![]() |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Aklımdaki tüm sorulara yanıt buluyorum. Her şey benim istediğim gibi gerçekleşiyor. Çok teşekkürler.. |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Aklımdan geçirdiklerim olmaya başladı ve ben bundan korkmaya başlasam mı? :) Hayal edip serbest bırakmayı nasıl olduysa başarmaya başladım seri bi şekilde :) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım dün ben bu bölüme mesaj yazmıştım.bugün mesajımı yok.silindi mi benim mesajım acaba? |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı:
admin düzeltecektir:) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Herseyi oluruna birakarak, serbest birakarak evrenden istedigim herseye tam unuttugum anda sahip olmak inanilmaz bir mutluluk..... |
neyse bunda da bir hayır vardır herhalde. |
|
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım modelini kafamda daha önceden belirlediğim ve almak istediğim bir şal vardı bugün bir akrabamız bana örmüş tamda hayalimde olan şaldan çok mutlu oldum:) |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Ciddi ciddi artık korkmaya başladım düşüncelerimden. Ya her düşündüğüm yeni yeni olmaya başladı ya da önceden de düşündüklerim gerçekleşiyodu zaten ve ben farkına varmıyordum. Sanırım bu ikincisi daha uygun benim durumuma. Hayalini kurduğum büyük şeylerden bahsetmiyorum;ama küçük küçük aklımdan geçip unuttuğum ( iyi-kötü) ne varsa önüme geliyo artık. Önceden aklımdan geçirdiğim birşeyin olduğunun farkına varıyorum. İnternette oynadığım oyuna kadar... Nası birşey bu :S Noluyorum :S Artık ona göre düşündüklerimi daha da güzelleştirmeye çalışıyorum. Diğerleri için iptal iptal dediğimde olmazlar umarım... |
Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Olmazlar merak etme, IPTAL demeye devammm |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 PM. |