Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

prenses1 09-06-2011 02:20 PM

Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

arkadaşım aradı.memoğrafi çekilmiş.
doktor onların yağ bezesi olduğunu söylemiş.derin bir nefes aldık.actionsmile
çok sevindim.öğle arası arkadaşlarımla beraber süpriz bir yemeğe çıktık oda günün bonusu oldu.
bütün dilekler bonusuyla gerçekleşsin.
sevgiyle ve ışıkla kalınsmil56

prenses1 10-06-2011 04:04 PM

uzun zaman önce kırıldığım bir arkadaşım vardı.bir cesaretimi toplayıp onunla konuşamadım.belki hata bendeydi belki onda..enerji kanallarımın tıkanmasını istemedim.onunla bir şekilde karşılaştığımızı konuştuğumuzu duygularımızı karşılıklı paylaştığımızı imgeledim.bu gün onu gördüm.üç gün önce düşünmüştüm.bir birimize selam verme konusunda tereddüt ettik.ama ilk adımı ben attım.oturup konuştuk.birbirimizden karşılıklı özür diledik.bonusuda eski dostu geri kazanmak oldu.sevgiyle ve ışıkla kalınttli3ttli3

gülücan 11-06-2011 02:22 PM

hiç gitmediğim ülkelere gidebilme oraları gezip görebilme keşfedebilme farklı kültürdeki birçok insanla tanışıp onlarla dost olabilmeyi istiyorum..hımm giderken yanımda sevdiklerimide götürüyorum..istediğimiz kadar kalıp geri dönüyoruz..inanılmaz güzelliklere şahit oluyorum..güzel paylaşımlarımız oluyor..bunlar bana çok şey katıyor..ufkum genişliyor..sonra üni.de istediğim tam benlik kendimi gerçekleştirebileceğim bir bölümü başarıyla tamamalayıp yeni iş alanıma geçiyorum..çevremde gülüp konuşabileceğimiz birbirimize birşeyler katıp birşeyler öğretebileceğimiz birdolu insan var.hepsiyle uyum içindeyim..hayal ettiğimden daha fazla getirisi var bana..maddi ve manevi..maneviyatımıda ihmal etmiyorum tabi maneviyattada kendimi iyi noktalarda hayal ediyorum.mutluluk neşe hareket canlılık güzel paylaşımlar..hayatın nabzı yanımda atıyor..mutluyum huzurluyum..gülüyorum eğleniyorum..ve hayat dolu dolu..

gülücan 11-06-2011 02:27 PM

biraz önce eşimi araytıp gelirken bana bir günlük almasını istedim..oda trafik yoğun sonra alayım dedi..ama ben günlüğümü şimdi istiyorum ve gelirken günlükle gelsin istiyorum..inanıyorum ve imgeliyorum..getirince burayada yazıcam tamam:)günlüğüm yoldaaa....

gülücan 12-06-2011 03:13 PM

günlüğüm yoldaaa geldi gelecek..heyecanlandım bak şimdi..ne yapsam ne yazsam nerden başlasam acabaaa...

papatyagibiyaşamak 12-06-2011 07:05 PM

Hayyırlı olsun günlüğün gülücan, güzel şeyler yazacağını umud ediyorum, :) ...

yelda_k 12-06-2011 10:53 PM

ezanlarda okunuyorrrr.
burdan biran önce kurtulmayı seçiyorumm.
657 olmayı seçiyorum.
şartsız kabul edilmesini seöi yorumm...

beyaz kebuter 13-06-2011 12:57 AM

sevgili dostlar ben ne yazıkki imgeleme yapmakta zorlanıyorum sanki hayal kurma yeteneğimi kaybetmiş gibiyim bişey imgelemeye kalksam tam aksi şeyler aklıma geliyo yapamıyorum oysa çok önceleri ne güzel hayallerim vardı ve onları yaşardım bu durum beni çok rahatsız ediyor ne yapmalıyım.niyet etmek ve o niyete tutunmak olurmu?

prenses1 13-06-2011 08:30 AM

Alıntı:

beyaz kebuter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800384)
sevgili dostlar ben ne yazıkki imgeleme yapmakta zorlanıyorum sanki hayal kurma yeteneğimi kaybetmiş gibiyim bişey imgelemeye kalksam tam aksi şeyler aklıma geliyo yapamıyorum oysa çok önceleri ne güzel hayallerim vardı ve onları yaşardım bu durum beni çok rahatsız ediyor ne yapmalıyım.niyet etmek ve o niyete tutunmak olurmu?

bence dileğinizi isterken mış gibi yapın.sanki olmuş sanki gerçekleşmiş.hayal kurarken aklınıza başka bir şey gelsede önemli değil o düşüncelerin akmasına izin verip tekrar hayalinize dönün.bir süre sonra güzel hayal kurarsınız sevgiyle ve ışıkla kalınactionsmile

sipsirine 15-06-2011 08:29 PM

Adana'ya tayin olmayı diliyorum orada ailem ve sevdiklerimle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşamayı bu harikalarla işimi daha da çok severek çalışmayı seçiyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 PM.