Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/11955-aklima-cok-hos-bir-fikir-geldieger-birlikte-uygularsak-cok-eglenceli-olur.html)

Vodoo 09-04-2009 10:56 PM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Ahh canım çok isterdim ama yarın bir temel atma töreni daha vary789

hayat kadere inat 09-04-2009 11:01 PM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Alıntı:

miketel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307249)
merhaba arkadaşlar ben henüz yeni üyeyim siteye.gezinirken

Eeee kardişş bizi görünce nutkunmu tutuldusmil56

sincered 09-04-2009 11:39 PM

[quote=hayat kadere inat;370685]
Alıntı:

sincered Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370484)
son durum :

aa söylemeyi unuttum yeni aldığım boğaz manzaralı yeşillikler içinde kocaman bahçeli havuzlu süper villama eşim ve ben çaya bekliyoruz... kahvesmiley
ayrıca size bahçede elektro gitarımla neler yaptığımı da gösteririm guitar

şeyy...ben senin yan tarafındaki komşunum .havuzun benimkine nazaran biraz ufak ve bakımsız gibi geldi bana eğer uğrarsan bi kahvesmileyiçmeye havuzları birleştirip olimpik yapabiliriz canm tender45ice1

ahh canım ne demek hemen birleştirelim havuzları...birleştirene kadar bizim çalışanlara söyleyeyim de bi bakım yapsınlar, malum ben karaiplerde tatildeyken işleri biraz saldılar heralde... çok sevindim ayrıca teklifine harika bir komşu bulmuşum kendime yanımdan ayırmam vallablissy

sincered 09-04-2009 11:45 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370648)
çıldırdınız mı?? ooo67

evetttttttttttttttttttttblissy

keskin38 10-04-2009 12:32 AM

Hayat kadere inat :) Elbette bakmaz olur muyum hiç. Bu kadar bolluk bereketin içinde neden hala öğretmenlik yapıyosun diye soruyolar etrafımdakı ınsanlar. Anlamıyolar ki kutsallığını

hayat kadere inat 10-04-2009 07:45 AM

[quote=sincered;370842]
Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370685)
ahh canım ne demek hemen birleştirelim havuzları...birleştirene kadar bizim çalışanlara söyleyeyim de bi bakım yapsınlar, malum ben karaiplerde tatildeyken işleri biraz saldılar heralde... çok sevindim ayrıca teklifine harika bir komşu bulmuşum kendime yanımdan ayırmam vallablissy

sen tatile gidince artık enaktarını girlhahabana bırak ben villanın her şeyiyle ilgilenirim...böyle komşuya can fedat678

hayat kadere inat 10-04-2009 07:49 AM

Elbette bakmaz olur muyum hiç. Bu kadar bolluk bereketin içinde neden hala öğretmenlik yapıyosun diye soruyolar etrafımdakı ınsanlar. Anlamıyolar ki kutsallığını[/quote]

herşeyin para olduğunu sanan insanlar onlardlckrn maneviyattan anlamıyorlar boşver onları güzelim.ark5

sincered 11-04-2009 02:29 AM

[quote=hayat kadere inat;370863]
Alıntı:

sincered Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370842)

sen tatile gidince artık enaktarını girlhahabana bırak ben villanın her şeyiyle ilgilenirim...böyle komşuya can fedat678

tabii şekerim çok saol... ihtiyacın olan bişey varsa lütfen söyle ben de yardımcı olmak isterim. blissy
bu arada bugün acayip mutluyum sigarayı bıraktım ve spora başladım....partysmiley

keskin38 13-04-2009 06:53 PM

Boğazda bir yalı alıyorum. Dekorasyon bitsin parti vericem. Davetlisiniz şekerlery789

Vodoo 13-04-2009 06:55 PM

Alıntı:

keskin38 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 399740)
Boğazda bir yalı alıyorum. Dekorasyon bitsin parti vericem. Davetlisiniz şekerlery789

Hayırlı olsun Keskinciğim ev hediyende yat olarak benden sana gelsin.Partiye onunla deniz yolundan gelir Jeepimle dönerim artıksevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:08 AM.