![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Evet süper bir şarkıymış bende sana Keri Hilson'dan I Like ı tavsiye ederim.. :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Birinin beni aramasını çok istiyorum bunu imgelemeyle yapabilirmiyim? yardımcı olursanız sevinirim.. |
Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar. Cemal Safi birde pozitif düşün canım. sevgiyle mutlu kaly789 |
sevgiyle mutlu kal... bol bonuslu bir hafta diliyorum y789 |
Umarım Bengusucum..Buraya yaratıcı imgelememle ilgili çekimlerimi yazarım.. Sevdiğim kişiyle ilgili çekimler yaptıkça,daha da itiliyor sanki,ne garip.. Bilmiyorum ne yapıcağım canım,ama aklıma kötü birşey getirmemeye çalışıyorum |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi evrene dileğimi gönderdim.. ve bana doğru yola çıktığına inanıyorum.. bunun gerçekleşmesine vesile olan herkese şimdiden teşekkür ederim.. kasımda izmire çalışmak için gitmeyi diliyorum..O0 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi çok acil imgeleme yapıorumm sevincli..yat geçiş sonuçlarını kargoyla ögrencekmişizz..cama kapıyaa koşmaktann ..sokakta dolaşmaktann bıktımm..ayy bi sokagın başında görsemm koşucamm yaaa..ama yokk gelmiyorr:( en kısaa suredee (bugun) gelsınn vede getirdiği kagıtta KABUL EDILDİĞİM YAZSINN ...göruyorum yaa yazıoo yazıoo .....kargo gelsınn hemen burdayımm ..... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Şuanda yeni işim hazır. Bol bereketli ve bol paralı bir iş. Ben bu işi kabul ediyorum. Bunu ve bundan daha iyisini benim ve ilgili herkesin hayrına olacak şekilde kabul ediyorum. evrene dileğimi gönderdim ve bana bonusuyla geri gelecek biliyorum.. daha önce dedim oldu. actionsmile |
Çok ihiyacım vardı; teşekkürler elisya.... :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 AM. |