış veriş sitesinde bir saat gördüm.529 tl ve indirime girmişti.159 tl üstelikte taksit yapıyorlardı.hem şık hem idtediğim model ve istediğim fiyata oldu.ben bütün istediklerimi hayatıma çeken bir mıknatısım...actionsmile

azraist_24 22-12-2011 11:35 AM

Ne kadar hizli ilerliyor gercekten sabirsizlanmaya basladim sonuclarini hayatima cekmek icin...Ilham melegim benim:)

prenses1 26-12-2011 10:46 AM

evde bazı değişiklikler yaptım.bazı eşyaları değiştirdim.birde avize almak istiyorum.şu kristal toplardan sarkan...eve pozitif enerji dağıtacağını düşündüm.bir süre sonra alırım diye düşündüm...ve istediğimi unuttum.bundan bir hafta sonra akşama arkadaşım geldi.elinde kocaman bir kutu...sana yeni yıl hediyesi aldım dedi.açtım baktım ve şok oldum..o kristal toplar sarkan avize...olurmu olmaz mı diye düşünmeden istediğim her şey gerçekleşiyor...bütün istediklerimi hayatıma çeken bir mıknatısım ttli3

prenses1 29-12-2011 03:37 PM

küçük bir bilgisay istiyordum bana ait olacak..ama şu an onun için ayırdığım bir para yok.ben gümüş gri bir bilgisayarım olduğunu,istediğim resimleri şarkıları dinlediğimi imgeleyip serbest bıraktım...bir kaç gün sonra ağbim aradı kendime alırken birtanede sana küçük bilgisayar aldım diye....blissyrengi ne diye sordum? gümüş gri...olurmu olmazmı diye düşünmediğim her şeye sahibim.bütün dileklerimi kendimec çeken bir mıknatısım ben..sevgiyle..ttli3ttli3ttli3

_jenny_ 29-12-2011 07:23 PM

prenses lütfen benim içinde imgeleme yap 956k

Jdarc 29-12-2011 08:16 PM

Uzun yıllar süren, çok bedbaht bir dönemden çıktım. Belki de hayatımda ilk kez bir şeyler diliyorum, gerçek anlamda istiyorum. Sizinle paylaşacağım olan biteni, herkese sevgiler, dileklerinizin gerçekleşmesi dileğimle.

badee 29-12-2011 09:17 PM

prenses1 çok güzelll şeyler bunlarr hepimiz mıknatısız oldu olacakklar eminim :))

prenses1 30-12-2011 09:41 AM

Alıntı:

Jdarc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815175)
Uzun yıllar süren, çok bedbaht bir dönemden çıktım. Belki de hayatımda ilk kez bir şeyler diliyorum, gerçek anlamda istiyorum. Sizinle paylaşacağım olan biteni, herkese sevgiler, dileklerinizin gerçekleşmesi dileğimle.

güneş her gün yeniden doğar.sizde hayatınızı yeniden oluşturun.mutluluk ve huzur hep sizinle olsun...çekim yasası ile ilgili paylaşımlar farkındalığınızı artırır.bütün dilekleriniz bonusuyla gerçekleşsin..:) ttli3ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 AM.