![]() |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Ben anlamadım, çelişen ne?Çelişen bişi yok,çünkü amaç belli, ama motivasyon gitmiş... |
Saçlarım artık dökülmüyor ve hafiften yeni saçlar çıkmaya başladı...İlerleyen günlerde, sorunsuz bir süreç içerisinde, açılan şakaklarım kapanacak.. :D |
sevincli tebrik ederim blazer.. ark5 tüm hedeflerinin kolaylıkla gerçekleşmesi dileklerimle.. super sevgiler.. actionsmile |
artık sosyal bi insanım.bundan sonraki hayatımda böyle rahat huzurlu geçicek.şu anda çok mutluyum.çünkü kalabalık ortamlarda bakışlar bana çevrildiğinde çok rahatım. .bilmem doğru oynadım mı. |
merhaba arkadaşlar ben henüz yeni üyeyim siteye.gezinirken |
ben green card kazanmayı seçiyorum arkadaşlar ve ben amerikada yaşamayı ve çalışmayı seçiyorum inş.44a |
Çok güzel düşünülmüş öncelikle. Benimde hayalim öncelikle bu sene ODTÜ de uluslararası ilişkiler bölümünü kazanmak. İnşallah çok yakında bende mesajlarımı Ankara 'dan göndericem :D |
f678hoooh cok guzel mekan hazir,duyunde var. bir basin eksikdi onuda ben yaparim. redflower mekaninda romantik siirler solemesi,ayrica depresyonda olanlara psikolojik depresyon tedaviside mendenyrl78. bir gitar calmam eksik kaldi onuda mazur gorun artik oley ben artik radyoda calisiyorum.ishimi cok seviyorum. tahsilimi davam etdirib psikoloji okuyorum. bu arada kendime super bide sevgili buldum. keyfime diyecek yokidea3 |
Bu eğlenceli dönemimi(öss :D ) en başarılı şekilde atlatıp, hedeflediğim teknik üniversitede hedeflediğim bölüme ismimi yazdıracağım. Evime kazandığım okuldan gönderilecek olan tebrik broşürünü okuduğumda yaşayacağım gururu, mutluluğu şimdiden hissedebiliyorum. Evet biliyorum bu işi başaracağım, belki derslerimi aksatıyor olabilirim ama hiçbir eksiğim kalmayacak, en mükemmel şekilde bu işi noktalayacağım. benim için hayırlısı olanın ne olduğunu biliyorum, hissediyorum. Bende artık arılardan biri olacağım :D Bu iş bu kadar, artık kalan teferruatlarla eğlenmekle meşgulüm. Benim için hayırlı olan bu. Son noktamı koymaya az kaldı.Nokta İnandıktan sonrası kazançtır, hepimizin isteklerimize içten inanacak ruh halinden ayrılmamamız dileğiyle |
Haziran 2009 daki KPSS benim için süpper geçecek hatta agustosta sonuç belgemde 90 yazacak ve tercihlerimde İstanbul'u tercih edip Eylül'de çalışmaya başlayacağım. Bu arada 8 Ağustos'ta düğünüme davetlisinizuy897 Sakin,huzurlu,sıcak ve mutlu bir yuvam olacak. E okula dolmusla gitmiycem dimi kan kırmızısı bir Micra bana eşlik edecek. Ben ona değil ha o bana y789 E aşkıma da bir Q7 alıyoruz.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:18 PM. |