![]() |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Birde markası Toshiba onu yazmayı unutmuşum. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Ben hayathan 19 Ağustos 2009 tarihinde Şişli de bir Tekstil firmasında ön muhasebe sorumlusu olarak 1500 Tl maaşla işe başladım. İşimden ilk avansımı 22 Ağustos c.tesi günü aldım. avansımla saçıma balyaj yaptırdım. Değişim dönüşüm ve bilinçaltı seminerlerine daha sık katılıyorum.. Ramazan bayramı sonrası sizlerle Cevahir AVM de bir cafede bunu kutluyorum. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Birbirimize yalan mı söylicez yani? Hmm, bakalım... İki gün önce anneannemle görüştüm. Çok tatlıydı. Beni de nasıl özlemiş bir bilseniz. Sarıldı bana. Ben de öptüm. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) harikasiniz ya :) ama benim kadar degil cokkk mutluyum´her istedigim oluyo bütün sevdiklerim yanimda bolluk bereket daha ne istiyim sükürler olsun en önemliside sevilmek gibisi yokk cokmu attim yaw :D |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) yakinda ismimi tasiyan araba fabrikami kuruyorum lüks ötesi bisi olucak insanlar bindiklerinde ne rahatmis dicekler dubaideki 7 yildizli oteli alicam site sahiblerine ücretsiz konaklama imkani sunucam birde uzayda gezinti turlari düzenlemeyi düsünüyorum saygilar kamil.... |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
tarzı cümleler yukarıya gerçeklik hissini daha çok yaratıyor. Çünkü Evrende zaten bizim için her şey var ve her şey plan dahilinde bize düşen ise onu oldu kabul edip öyle hissetmek ve öyle konuşmak.. |
Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
|
insanlar memnun böyle lüks araba görmedik diyolar dubaideki 7 yildizli otelimin yildizlarindan biri düsmüs onu tamir ettirdim gene 7 yildiz olduy789 uzay turlari düzenliyorum biliyormuydunuz site sakinleri dileyen olursa bana müracat ediniz bir seferlik bendensiniz... |
|
sisli halide edip adivar mahellesini bilirmisin memoriall hastahanesinin tammm karsisinda teyzemler oturuyodu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 PM. |