Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/11955-aklima-cok-hos-bir-fikir-geldieger-birlikte-uygularsak-cok-eglenceli-olur.html)

Nefti_ 14-08-2009 11:46 AM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Birde markası Toshiba onu yazmayı unutmuşum.

hayathan 16-08-2009 02:27 AM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Ben hayathan 19 Ağustos 2009 tarihinde Şişli de bir Tekstil firmasında ön muhasebe sorumlusu olarak 1500 Tl maaşla işe başladım.
İşimden ilk avansımı 22 Ağustos c.tesi günü aldım.
avansımla saçıma balyaj yaptırdım. Değişim dönüşüm ve bilinçaltı seminerlerine daha sık katılıyorum..

Ramazan bayramı sonrası sizlerle Cevahir AVM de bir cafede bunu kutluyorum.

asiyah 16-08-2009 02:30 AM

Birbirimize yalan mı söylicez yani?

Hmm, bakalım...
İki gün önce anneannemle görüştüm. Çok tatlıydı. Beni de nasıl özlemiş bir bilseniz. Sarıldı bana. Ben de öptüm.

sudemsu 16-08-2009 07:19 AM

harikasiniz ya :) ama benim kadar degil cokkk mutluyum´her istedigim oluyo bütün sevdiklerim yanimda bolluk bereket daha ne istiyim sükürler olsun en önemliside sevilmek gibisi yokk cokmu attim yaw :D

blue jaloon 16-08-2009 04:33 PM

yakinda ismimi tasiyan araba fabrikami kuruyorum lüks ötesi bisi olucak
insanlar bindiklerinde ne rahatmis dicekler
dubaideki 7 yildizli oteli alicam site sahiblerine ücretsiz konaklama imkani sunucam
birde uzayda gezinti turlari düzenlemeyi düsünüyorum saygilar kamil....

hayathan 16-08-2009 05:14 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474594)
dubaideki 7 yildizli oteli alicam site sahiblerine ücretsiz konaklama imkani sunucam

alıcam yerine şu tarihte aldım-yaptım-sundum- gezi turları düzenliyorum-
tarzı cümleler yukarıya gerçeklik hissini daha çok yaratıyor.
Çünkü Evrende zaten bizim için her şey var ve her şey plan dahilinde bize düşen ise onu oldu kabul edip öyle hissetmek ve öyle konuşmak..

blue jaloon 16-08-2009 05:29 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474599)
alıcam yerine şu tarihte aldım-yaptım-sundum- gezi turları düzenliyorum-
tarzı cümleler yukarıya gerçeklik hissini daha çok yaratıyor.
Çünkü Evrende zaten bizim için her şey var ve her şey plan dahilinde bize düşen ise onu oldu kabul edip öyle hissetmek ve öyle konuşmak..

benim yerime sen yap bari sen kurtar kendiniy789

blue jaloon 16-08-2009 05:42 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474594)

kendi ismimi tasiyan araba fabrikami kurdum satislar cok iyi
insanlar memnun böyle lüks araba görmedik diyolar
dubaideki 7 yildizli otelimin yildizlarindan biri düsmüs onu tamir ettirdim
gene 7 yildiz olduy789
uzay turlari düzenliyorum biliyormuydunuz site sakinleri
dileyen olursa bana müracat ediniz bir seferlik bendensiniz...

hayathan 16-08-2009 05:44 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474601)
benim yerime sen yap bari sen kurtar kendiniy789

Tembellik etme ben kendim için yaparım sen kendin için niyet et . Bak böyle çok güzel oluyor ve havasına girebiliyoruz.. :)))))))))))))))

blue jaloon 16-08-2009 05:56 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474556)
Ben hayathan 19 Ağustos 2009 tarihinde Şişli de bir Tekstil firmasında ön muhasebe sorumlusu olarak 1500 Tl maaşla işe başladım.
İşimden ilk avansımı 22 Ağustos c.tesi günü aldım.
avansımla saçıma balyaj yaptırdım. Değişim dönüşüm ve bilinçaltı seminerlerine daha sık katılıyorum..

Ramazan bayramı sonrası sizlerle Cevahir AVM de bir cafede bunu kutluyorum.

kurban bayramina denk getir iki günlük istanbul ziyareti düsünüyorum bende katilayim iyi olur ama sen ismarlicany789
sisli halide edip adivar mahellesini bilirmisin memoriall hastahanesinin tammm
karsisinda teyzemler oturuyodu

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 PM.