![]() |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Ahh canım çok isterdim ama yarın bir temel atma töreni daha vary789 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) [quote=hayat kadere inat;370685] Alıntı:
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Hayat kadere inat :) Elbette bakmaz olur muyum hiç. Bu kadar bolluk bereketin içinde neden hala öğretmenlik yapıyosun diye soruyolar etrafımdakı ınsanlar. Anlamıyolar ki kutsallığını |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) [quote=sincered;370842] Alıntı:
|
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Elbette bakmaz olur muyum hiç. Bu kadar bolluk bereketin içinde neden hala öğretmenlik yapıyosun diye soruyolar etrafımdakı ınsanlar. Anlamıyolar ki kutsallığını[/quote] herşeyin para olduğunu sanan insanlar onlardlckrn maneviyattan anlamıyorlar boşver onları güzelim.ark5 |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) [quote=hayat kadere inat;370863] Alıntı:
tabii şekerim çok saol... ihtiyacın olan bişey varsa lütfen söyle ben de yardımcı olmak isterim. blissy bu arada bugün acayip mutluyum sigarayı bıraktım ve spora başladım....partysmiley |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Boğazda bir yalı alıyorum. Dekorasyon bitsin parti vericem. Davetlisiniz şekerlery789 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:08 AM. |