Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/11955-aklima-cok-hos-bir-fikir-geldieger-birlikte-uygularsak-cok-eglenceli-olur.html)

sincered 14-04-2009 12:26 AM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Alıntı:

keskin38 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 399740)
Boğazda bir yalı alıyorum. Dekorasyon bitsin parti vericem. Davetlisiniz şekerlery789

hayırlı olsun canım... ne istersin ev hediyesi ?istersen partinin organisazyonunu ben yapayım..şu an iş seyahatindeyim New York da yeni marka projemle ilgili anlaşmak istiyorlar benimle burda bazı büyük iş adamları... hazır burdayken sanatçı ayarlarım bir kaç tane. kimi istersin? şöyle büyük birşey yapalım kop kop kopactionsmile

hayat kadere inat 03-05-2009 04:48 PM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Alıntı:

keskin38 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 399740)
Boğazda bir yalı alıyorum. Dekorasyon bitsin parti vericem. Davetlisiniz şekerlery789

canım partiye bende geliyorum ama yanımda kutlama için Özcan Deniz Volkan Konak Halil Koçak falan filanlarda geliyor ona göre ikramların bol olsunguitardertytender45

cibelce 11-05-2009 07:02 PM

Bu arada arkadaşlar kriz falan bizi etkilemiyor. işlerimiz süper çok güzel kazanıyoruz. Şartlarımız her geçen gün iyiye gidiyor şükürler olsun. Bu ay 10 adet personel alıyoruz. Ee malum biz herşeye yetişemez olduk. Şartlarımız da süper bu arada. Her türlü imkan mevcuttur. senede 4 ikramiye, herkeze araba, 15 gün tatil (masraflar şirketten) yani kısacası tüm sosyal imkanlar mevcut. Malum biz reklam ajansıyız, çalışanlarımız huzurlu ve mutlu olmalı.
:P :D

esen27 11-05-2009 08:53 PM

merhaba arkadaşlar
madem kuantumda sınır yok
5 dönümlük bir arsa istiyorum her tarafı ağaç ve çiceklerle dolu
çok çok büyük bir ev veya iki
odaların sayısını sayamıyorum
banyolar havalandırmalar
çalışma odaları bilgisayar odaları
televizyonlar
kişisel gelişim oyunları
hayvanları
atölyeleri
olan bir yerim var
buraya öksüz yetim sokağa atılmış
dövülmüş fakir
çocuklarım var bu çocuklardan hiç bir ücret almıyorum
onlarınn bütün ihtiyaçlarını karşılıyorum
doktor öğretmen hemşire revir psikyatri
norolog ve siz arkadaşlar oradaki çocuklara çekim yasaları hakkında
gönüllü eğitim veriyorsunuz
mutlu olmatı öğretiyorsunuz
onlar çocuk ve bilinç altındaki bütün kötü düşünceleri
temizliyoruz
geleceğe mutlu bilinçli bir gençlik yeiştiriyoruz
BEN ÇOK MUTLUYUM
HUZURLUYUM SEVİNÇLİYİM
YA SİZZZZZZ?

naz78 13-05-2009 10:44 AM

buraya bende katılmak istiyorum bende ev kendime araba,istiyorum isteklerim çok aslında ama olur inş memleketimde lüks bir daire istiyorum y789y789spor bir araba hayırlayın beni taşınmama askaldı döşeyeyim güzelce isteğime göre sizleri davetedecemsevinclikhkh56

hayat kadere inat 13-05-2009 08:35 PM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462240)
buraya bende katılmak istiyorum bende ev kendime araba,istiyorum isteklerim çok aslında ama olur inş memleketimde lüks bir daire istiyorum y789y789spor bir araba hayırlayın beni taşınmama askaldı döşeyeyim güzelce isteğime göre sizleri davetedecemsevinclikhkh56

Yaa canımsın ama bak bu işller istemekle olmuyor istemeyeceksin sadece olduğunu varsayacaksın.actionsmileolmayıncada çok okuyup nerede hata yaptığını araştıracaksın.yine olmuyorsa şansını fazla zorlama bence

blue jaloon 13-05-2009 09:16 PM

Cevap: Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olu

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 68964)
Sitemiz için özel geceler falan düzenleriz yaprak'cım.Hem size özel fiyatlara %100 zam nasıl. sevincli
E para eş dosttan kazanılır di mi ama. khkh56

cok gaddarsiniz yahu:)

hayat kadere inat 16-05-2009 08:22 PM

8977ÖYLEYİİK yaşasnn kötülükf678h

YESHAPPY 01-08-2009 04:50 PM

bugün konsere gidiyorum. Bilet kalmamış mı haha :) nasıl oldu anlamadım; ama hoop bilet benim. Bir anda gelen bi telefonla... işte şimdi dışarı çıkmak için hazırlanıyorum. Şükürler olsun. Şimdi hazırlanmaya gidiyorum.Turuncu giyineceğim enerjiğim ne de olsa. Çok eğlenicez çoooook. hoooouuuv guitar hadi bakalım :)

Nefti_ 14-08-2009 11:45 AM

Bende bir laptop alıyorum kendime ki bu siteye daha çok girebilieyim diye.Aslında bilgisayardan anlamam ama hızlı işime yarayacak temel bilgisayar programları haricinde özel yetenekleri olmasa da olur.Hani şöyle yeni çıkan küçücük ekranlı olanlardan istemiyorum film izlerken hiç zevki olmaz diye düşünüyorum.Uzun süre şarja dayanıklı olsun yanında da şu sırt çantasını hediye versinler istiyorum.Birde yazıcısı tarama özellikli olsun.İnternetten photoshop proglamlarını indirdiğimde sorunla karşılaşmayayım.Virüs engelleme programları yüklenmiş olsun.Fiyatı da 1000-2000aralığında olsun.Aslında düz hesap 1500 diyelim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 PM.