Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

senarist 22-09-2010 08:28 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

ben evrene dileğimi gönderdim hadi be ordan deyip daha kötü etti:Dvalla beceremiyorum ben bu işi çok karışık,zor..

canlı 22-09-2010 09:51 PM

selam, çekim yasası,pozitif düşünce vs.inanan bir kişiyim, hala da inanmaktayım, ancak bu aralar yaşadıklarım beni çok bunalttı ve gerginlikten pozitif bakacak halim kalmadı, şöyle ki, iş yerinde başka bir birime geçmeyi çok istiyordum ama genel müdür izin vermiyordu, ben de bu iş olacak diye odaklandım, olumlamalar falan yaptım ve eyleme geçerek gidip konuştum ve olur dedi, buraya kadar herşey çok güzel çekim yasası mükemmel falan derken beklemediğim bir sonuç oldu, ve insan kaynaklarında yer değişikliği onaylanmadı ve bu olasılığı çok çok düşük ve hiç beklenmeyen bir durumdu, peki neden böyle bir pürüz çıktı? bu nasıl bir çekim yasasıdır?

vitamin61 22-09-2010 09:52 PM

belki de o birim sizin için hayırlı değildir ya da henüz zamanı gelmemiştir ...

aysegul_tirtil 22-09-2010 10:07 PM

kacırılan nokta malesef hep aynı.istedim olumlu düsündüm heyecanlım eeee hadi niye olmuyorrrrr:)

bu işin tek bir sırrı var.koşulsuz mutluluk,işim olursa cok mutlu olucam,evim olsun,param olsun o olsun şu olsun ertelenen hep an ve onun mutlulugun elinizde hiçbir şey olmadan mutlu olabiliyorsanız işte o zaman istekleriniz bir bir olur.

çekim yasası anda çalışır.

sevgiler

canlı 22-09-2010 10:09 PM

valla bütün göstergelerde gideceğim yerin hayırlısı olacağını gösteriyordu ama:((

canlı 22-09-2010 10:18 PM

aslında bu siteye girip olumsuz şeyler yazmayı hiç istemezdim, çünkü pozitif bakış açısından yanayım, ama bu aralar dengemi kaybettim ve istediğim şeyden başka şey düşünemez oldum, sadece ne yapmam gerektiği bilemiyorum bu aralar
ama sırrı söyledin sanırım ayşegül bu aralar mutlu olmayı unuttum bekleme modundayım sürekli, keşke kolayca serbest bırakabilsem...

ozy 23-09-2010 12:42 AM

selam arkadaşlar bazen benimde canım hiç pozitif olmak istemiyor aslında çok hayat dolu biriyim bazen yıldığım zamanlar da oluyor o zaman ufak şeyler deniyorum mesela bir kaç gündür uzun zamandır görmediğim arkadaşımı düşünüp karşılaşmayı diliyordum ve bugün onu gördüm yeni telini aldım :) ayrıca bu akşam gittiğim bir ziyarette hiç konu açmadığım halde (kişilerin çekim yasından bir haber olduklarını düşündüğüm için) iki hikaye anlattılar; 1_şuan oturdukları evi hıdırellezde eşinin ağacın altına çizdiği 2_ ve imkanları sınırlı iken plazma tv isteyip bir çekiliş sonrası ona sahip olduklarından bahsettiler :) önümüze çıkan hiç bir şey tesatüf değil ! sevgiler...

mertmis 23-09-2010 12:47 AM

Gerçekten burda gerçekleşen hayalleri okudukça mutlu oluyorum. Bunun gibi bir deneyimi bende yaşadım. Lise son sınıfta iken annem dershaneye göndermek istedi. Kendime hiç zaman kalmayacağı için bu sene gitmeyi istemiyorum, hem okul, hem dershane çok yorulacağım dedim. Seneye giderim ama istediğim bölümde okurum dedim. Bir gün evde ev işi yaparken radyoda benim mezun olduğum fakültenin dekanı okulun tanıtımını yapıyordu. O konuşurken evin işini bıraktım ve dekanın anlattıklarını can kulağı ile dinledim. O konuşurken sanki o fakültenin öğrencisi gibi hissediyordum kendimi ve o bölümde okumanın ne kadar harika olacağını düşünüyordum. Ve ben çekim yasasına göre bir istekte bulunmuş ve salıvermiştim. Üniversite sonuçları açıklandığında istediğim bölüme hiç dershaneye gitmeden kazanmıştım.y789

canlı 24-09-2010 12:01 AM

dün, istediğim yer değiştirmeyle ilgili pürüzler yaşadığımdan bahsetmiştim, ve moralim çok kötüydü, bugün tekrar olumlamalar yaptım ve de dua ettim tabii ki, sonuçta istediğim sonuca ulaştım...istemekten vazgeçmemek lazım ama benim hatam çok fazla takıntı haline getirdiğim için sürekli endişeli bekleyiş durumunda olmamdı, tabii bu da süreci olumsuz etkiliyor, sonuç olarak; gerçekten istersek elde ederiz diyorum:)))

Sultan 24-09-2010 11:40 PM

Alıntı:

canlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769896)
dün, istediğim yer değiştirmeyle ilgili pürüzler yaşadığımdan bahsetmiştim, ve moralim çok kötüydü, bugün tekrar olumlamalar yaptım ve de dua ettim tabii ki, sonuçta istediğim sonuca ulaştım...istemekten vazgeçmemek lazım ama benim hatam çok fazla takıntı haline getirdiğim için sürekli endişeli bekleyiş durumunda olmamdı, tabii bu da süreci olumsuz etkiliyor, sonuç olarak; gerçekten istersek elde ederiz diyorum:)))

harikasınız...
her kesin dileklerinin bonusuyla gerçekleşeceği güzel bir hafta olsun...
sevgiyle mutlu kalıny789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:01 PM.