Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/11955-aklima-cok-hos-bir-fikir-geldieger-birlikte-uygularsak-cok-eglenceli-olur.html)

Vodoo 09-04-2009 09:33 AM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Boşver canmm jeep'i benim uçağa atlar gideriz girlhaha[/quote]

Hayatcımm senin uçak kaç kişilikti
Ben 1 tane uçak siparişi verdim hafta sonu teslim edecekler ayy büyük olsun bari hep beraber gidelimmy789

keskin38 09-04-2009 12:50 PM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

amaaan düşündüğünüz şeye bakın. Benim bütün dostlarıma yetecek kadar uçağım var ve istedikleri gün emirlerine amade. sıkış fıkış gitmeyin bir uçağın içinde. Benim VİP uçaklarım ne güne duruyo. Ayrıca mini etekli hosteslerimiz de mevcut y789

Vodoo 09-04-2009 06:54 PM

Bugün çok yoruldum.
[B]Temel atma töreni vardı Kadın Sığınma Evi Projesinin ilki. 7 ilde açmak ilk hedefim ilkini bugün Istanbul da attık temelini.Bakanlar falan herkes vardıy789

Sonraki adımda çocuklar için olacak bir proje yine başlangıç olarak 7 il sonra artcak sayıları.Kimsesiz çocuklar ve engelli çocukları kapsayacak bir kocamannn ev.

Sevgili Keskin yardıma geleceksin değilmi eğitimleri icin.

hayat kadere inat 09-04-2009 08:43 PM

Seninkide yorgunlukmudlckrn
bu gün beni emine hanm çağırdı illaki seni çok özledim .bende ona hayır işim var gelemem dedim. darıldı aman anam napiim hangi birine gidiyim hepsini sıraya koydum bu gün Gülbendeydim yarın sezene sözüm var offf niye bu kadar tatlıyım yaaa biraz evde oturup dinlenmek istiyorum.girlhaha

keskin38 09-04-2009 08:46 PM

Aaa gelmez miyim hiç? Çocuk demek eğitim demek, Eğitim demek ben demek. Biliyosun geçen gün en iyi öğretmen dalında oscar aldımooo67y789y789
khkh56khkh56

hayat kadere inat 09-04-2009 08:47 PM

]çıldırdınız mı?? ooo67

EVEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTguitarmusic45blissyskan67 girlhaha

Vodoo 09-04-2009 08:55 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370791)
]çıldırdınız mı?? ooo67

EVEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTguitarmusic45blissyskan67 girlhaha

EFETTTT EFETTTT EFETTTTgulensmiley

hayat kadere inat 09-04-2009 10:48 PM

Sevgili keskin ve vodoo bu bölüm bize kaldı iyi eğleniyoruz YAŞASINNN f678hu859cilgin897

Vodoo 09-04-2009 10:52 PM

:zpzp:cilgin897:zpzp:derty
Bizden başka hayalperest yok galiba

hayat kadere inat 09-04-2009 10:54 PM

Canm keskin yarın benim öğrencilerle sen ilgilenirmisin ?Amerikada fuar var bi koşu gidip gezip geliiimgirlhaha.
teşekkürler Atakan bey valla Cem Yılmaz bile bizi bu kadar eğlendiremezdi.
vodoo istersen benimle gel .

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:08 PM.